• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آندرس اینیستا: رویای من حضور در فینال ومبلی است

South Boy

متخصص بخش فوتبال
آندرس اینیستا: رویای من حضور در فینال ومبلی است

آندرس اینیستا، هافبک بارسلونا، آماده است تا در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان یک بازی هجومی را به نمایش بگذارد و گامی بلند به سمت دیدار فینال که در ومبلی برگزار می شود، بردارد.
دو تیم هفته گذشته دو بار مقابل هم قرار گرفتند اما دیدار پیش رو که در لیگ قهرمانان برگزارمی شود، کاملا متفاوت است و اینیستا مطمئن است که می توانند دست پر از سانتیاگو برنابئو به خانه برگردند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" رویای من زدن گل های به یادماندنی نیست، رویای من حضور در ومبلی است. من اهمیتی به اینکه گل بزنم یا اینکه حتما در بازی حضور داشته باشم، نمی دهم تنها می خواهم درفینال حضور داشته باشیم. این تنها چیزی است که به آن فکر می کنیم. تیم ما به چیز دیگری فکر نمی کند."
این ستاره 26 ساله معتقد است تیمش از امتیازاتی نسبت به رئال برخوردار است که می تواند آنها را مقابل قهرمان کوپا دل ری به برتری برساند.
" ما پیروز خواهیم شد زیرا کار دیگری نمی توانیم انجام بدهیم. ما نباید به رئال نگاه کنیم بلکه باید تنها روی بازی خودمان تمرکز کنیم. ما باید با نقاط قوت آنها مقابله کنیم. اتفاقات زیادی رخ خواهد داد و بستگی دارد اوضاع چطور پیش برود. باید به یاد داشته باشیم بازی 180 دقیقه است.
ما با ذهنیتی مثبت پای به این دیدار خواهیم گذاشت و با این فکر که فاصله زیادی با فینال نداریم."

بالا