• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آنچلوتي: چلسي دو ماه خواب بود! از تورس گل‌زني نمي‌خواهم

ahmadfononi

معاونت انجمن
مربي ايتاليايي از عملکرد تورس همچنان دفاع مي‌کند.
00016244.jpg

کارلو آنچلوتی تایید کرد که ممکن بود که در جریان لغزش دوماهه چلسی شغلش را از دست بدهد. او حالا می‌گوید دیگر نگران نیست، حتی با وجود آن که هیئت مدیره جدایی او در تابستان را تکذیب نکرده است.

ران گورلای، مدیر اجرایی چلسی درباره اوضاع آنچلوتی گفته بود: «باید ببینیم در پایان ماه می کجا هستیم.»

آنچلوتی پس از پیروزی دو بر صفر مقابل منچسترسیتی و رسیدن به رده سوم جدول گفت: «نیازی نیست حالا درباره قراردادم صحبت کنم. من این جا کار می‌کنم و از حضور در این جا خوشحالم.

قرارداد من تا سال 2012 است و در پایان فصل 2012 تصمیم خواهیم گرفت. در حال حاضر خوشحالم و اگر من یا باشگاه از ادامه خوشحال نباشیم، درباره‌اش فکر خواهیم کرد.

به خوبی می‌دانم که این تیم دو ماه به خواب رفته بود. در آن هنگام، تیم حمایتی فوق‌العاده از من داشت. بسیاری از مربیان که چنین دورانی را تجربه کرده‌اند حالا در خانه تلویزیون نگاه می‌کنند.»

گورلای گفته بود: «درباره کارلو تنها می‌شود گفت که او قراردادی تا سال 2012 دارد. از کارلو و دستاوردهایش خوشحالیم. در هر حال اوضاع هر تیمی می‌تواند پرنوسان شود. کارلو فصل پیش دو رقابت را فتح کرد و انتظارات از او بالاست، مانند بسیاری دیگر از باشگاه‌های اروپایی و ما باید واقع‌گرا باشیم و ببینیم در پایان ماه می کجا هستیم.»

فرناندو تورس هم زیر ذره‌بین بوده. او مقابل منچسترسیتی به دیدیه دروگبا و نیکولاس آنلکا ترجیح داده شد ولی در دقیقه 71 تعویض شد و پس از این تعویض بود که چلسی با ضربه داوید لوییز به گل اول رسید.

آنچلوتی می‌گوید: «او باید به کار خود ادامه دهد. من از او نمی‌خواهم که گل بزند، بلکه می‌خواهم که عالی حرکت کند. ما باید بردبار باشیم، او باید صبور باشد و بعد آن لحظه سر می‌رسد.»

بالا