این روزها جمعیت و اقتصاد چین همچنان به رشد خود ادامه می دهند، اما این کشور با مشکلاتی روبروست که ناچار باید برای آنها چاره ای بیندیشد: مشکل مسکن، سالمندان، نهادهای فرهنگی و سیاسی، محیط، و سایر مواردی که افراد در زندگی روزمره خود با آن روبرو هستند. در اینجا تصاویری را از سراسر این کشور می بینید، از رقصنده های نشسته بر ویلچر گرفته تا مزارع پرورش خرس، از روبات هایی که توسط میمون کنترل می شوند تا فردی از اهالی تبت که به نشانه ی اعتراض خود را به آتش کشیده است.
1.پانزدهم مارچ 2012، زنی به همراه پسرش در داخل یک سه چرخه نشسته و از یکی از خیابان های اصلی پکن عبور می کند (رویترز، دیوید گری).
2.پنجم مارچ 2012، رهبر ارکستر ارتش در حال تمرین برای مراسم افتتاح کنگره ی ملی خلق در سالن بزرگ پکن است (رویترز، جیسون لی).
3. یازدهم مارچ 2012، مزارع برنج بر دامنه تپه ای در منطقه ی کوهستانی یوان یانگ، واقع در جنوب غرب استان یوننان. سازمان ملل در طی تحقیقی نشان داد که سرعت نابودی جنگل ها در جهان به 15.8 جریب در سال رسیده است. اما در آسیا استفاده از زمین های جنگلی با سود خالص همراه است، و یکی از دلایل عمده ی این سود وسعت فعالیت های کشاورزی در چین است.
4.یازدهم فوریه ی 2012، کارکنان کارخانه ای درشهر کوانژگودر حالی که موبایل های ساخت کارخانه را در دست دارند روبروی دوربین ایستاده اند. (رویترز، بابی ییپ).
5. بیست و هشتم فوریه 2012. معلولین جسمی در یکی از مراکز فعالیت معلولین در پکن در حال تمرین رقص مدرن هستند. 42 نفر از اعضای تیم رقص معلولین پکن، که 24 نفر آنها زن هستند، با استفاده از ویلچرهای خود به تمرین رقص می پردازند (رویترز، جیسون لی).
6. نهم مارچ 2012.راهب مغول که 2.14 متر قد دارد، پس از شرکت در مراسمی در صومعه ی لاجیا در چینگهای چین، مشغول امتحان دوربین یک عکاس است.
7. بیست و سوم فوریه 2012. بازوی مکانیکی توسط سیگنال های مغز یک میمون 5 ساله به نام جیانهویی کنترل می شود. دانشمندان دانشگاه ژجیانگ چین می گویند سنسوری کوچک در مغز جیانهویی جاسازی شده است که به او اجازه می دهد بازوی مکانیکی را کنترل کند و با آن آب یا غذا بردارد.
8. بیست و سوم مارچ 2012. مردی با بولداگ تبتی خود در مسابقه ی زیباترین سگ در مرکز نمایشیِ شهر شنیانگ دیده می شود. به گزارش رسانه های محلی حدود 2000 بولداگ تبتی در این نمایشگاه شرکت کردند (رویترز، استرینگر).
9. بیست و یکم مارچ 2012. کارگران یک پروژه ی تخریب ساختمان به اشتباه قسمتی از خانه ی هوانگ سوفانگ را در روستای یانگجی تخریب می کنند. در این عکس عکس العمل او را پس از مشاهده ی این اتفاق می بینیم.
10. بیست و یکم مارچ 2012. هوانگ سوفانگ، ساکن یانگجی در مرکز شهر گوانژگو، که قسمتی از خانه اش به اشتباه توسط کارگران تخریب شده است، با برداشتن تکه آجری قصد حمله به آنها را دارد (رویترز، استرینگر).
11. بیست و یکم مارچ 2012. هوانگ سوفانگ، ساکن روستای یانگجی، که کارگران اشتباهاً قسمتی از خانه اش را تخریب کرده اند، از شدت ناراحتی خود را روی زمین انداخته است (رویترز، استرینگر).
12. بیست و یکم مارچ 2012. هوانگ سوفانگ که شاهد تخریب قسمتی از خانه اش توسط کارگران بوده است، اشک های خود را پاک می کند و یکی از خویشاوندانش به او دلداری می دهد. محل زندگی هوانگ، یانگجی، روستایی شامل 1000 خانه است که به فروش رسیده و به تدریج تخریب شده است تا از نو بازسازی شود (رویترز، استرینگر).
13. هفتم مارچ 2012. سالن بزرگ پکن ودختری با ماسک مخصوص اپرای پکن که از پشت پرده به بیرون نگاه می کند و منتظر است تا زمان اجرای برنامه اش در جشن روز جهانی زن فرا برسد (رویترز، جیسون لی).
