• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آنچلوتی: به خاطر ویلاس بواس، در مورد بیل صحبت نمی کنم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
301142_heroa.jpg

رئالی ها سخت به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره ولزی هستند اما درخواست 100 میلیون یورویی باشگاه لندنی این انتقال را به بن بست کشانده است.

سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، اعلام کرد قصد ندارد بر سر انتقال گرت بیل، بیش از این خود را مقابل آندره ویلاس بواس قرار بدهد.
رئالی ها سخت به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره ولزی هستند اما درخواست 100 میلیون یورویی باشگاه لندنی این انتقال را به بن بست کشانده است.
از سوی دیگر، آندره ویلاس بواس هم چند بار تاکید کرده که این بازیکن در وایت هارت لین خواهند ماند و باشگاه رئال را به خاطر صحبت کردن در رسانه ها در مورد گرت بیل، مورد انتقاد قرار داد.
آنچلوتی هم برای اینکه به این دعوا دامن نزند، اعلام کرد دیگر در مصاحبه هایش در مورد این بازیکن صحبت نخواهد کرد.
او به کوریه ره دلو اسپورت گفت:" هیچ پیشرفت تازه ای رخ نداده است.
وقتی من اخیرا در مورد او صحبت کردم، ویلاس بواس ناراحت شد. به همین خاطر بحث در این مورد بسیار حساس است."
رئالی ها رقابت های فصل جدید لالیگا را از امشب با دیدار مقابل بتیس آغاز خواهند کرد

بالا