• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آنچلوتي: زندگي جديد تورس در ليگ برتر آغاز شد

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال چلسي گفت: تورس با گلزني برابر وستهام زندگي تازه خود در فوتبال باشگاهي انگليس را آغاز کرد.

00016244.jpg

به نقل از رويترز، کارلو آنچلوتي پس از پيروزي 3 بر صفر چلسي مقابل وستهام اظهار داشت: مقابل وستهام روز خوبي را سپري کرديم. همه منتظر گلزني فرناندو تورس بودند که بالاخره اين صبر طولاني با گلي که او زد به پايان رسيد.
مربي ايتاليايي 2 سال گذشته استامفوردبريجي‌ها اين جملات را در ابتداي کنفرانس مطبوعاتي بازي روز گذشته مقابل وستهام که منجر به برتري 3 بر صفر شد، بيان کرد. در اين ديدار گلزن اسپانيايي تيم او که در آخرين روز از ماه ژانويه و درازاي 50 ميليون پوند از ليورپول جدا شد، به انتظار سه ماهه پاسخ داد.
آنچلوتي افزود: فکر مي‌کنم پس از اين گل، زندگي تازه‌اي برايش شروع شود.تصور مي‌کنم فرناندو پس از اين آينده‌اي خارق‌العاده در استامفوردبريج را تجربه کند. براي او مشکل بزرگ مساله تطابق با فضاي تيم جديد و گلزني‌ بود که انجام شد. معضلي که حل‌ آن ساده نبود.
وي ادامه داد: تصور مي‌کنم اکنون با هماهنگي بيشتر با هم‌تيمي‌ها او بتواند به شرايط بهتري برسد.
لمپارد و مالودا 2 گلزن ديگر تيم تحت رهبري آنچلوتي را زدند و در پيروزي 3 بر صفر سهيم شدند.

بالا