14. بیست و یکم فوریه، 2012. راهبان در صومعه ی لبرنگ گرد هم آمده اند تا پیش از فرا رسیدن سال نو نماز بخوانند. روزچهارشنبه تبتی های ساکن در شمال غرب چین با دعا و صدای ناقوس به استقبال سال جدید خود رفتند و شماری از آنها به نشانه ی اعتراض دست به خودسوزی زدند (رویترز/ کارلوس باریا).
15. ششم ژانویه 2012. در این تصویر فروشنده ای با سیخ های کباب عقرب در خیابانی در پکن منتظر مشتری ها است.
16. بیست و چهارم مارچ 2012. در دومین روز مسابقات جهانی شنا در پکن این مرد سکوی شنای 10 متری را با دوچرخه پیموده و سپس به درون استخر شیرجه می زند.
17. بیست و نهم فوریه 2012، مردی از کنار فروشگاه اپل واقع در منطقه ی مالی تجاری شانگهای عبور می کند.
18. دهم مارچ 2012. تونلِ در حال ساخت در شهر ووهان وکارگری که بر لبه ی یک رِیل، بین دو قطار و در مقابل روشنایی نشسته است. این خط متروی 27.98کیلومتری اولین فاز خط دوی متروی ووهان و اولین مترویی است که از رودخانه ی یانگتز می گذرد. به گزارش خبرگزاری رسمی چین، این خط مترو که منطقه ی ووشانگ و هانکو را به هم متصل می کند امسال به بهره برداری می رسد(رویترز، استرینگر).
19. بیست و یکم فوریه 2012. این مرد در خیابانی در مرکز پکن در حال خواندن کارائوکه است. کارائکه این امکان را برای افراد فراهم میکند که به موسیقی بی کلام گوش کنند و آواز بخوانند (عکس از الکساندر اف یوآن).
20. بیست و هفتم فوریه 2012. روستاییان ساکن ییلیانگ واقع در استان یوننان چین، در حال حمل سطل های آبی هستند که از چاهی در پشت خانه هایشان پر شده است. استانداری یوننان اعلام کرده است که خشکسالی در این استان 3.19 میلیون انسان و 1.58 میلیون چارپا را با کمبود آب آشامیدنی مواجه کرده و کمبود بارش باران طی سه سال متوالی به خشک شدن 273 رودخانه و 413 مخزن آب در این استان منجر شده است (گتی ایمیجز).
21. هجده فوریه 2012. در یک روز آفتابی در هانگژو، استان ژجیانگ، یک دانشجو لحافی را از بالکن خوابگاه دانشجویی آویزان می کند.
22. بیستم مارچ 2012، هِفِی، استان آنهویی. مردی سالخورده از لای در آسایشگاه به بیرون نگاه می کند. به گفته وزیر بهداشت چین، ارتقای بزرگترین سیستم بهداشت و درمان جهان و همچنین رفع نیازهای پزشکی جمعیت عظیم سالخوردگان چین، مستلزم صرف هزینه های بیشتری خواهد بود (رویترز، استرینگر).
23. بیست و هشتم فوریه 2012. یک پلیس پارلمانی در حال تمرین برای کنگره ی ملی خلق در پکن است. سوزنی که در تصویر مشاهده می کنید با اهداف آموزشی به یقه ی او وصل شده است.
24. پانزدهم مارچ 2012. مزرعه ای متعلق به گروه فونترا، از صادرکنندگان بزرگ لبنیات نیوزلند، و کارگری که آماده ی دوشیدن شیر گاوها است. شرکت فونترا که بزرگترین شرکت تولید لبنیات است بخشی از سرمایه خود را به اداره ی مزارع اختصاص داده و بر نحوه ی عملکرد و ساخت آنها نظارت دارد تا بتواند از کیفیت محصولات لبنی خود مطمئن باشد. این سرمایه گذاری در سال 2008 و در پی شایعاتی صورت گرفت که می گفتند شیر خشک نوزادان به نوعی ترکیب شیمیایی آلوده بوده است (رویترز، استرینگر).
25. بیست و ششم مارچ 2012. این مرد تبتی که در تبعید به سر می برد، در اعتراض به دیدار رئیس جمهور چین از دهلی نو خود را به آتش کشیده است. گفته می شود از ماه مارچ به بعد دست کم 16 تبتی به نشانه ی اعتراض دست به خودسوزی زده و جان خود را از دست داده اند. بیشتر این افراد راهبان بوداییِ ساکن بخش های تبتی نشین استانهای سیچوان و گانسو بوده اند (رویترز، استرینگر).
26. بیست و یکم فوریه 2012. زنان تبتی در آستانه ی فرا رسیدن سال نوی تبت در اطراف صومعه ی لبرنگ، استان گانسو به عبادت می پردازند (رویترز، کارلوس باریا).
27. بیست و چهار مارچ 2012. مردی در مقابل دیوارهای کندومانند مرکز ملی آبزیان که به آن مکعب آبی نیز گفته می شود ایستاده و به آنها نگاه می کند (رویترز / دیوید گری).
