Maryam
متخصص بخش ادبیات
قدم 1
در فتوشاپ یه سند دلخواه ایجاد کنین من در این آموزش اندازه دیفالت و پیش فرض خود فتوشاپو ایجاد کردم. البته در رزولوشن 300 دی پی آی. با فونت بودونی که در پستهای قبلی برای دانلود گذاشته شده متن مورد نظرتونو درج کنین و یه بالانسی در متنتون ایجاد کنین.
ما برای ایجاد این طرح نیاز به مقداری براش داریم من از براشهای پخش جوهر زیر استفاده کردم:
این براشها رو دانلود و در فتوشاپتون نصب کنین. حالا با این براشهای متغیر و زیا شروع به طرح زدن کنین سعی کنین تصور کنین اگه این متنتون در آب قرار می گرفت جوهر چجوری حرکت می کرد. میدونین که بیشتر در مناطق ضخیم تر جوهر قویتر پخش می شه.
چون هدف از این تایپوگرافی مثلا از بین بردن متنتون با قطره های آبه سعی کنین بیشتر دقت کنین تا طبیعی تر شه. مثلا اضافه کردن قطره های پاشیده شده یا چکه کرده می تونه خیلی تاثیر داشته باشه. من به شخصه از این کار لذت بردم چون می شه از بخشی از یه براشم استفاده کرد مثلا در حرف اس در قسمتهای دایره ای میشه از لکه های قهوه استفاده کرد که انحناهاش با انحناهای اس همخوانی داره.
خب بهتره بهتون بگم که بهتره لایه متنو از لایه افکتها جدا نگه دارین تا هر وقت قسمتی باب میلتون نبود بتونین به راحتی پاکش کنین و اذیتی نشین.
خب حالا وقتی از نتیجه کار راضی بودین و دیگه تغییرات و افتاتون تموم شد باید برای این هنر یه بک گراند عالی در نظر گرفت که کارو طبیعی تر نشون بده. مثلا یه بافت مقوایی که تو ش رنگ پخش شده عالی میکنه کارو. میتونین 5 تا عالیشو از اینجا دانلود کنین.
من در یکشون یه حفره دیدم و دیدم میشه از اون به نحو مطلوبی استفاده کرد و در یکی دیگشونم افکت رنگی جالبی با استفاده از ماسک و استفاده از اون این دوتا رو تلفیقی برای بک گراند کارم استفاده کردم.
حالا وقت اینه که متنتونو از داخل این حفره بردارین و کمی افکت بندی کنین تا متنتون طبیعی تر به نظر برسه. برای این کار هیچ وقت از پاک کن استفاده نکنین چون در بعضی موقعها برای برگشت خیلی دیر میشه و واقعا ناراحت کنندس. در ابتدا لایه متنتون و افکتتونو یکی کنین و روش یه لایه ماسک بذارین. حالا رنگ براشتونو مشکی کنین و لایه ماسکو فعال کنین و شروع کنین به گاک کردن خیلی با دقت طوری که این حفره انگار دقیقا در متنتون قرار گرفته.
برای قسمت سفید حفره که از براش 100 درصد استفاده می کنیم و هر چه میریم به کناره ها از شفافیتش کم کنین که یه طیفی ایجاد کرده باشین و طبیعی تر بشه کارتون اگه دیدن راضی نیستین فقط کافیه رنگ براشو سفید کنین و مثل پاک کن ازش استفاده کنین و دیگه نگران از دس دادن تصویرتون نیستین.
حالا با استفاده از ابزار burn کمی جاهایی که حروف که حفره نزدیکتره می سوزونیم تا طبیعی تر شه من کمی از براش هم استفاده کردم تا شره جوهرو در اطراف حفره بهتر نمایش بدم میتونین بعد از استفاده از براش اونم حتما در یک لایه جدید اونو به حالت overlay بذارین تا بهتر شه.
این نتیجه کارمنه:
خب خسته نباشین داریم کم کم به آخرش می رسیم همیشه سعی کنین حین کار نو آوری داشته باشین یعنی خط مرکزیتونو بذارین رو آموزش ولی عوامل فرعی رو خودتون کم و زیاد کنین . من برای گرمتر شدن کار قدری رنگ زرد بهش اضافه کردم .
اینم نتیجه نهایی کار:
امیدوارم از این آموزش لذت و استفاده برده باشین.
تهیه و تنظیم: طراحی و گرافیک شاپرک