• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آنتي بادي براي درمان سرطان سينه

Maryam

متخصص بخش ادبیات
معاون پژوهشي و فناوري جهاد دانشگاهي از موفقيت پژوهشگران پژوهشگاه ابن سينا در توليد آنتي بادي مونوکلونال ضد مولکول Her2 خبر داد و گفت: اين آنتي بادي قادر به شناسايي و تمايز سلول هاي سرطاني است که راهي براي درمان سرطان سينه خواهد بود.


100941660932.jpg



به گزارش مهر ، دکتر محمد صادق حاجي تاروردي امروز دوشنبه در نشست خبري گفت: پژوهشکده آنتي بادي مونوکلونال پژوهشگاه فناوريهاي نوين علوم زيستي ابن سينا جهاد دانشگاهي طي انجام تحقيقاتي موفق به توليد آنتي بادي مونوکلونال ضد مولکول Her2 شد اين آنتي بادي قادر به شناسايي مولکول Her2 در تمامي سلول هاي سرطان پستان است که به دنبال آن عامل مرگ سلول Apoptosis در سلول هاي سرطاني مي شود.
معاون پژوهشي و فناوري جهاد دانشگاهي با تاکيد بر اينکه اين مطالعات نشان داده است که اين آنتي بادي در مرگ سلول هاي غير سرطاني و طبيعي که داراي پروتئين Her2 در سطح خود هستند، تاثيري ندارد، خاطرنشان کرد: اين امر کاهش عوارض جانبي ناشي از درمان سرطان پستان به وسيله آنتي بادي هاي ضد Her2 در مقايسه با آنتي بادي هاي درماني موجود در بازار را به همراه خواهد داشت.
تاروردي اضافه کرد: آنتي بادي هاي درماني موجود براي درمان سرطان پستان صرفا قادر به القاي مرگ سلولي در حدود 20 درصد افراد مبتلا به اين سرطان است که اين امر برتري آنتي بادي توليد شده در اين پژوهشگاه را نشان مي دهد.
وي از موفقيت محققان جهاد دانشگاهي در انجماد بافت تخمدان خبر داد و يادآور شد: نتايج اين تحقيقات مي تواند امکان حفظ باروري براي دختران و زنان مبتلا به بيماري سرطان و با عوارض ناشي از درمان آنها را فراهم کند.
تاروردي افزود: برخي زنان که به علت شروع درمان هاي مربوط به انواع سرطان ها و يا يائسگي زودرس، امکان صاحب فرزند شدن را با استفاده از گامت خود را از دست مي دهند که با استفاده از تکنيک هاي جديد انجماد بافت تخمدان مي توانند در آينده از گامت خود صاحب فرزند شوند.
معاون پژوهشي و فناوري جهاد دانشگاهي همچنين با اشاره به ديگر دستاوردهاي جهاد دانشگاهي، گفت: جهاد دانشگاهي براي ارائه خدمات علمي خود اقدام به ايجاد 100 مرکز تخصصي کرده است ضمن آنکه به زودي دو پارک فناوري جديد نيز راه اندازي خواهد کرد.
تاروردي ثبت 217 اختراع، کسب 22 بار جايزه خوارزمي، 12 بار جايزه رازي و 3 بار جايزه جشنواره جوان خوارزمي را از افتخارات اين نهاد ذکر کرد و افزود: در طول دفاع مقدس 200 پروژه در حوزه نظامي اجرا کرديم که هر کدام در جهت رفع مشکلات در اين حوزه بوده است.
وي با اشاره به موفقيت هاي محققان جهاد دانشگاهي در سلول درماني خاطرنشان کرد:با توجه به اين موفقيت ها مرکز سلول درماني راه اندازي شده است و در آنجا خدمات درماني براي بيماريهاي لک و پيس ( ويتيلگو)، سيروز کبدي، قرنيه چشم و ضايعات استخواني ارائه مي شود.
معاون پژوهشي و فناوري جهاد دانشگاهي با تاکيد بر اينکه با اجرايي کردن نتايج اين تحقيقات مي توان خدمات شاياني را به جامعه عرضه کرد، اظهار داشت: از اين رو طرح راه اندازي بيمارستان سلول درماني را ارائه کرديم که در حال حاضر معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري موافقت خود را براي اعطاي بودجه مورد نياز اعلام کرده است.
 
بالا