• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش ساخت متنی با جلوه نئونی

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
آموزش ساخت متنی با جلوه نئونی

final6.jpg

در این آموزش یاد می گیرید چگونه افکتی با جلوه ی نئونی و آهنی که در تصویر می بینیدد بوسیله چند تنظیم و گزینه ساده بوجود آورید. پیشنهاد می کنم

تا پایان آموزش با ما همراه باشید.

مرحله ۱:

یک سند جدید با ابعاد دلخواه ایجاد نمایید(می توانید با ابعاد ۱۹۲۰*۱۰۸۰ ، کیفیت ۳۰۰ و رنگ #۲۷۲۷۲۷ ایجاد نمایید)

114.jpg

مرحله ۲:

برای آنکه پس زمینه طرح را آماده کنید می بایستی از براشی که در ضمیمه این آموزش هست استفاده کنید.

براش را در فتوشاپ بازکنید، یک لایه جدید بوجود آورده و نام آن را “Scratches 1″ بگذارید سپس پس زمینه را مشکی کرده

و به صورت تصادفی سراسر لایه را براش بزنید. در پایان یک کپی از لایه “Scratches 1″ گرفته و نامش را “Scratches 2″ قرار دهید

و opacity ان را روی ۵۰ بگذارید.

POST.jpg

مرحله ۳:

حالا وقتشه که متن مورد نظرمون را اضافه کنیم. متن زیر یا هر متن دلخواه دیگر را وسط پس زمینه ای

که ساختید با سایز ۶۵ قرار دهید.

final4.jpg

مرحله ۴:

تنظیماتی که در تصویر قرار دارد را به متن خود اعمال کنید.

011.jpg

در پایان اعمال تنظیمات به تصویر زیر خواهید رسید(البته می توانید به انتخاب خود رنگ ها را تغییر دهید)

4_1.jpg

مرحله ۵:

حالا وقت آن است که که یک سری خطوط بر روی متن اعمال کنیم؛ برای اینکار من از براش های پیش فرض فتوشاپ استفاده کردم.

5_1.jpg

مرحله ۶:

یک لایه جدید بوجود آورید و نامش را “Metal Scratches” قرار دهید. Opacity آن را روی ۵۰ قرار داده و تنظیمات زیر را اعمال کنید.

پس از آنکه تنظیمات را اعمال کردید کلیدهای ترکیبی CTRL+CLICK را روی متن بزنید تا متن انتخاب شود.

5_2.jpg

مرحله ۷:

ابزار پاک کن را انتخاب کرده با سایز ۱۰ شروع به پاک کردن قسمت هایی که در زیر مشاهده می کنید کنید.

64.jpg

مرحله ۸:

حالا زمان آن فرا رسیده تا جلوه های نئونی را اضافه کنیم، برای این کار Shape Tool را انتخاب کنید، Radius را روی ۲ قرار داده و یک مستطیل مطابق شکل رسم کنید.

7_1.jpg

تنظیمات موجود در تصویر زیر را بر مستطیلی که کشیدید اعمال کنید. در پایان به دلخواه می توانید طرح را تزئین نمایید.

021.jpg

final6.jpg

بالا