فدراسيون با اقتدار عامل ناکامي تيم ملي شد آنچه در 90 شب گذشته رخ داد بينندگان برنامه شب گذشته 90 در مسابقه پيامکي با اکثريت آراء فدراسيون فوتبال را عامل اصلي ناکامي تيم ملي فوتبال ايران معرفي کردند. |
[TD="align: left"]
مسابقه پيامکي شب گذشته برنامه 90 راجع به مهمترين عامل ناکاميهاي اخير فوتبال ملي بود و از بينندگان خواسته شده بود از بين 3 گزينه بازيکنان، مربيان و فدراسيون مهمترين عامل ناکامي را انتخاب کنند. به گزارش فارس تا پايان برنامه در حدود يک ميليون و 397 هزار نفر در نظرسنجي شرکت کرده بودند که 78 درصد به فدراسيون فوتبال، 16 درصد به بازيکنان و 6 درصد به مربيان راي داده بودند. *اختيارات کيروش زياد است بيژن ذوالفقارنسب ميهمان حضوري برنامه بود که با اشاره به علت ناکاميهاي اخير فوتبال گفت: من فدراسيون را علت اصلي ناکاميها ميدانم زيرا معتقدم فوتبال به خاطر ضعف مديريتي ضربه خورد و فکر ميکنم بيشتر افراد بالاي 18 سال اگر در نظرسنجي برنامه شما شرکت کنند به همين گزينه راي خواهند داد. وي با اشاره به بازي ايران مقابل ازبکستان گفت: همه قبل از بازي کره با ازبکستان ميگفتند: اگر بتوانيم از اين دو بازي 4 امتياز کسب کنيم راه صعود را طي خواهيم کرد. اما وقتي که امتياز بازي کره را گرفتيم خيالمان راحت شد و تمرکز لازم را از دست داديم. تيم ملي در ساختار دفاع دچار مشکل است و همه حريفان نيز اين مشکل را فهميدهاند و از اين نقطه به ما ضربه ميزنند. اين کارشناس فوتبال ادامه داد: تيم ملي در ساختار دفاعي دچار مشکل است و مدافعان ما مشکل شناخت فضا و مکان دارند و اين موضوع نيز که قبل از تيم ملي بايد در باشگاهها حل شود. ذالفقارنسب ادامه داد: اختيارات کيروش خيلي زياد است به طوري که وي سرپرست تيم ملي هم هست و به تازگي هم مسئول رسانهاي تيم ملي را برکنار کرده است. معتقدم تيم ملي به يک کميته فني توانمند نياز دارد تا بتواند مشاوره لازم را راجع به روحيات بازيکنان ايراني و حريفان در اختيار کيروش بگذارد. *برپايي نمايشگاه مد در ليگ برتر در قسمت 90 درجه برنامه، عادل فردوسيپور با اشاره به بازي سايپا و صبا، به برگزاري همزمان اين بازي و نمايشگاه مد اشاره کرد و گفت: در اين بازي از مدل موي جديد و پيراهن جديد پرده برداري شد. همچنين وي با اشاره به گل به خودي عباسفرد در ديدار با نفت آبادان گفت: احتمالا کيروش جهت دروازه را به عباسفرد اشتباه نشان داده است وگرنه وي گلزن قابلي است. *مرادي: داوري در ردههاي بالاي مديريتي دچار حاشيه است در يک بخش ديگراز برنامه خداداد افشاريان ميهمان تلفني برنامه بود که با اشاره به بحث لفظي هفته قبل خود در برنامه 90 گفت: وقتي عسگري مرا به تيم نفت و گاز گچساران و شهرداري ياسوج منتسب ميکند، عسگري هم ميتواند به آلومينيوم هرمزگان منتسب باشد. من اگر حرف زدم رويش ايستادم و تنها در صورتي که از من شکايت شود، مدارک را رو ميکنم. من نتايج آلومينيوم را به عسگري منتسب نميکنم. اما معتقدم وي دوست دارد اين تيم نتيجه بگيرد. در ادامه رضا غياثي در پشت خط تلفني برنامه حاضر شد و با اشاره به عدم شرکت خود و سفيري در جلسه کميته داوران و خطاب به مسعود مرادي کارشناس داوري برنامه 90 گفت: من مشکلي با اصفهانيان نداشتم اما بعد از چند جلسه اخير اين کميته خبرها به سرعت به بيرون درز کرد که نمونه آن هم اطلاع علي خسروي از موضوع جلسه و شکايت وي بود که مرادي هم در پاسخ وي گفت:داوري در ردههاي بالاي مديريتي خود دچار حاشيه است و درستي اين موضوع را ميتوانيد از خود خسروي بپرسيد. غياثي همچنين در قسمتي از برنامه که مرادي، وي را به طور اشتباه، اصفهانيان خطاب کرد؛ گفت: شما آنقدر عاشق اصفهانيان هستيد که مرا با او اشتباه ميگيريد. *مظفريزاده:ديگر نميخواهم قضاوت کنم در پايان برنامه نيز مظفريزاده روي خط تلفني برنامه آمد و اظهار داشت: از اينکه بازيکنان سپاهان مرا متهم ميکنند به اينکه بازي را براي استقلال درآوردم بسيار متاسفم و از کميته داوران ميخواهم تا زماني که اين اتهامات مطرح است ديگر به من قضاوت ندهند. برنامه شب گذشته با بررسي مسابقات ليگ برتر، به ويژه با بررسي تصميمات داوري بازي پرسپوليس و ذوب آهن و نمايش ديدارهاي ليگ دست اول کشور به پايان رسيد. |
ورزش3