Maryam
متخصص بخش ادبیات
آموزش گام به گام مرورگر اینترنتی فایرفاکس
بخش اول:
موزیلا فایرفاکس یکی از بهترین مرورگر های وبی است که می توانید در فروشگاه ها بیابید و البته این مرورگر رایگان است. به واسطه ی متد های توسعه ی منحصر به فرد بازمتن که باعث می شوند یک محصول با سرعتی قابل توجه و بدون هر گونه مشکلی طبق متدهای این سنت توسعه پیدا کند ، موزیلا فایرفاکس دارای شماری قابلیت های منحصر به فرد شده ، روی هم رفته این یک محصول خوب است. از این روی من تلاش می کنم تا موزیلا فایرفاکس را به شما معرفی کنم.
نصب و تنظیمات
واضح است که اولین چیزی که شما نیاز دارید دریافت یک کپی رایگان از مرورگر موزیلافایرفاکس است. شما می توانید برنامه ی نصاب فایرفاکس رادر صفحه ی دانلود های موزیلا پیدا کنید. اگر شما به این Mozilla | Firefox web browser & Thunderbird email client صفحه مراجعه کنید ، شما همواره می توایند جدید ترین نسخه ی حاضر را پیدا کنید. حالا ، من به شما پیشنهاد می کنم که در صفحه ی حاضر نسخه ای که باید دانلود کنید را پیدا کنید ، از آن جایی که موزیلا فایرفاکس با سرعت بسیاری درحال حرکت کردن است ، این فکرخوب نیست که همیشه آخرین نسخه ی حاضر را دریافت کنید ، این در باره ی اغلب برنامه ها صادق است . من در این جا از نسخه ی ویندوزی و سری فایرفاکس که برای ویندوز طراحی شده استفاده خواهم کرد. با دانلود فایل آماده اید برای شروع کار.
برنامه ی نصب موزیلافایرفاکس
همان طور که انتظار دارید این برنامه ی نصب موزیلا فایرفاکس است.
من لذت ساده بودن استفاده ی یک برنامه ی نصب را به شما تقدیم خواهم . این برنامه ی نصب موزیلا فایرفاکس به صورت رسمی از طرف جامعه ی موزیلا منتشر شده است.
بعدا ز دانلود حالا وقت آن رسیده که نصب را شروع کنید . فایل نصاب exe. را پیدا کنید (در این جا "MozillaFirefox-0.8.-Setup" نام دارد) و برروی آن دوبل کلیک کنید. امیدوارم که شما پنجره ی زیر را مشاهده کنید :
اگر برنامه ای در حال اجرا دارید بهتر است آن (ها )را ببندید و دکمه ی Netx رابفشارید.
توافق نامه را بخوانید و اگر با آن موافق هستید دکمه ی Next را بفشارید.
اگر آن چه را که قرار است نصب شود را خودتان می خواهید انتخاب کنید "Custom" را علامت بزنید و اگر می خواهید یک نصب عادی داشته باشید "Standard" را علامت بزنید و سپس Next را بفشارید.
نصاب به شما می گوید که موزیلا فایرفاکس شما را کجا نصب می کند ، شما باید مسیری که در تصویر نشان داده شده است را داشته باشید.
تبریک موزیلا فایرفاکس شما نصب شده ، با انتخاب گزینه ی داخل تصویر موزیلا فایرفاکس شما اجرا خواهد شد
موزیلا فایر فاکس این قابلیت را دارد که تنظیمات / کوکی ها / بوک مارک ها (Bookmark) را از مرورگر دیگری وارد کند ،اگر شمامی خواهید از Internet Explorer یا Opera به فایرفاکس مهاجرت کنید به منوی File بروید و از آن جا گزینه ی Import را انتخاب کنید ، شما باید صفحه ی زیر را مشاهده کنید :
من در این جا از Internet Explorer وارد می کنم ،شما می توانید هر کدام راکه مد نظرتان است انتخاب کنید.
حالا آن چه را که برای مهاجرت به فایرفاکس می خواهید انتخاب کنید .
حالا فایرفاکس شماآماده است تا با تنظیمات مرورگر سابق شما کار کند.