28. اول مارچ 2012. نان ویپینگ، 41 ساله، سازی را می نوازد که از هویج و پیازچه ساخته شده است. او وبرادر 43 ساله اش موسیقیدان هایی هستند که تخصصشان نواختن سازهای ساخته شده از سبزیجات و سایر خوراکیهاست. این دو برادر با شرکت در برنامه های تلویزیونی چین به شهرت رسیدند (رویترز، پیتر کوجودزیک).
29. هفدهم مارچ 2012.جلسه ی تمرین بادی گاردها و کارآموزی که بر شکم سایر کارآموزان قدم می گذارد. به گفته کمپانی برگزارکننده این دوره ها تمامی کارآموزان باید یک دوره آموزشی ده ماهه را بگذرانند تا بتوانند توانایی های لازم برای خدمت به مشتریان را به دست آورند.
30. بیست و سوم مارچ 2012. این تصویر دانش آموزی را در حال انجام حرکت بالانس در جلسه ی تمرین دانش آموزان مدرسه ی ژیمناستیک شانگهای نشان می دهد. بیش از سی کودک 5 تا 9 ساله از مهدکودک ها یا مدارس ابتدایی محلی برای شرکت در دوره های آموزش ژیمناستیک انتخاب شده اند.
31. بیست و دوی فوریه ی 2012. این تصویر یکی ازاتاق های کمپانی طب سنتی واقع درمزارع گوییژنتانگ را نشان می دهد که در استان فوجیان چین واقع شده است. علیرغم شک و تردیدی که پیرامون تأثیر مایع صفرای خرس بر درمان بیماری ها وجود دارد، مردم چین سال هاست که ازمایع صفرای خرس برای درمان بیماریها استفاده می کنند و این امر تبدیل به موضوعی جنجال برانگیز شده است. به گفته انجمن حمایت از حیوانات، فرایند استخراج مایع صفرا درد زیادی را به خرس ها تحمیل می کند و به همین دلیل مورد اعتراض شدید حامیان حقوق حیوانات قرار گرفته است.
32. چهاردهم مارچ 2012. در آخرین روز کنگره ملی خلق پکن نماینده ی یکی از اقلیت های قومی به سمت تالار بزرگ مردم در حرکت است.
33. شانزده مارچ 2012. این مرد بی خانمان که در زیر یک پل زندگی می کند، مشغول جمع آوری هیزم و روشن کردن آتش برای تهیه ی ناهار است (رویترز، سین یانگ).
34. بیست و نهم فوریه 2012. در این تصویر کارگری را می بینیم که بر فراز یک پلِ در حال ساخت در شهر ژنگژوی استان هنان مشغول کار است (رویترز، 2012).
35. شانزده مارچ 2012. رهگذارن از کنار مردی 56 ساله به نام زو تیانچنگ عبور می کنند که از "کوئی گُنگ" یا "انرژی درونی" خود استفاده می کند و پاهایش را در هوا و سرش را روی سنگفرش پیاده رو نگاه می دارد (رویترز، استرینگر).
36. 19 مارچ 2012. یک پلیس از همکارانش که در حال حمل جسد یک گرگ هستند عکس می گیرد و مردم شهر تنگژو آنها را همراهی می کنند. پس از آنکه در طی شش روز هفت نفر مورد حمله ی گرگ قرار گرفتند، پلیس یک گرگ را با شلیک گلوله کشت. با این حال پلیس مطمئن نیست که این گرگ همان گرگی باشد که به شهروندان حمله کرده بود.
37. بیست و هشتم فوریه ی 2012. اعضای خانواده ی کشاورز58 ساله ،لی لینگچو، بر پشت بام خانه ی خود در روستایی در استان لیئونینگ ایستاده و در حال کار بر هواپیمای دست ساز او هستند. به گفته رسانه های محلی، ساخت این هواپیما که 5 متر طول و 1.5 متر پهنا دارد و عمدتاً از صفحات آهنیِ بازیافت شده ساخته شده است، دو سال به طول انجامیده و 40000 یوان (6349 دلار) هزینه داشته است(رویترز، شنگ لی).
38. نوزده مارچ 2012. قبل ازاینکه این بیماردر بیمارستان گوانگنمنِ پکن با پزشک متخصص، دکتر تونگ ژیائو، صحبت کند از زبانش عکسبرداری می کنند . در سی سال گذشته وضعیت چین دچار تغییرات عمده شده است و مردمی که روزگاری چیزی برای خوردن نداشتند، اکنون نگران بیماری های مزمنی مانند دیابت هستند. رشد مشکلات مربوط به سلامتی و بهداشت بسیار سریع است و سیستم بهداشت و درمان چین را با مشکل مواجه کرده است. مثلاً درسال 2010 چین مبلغی معادل بیست و پنج میلیارد دلار به دیابت اختصاص داد. نرخ رشد دیابت در چین اکنون با غرب برابری می کند و پزشکان، شرکت های دارویی و سیاستمداران به دنبال یافتن راه های ارزان تر برای مبارزه با دیابت هستند (رویترز، دیوید گری).