• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش نصب و حذف فونت در ویندوز

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
درود

برای نصب فونتهای جدید در ویندوز XP (ایکس پی) بدین روش عمل نمایید:
1- از My coputer درایوی را که ویندوز شما بر روی آن نصب شده است را باز نمایید. (ما در اینجا فرض میگیریم که ویندوز شما بر روی درایو C نصب است.
2- پس از باز کردن درایو C به پوشه WINDOWS رفته و سپس پوشه Fonts را باز نمایید.
در نهایت مسیری که تابحا برای باز کردن پوشه فونت ها طی کرده ایم بدین شکل خواهد بود :
C:>WINDOWS>Fonts
3- حال تمام فونت های دانلود شده را پس از خارج کردن از پوشه و یا فایل زیپی که دانلود کرده اید کپی و سپس در پوشه Fonts پیست کنید.
توجه داشته باشید که در هنگام انتقال فونت ها به پوشه ی مورد نظر در صورتی که فونتی تکراری باشد و از قبل در پوشه فونتهای ویندوز موجود باشد (اسم مشابه) این موضوع برای شما توسط سیستم اطلاع رسانی خواهد شد و اجازه جایگزینی فونت مشابه جدید بر روی فونت موجود در پوشه از شما گرفته خواهد شد، پیشنهاد میشود اجازه جایگزینی فونت مشابه بر روی فونت موجود داده نشود. چون این عمل گاهاً به از بین رفتن و تغییر فونت های اصلی خود ویندوز منجر میشود.

موفق باشید
منبع: ایران انجمن

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پاسخ : آموزش نصب فونت در ویندوز

برای نصب فونتهای جدید در ویندوز 7 (سون) بدین روش عمل نمایید:

روش اول:

روی فونت مورد نظر راست کلیک کرده و سپس از منوی باز شده گزینه Install را جهت نصب فونت انتخاب کنید.

روش دوم:(نصب هم زمان مجموعه ای فونتها با هم)
از منوی start به قسمت Control Panel بروید.
در کنترل پنل با دابل کلیک بر روی گزینه Fonts آن را باز کنید.
فونت و یا فونت های مورد را با نشانگر ماوس خود بکشید و در پوشه Fonts رها کنید.
موفق باشید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پاسخ : آموزش نصب فونت در ویندوز

To delete fonts, follow these steps:
1. Click Start, point to Settings, and then click Control Panel.
2. In Control Panel, double-click Fonts.
3. Click the fonts that you want to delete from your computer.

Note To select more than one font, press and hold down the CTRL key while you click each font.

4. On the File menu, click Delete.
5. When the Windows Fonts Installer dialog box appears with the following prompt, click Yes:
Are you sure you want to delete those fonts?
6. On the File menu, click Close

برای حذف فونت در ویندوز کافی هست طبق روش های گفته شده در بالا به پوشه Fonts در ویندوز XP و یا ویندوز 7 رفته و فونت مورد نظر را یافته و پاک کنید.

موفق باشید

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام تونستم این فونتها رو دانلود کنم رمز رو دادم باز شد و پوشه رو وا کردم رو متنش که نمیشه کلیک کرد یه کلمه Done فقط بالا داره حالا میشه بگین چیکار کنم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام تونستم این فونتها رو دانلود کنم رمز رو دادم باز شد و پوشه رو وا کردم رو متنش که نمیشه کلیک کرد یه کلمه Done فقط بالا داره حالا میشه بگین چیکار کنم

سلام
فونتی برای دانلود قرار داده نشده!
کدوم فونت رو دانلود کردید ؟!

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
فکر کنم منظورشون از جای دیگه بود
برای نصب لازم نیست که رو اون کلیک کنید و اونو باز کنید فقط فایلی که دارای پسوند TTF هست رو به درون پوشه fonts در درون control panel کپی کنید.

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام آقا ادمین باورکنین همینجا بود من هر موضوعی شرکت کردم لیستش هست چندین بار چند ساعت پیش به همونجا رفتم ولی الان ...
رمزش هم iranjoman.com.url هستش تو کامپیوترم دارم .همه فونتهای فارسی هست .انگاری اصلا همچین چیزی نبوده و نیست
الان هر چقدر میگردم نیستش

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پاسخ : .: معــــرفی :.

از این تاپیک دیروز بازدید داشتید، شاید منظورتون همین باشه:
http://www.iranjoman.com/thread-28543.html

در هر حال با توضیحاتی که امین عزیز دادند اگر باز هم مشکلی در نصب فونت داشتید بفرمایید در خدمتم.

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام
بله همین بود ولی تعجب میکنم چرا نتونستم پیداش کنم.بازم ممنونم توضیحات عالی بود بازم اگه مشکلی بود میپرسم

بالا