Mahdi Askari
مدير فنی
توی همین سایت آموزش فوق العاده کامل قرار داده شده اما خودم دوباره خوندم نفهمیدم
به همین دلیل دوباره خودم این آموزش رو براتون می نویسم
ابتدا باید فایل های فلش را برای گوشی دانلود کنید می تونید از سایت IR-TCI.ORG استفاده کنید
در فریمور های اورجینال به 4 فایل mcu , ppm , ape variant , cnt احتیاج دارید اما در فریمور های کوک شده و پورت شده نیازی به به فایل cnt نیست
1- جف را توسط امولاتور باز کنید
2- از منوی بالا گزینه bb5 رو انتخاب کنید
3- روی هر کدام از گزینه های موجود کلیک و فایل مورد نظر رو انتخاب کنید ( گزینه ها : mcu , ppm , ape variant , cnt که کنارشون یک دایره سبز هست)
4- پس از اینکه فایل ها انتخاب شد 4 گزینه manual flash , dead usb , factory set, normal mode رو انتخاب کنید
5- گوشی را خاموش و از طریق کابل usb به کامپیوتر وصل کنید
6- روی دکمه flash کلیک کنید
7- پس از اینکه دو اخطار را ok زدید و در قسمت کادر زیر جف نوشه شد serching for phone دکمه روشن شدن را یکبار سریع فشار دهید
گوشی شروع به فلش شدن میشه
* قبل از فلش پوشه های sys , system , data را حتما از مموری کارت پاک کنید
** دکمه روشن شدن را نگه ندارید
آموزش توسط خودم نوشته شد
فقط عکس از سایت موبایل اول برداشته شد
هر گونه کپی برداری فقط با ذکر منبع ایران انجمن مجاز است
به همین دلیل دوباره خودم این آموزش رو براتون می نویسم
ابتدا باید فایل های فلش را برای گوشی دانلود کنید می تونید از سایت IR-TCI.ORG استفاده کنید
در فریمور های اورجینال به 4 فایل mcu , ppm , ape variant , cnt احتیاج دارید اما در فریمور های کوک شده و پورت شده نیازی به به فایل cnt نیست
1- جف را توسط امولاتور باز کنید
2- از منوی بالا گزینه bb5 رو انتخاب کنید
3- روی هر کدام از گزینه های موجود کلیک و فایل مورد نظر رو انتخاب کنید ( گزینه ها : mcu , ppm , ape variant , cnt که کنارشون یک دایره سبز هست)
4- پس از اینکه فایل ها انتخاب شد 4 گزینه manual flash , dead usb , factory set, normal mode رو انتخاب کنید
5- گوشی را خاموش و از طریق کابل usb به کامپیوتر وصل کنید
6- روی دکمه flash کلیک کنید
7- پس از اینکه دو اخطار را ok زدید و در قسمت کادر زیر جف نوشه شد serching for phone دکمه روشن شدن را یکبار سریع فشار دهید
گوشی شروع به فلش شدن میشه
* قبل از فلش پوشه های sys , system , data را حتما از مموری کارت پاک کنید
** دکمه روشن شدن را نگه ندارید
آموزش توسط خودم نوشته شد
فقط عکس از سایت موبایل اول برداشته شد
هر گونه کپی برداری فقط با ذکر منبع ایران انجمن مجاز است