• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آیا با تو بهترین رفتار رو دارم؟

سمیه.ن

کاربر ويژه

ماهیمون هی می خواست یه چیزی بهم بگه . تا دهنشو وا می کرد آب می رفت تو دهنش نمی تونست بگه . دست کردم تو آکواریوم درش آوردم . شروع کرد از خوشحالی بالا پایین پریدن . دلم نیومد دوباره بندازمش اون تو . اینقده بالا پایین پرید خسته شد وخوابیـــد . دیدم بهترین موقع است تا خوابه دوباره بندازمش تو آب.
الان چند ساعته بیدار نشده یعنی فکرکنم بیدار شده دیده انداختمش اون تو قهر کرده و خودشو زده به خواب

این داستان رفتار بعضی از آدم هایی است که کنارمونند. دوستشون داریم و دوستمون دارند ولی ما رونمی فهمند و فقط تو دنیای خودشون دارند بهترین رفتار را با ما می کنند.

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
فقط تو دنیای خودشون دارند بهترین رفتار را با ما می کنند.
این جمله یعنی اینکه فکر میکنن دارن با ما بهترین رفتارو میکنن؟؟؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

تنبّه آمیز و تأمّل برانگیز بود. :دست:
بیشتر باید به رفتارم فکر کنم تا بتونم خودمو بسنجم.:1: تشکر

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سمیه جان مبحثی که عنوان کردی برام خیلی جالب بود و سوی دیگری از یک رابطه رو بهم نشون داد.
ممنونم عزیزم من هم سعی میکنم بیشتر روی این موضوع فکر کنم و سعی کنم با دیدی وسیع به اطرافیان و دوستانم محبت کنم تا دوست داشتن هام افراطی و یک طرفه نباشه.

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
بازم به نظرم نیت مهمه اگه کسی خیر منو بخواد و حرفی بزنه من زیاد ناراحت نمی شم

helia20

کاربر ويژه
این داستان رفتار بعضی از آدم هایی است که کنارمونند. دوستشون داریم و دوستمون دارند ولی ما رونمی فهمند و فقط تو دنیای خودشون دارند بهترین رفتار را با ما می کنند.
ای خــــــــــــــــــــــــــــدا ....:آه::کسل::22::34:
جملاتیه که من خیلی وقته دنبال مثالشم...
ممنونم

mehran_a65

کاربر ويژه
عالی بود ممنون
اما دوستان واقعا هم همینطوره خیلی ها میون ما هستن که همین رفتارهارو میکنن البته به نظر ما اونا دیروزی ان ما امروزی
ادمای مثل پدر بزرگ مامان بزرگ عمه خاله عمو و...
اما واقعا اونا با این کارشون به ما خوبی میکنن ؟

سمیه.ن

کاربر ويژه
پدرومادرها تنها کسانی نیستند که شامل این رفتاری که من خاستم بیان بشه میشند. اونها بر اساس تجربه و بینشی که طی سالیان دراز پیدا کردند با ما رفتار می کنند و خیلی اوقات هم درست است. قصدشون هم خوبیه صد در صد.
ولی مثال من شامل همه میشه، حتی همسن و سالانمون. گاهی بهترین دوستانمون، همسایه و ...

بالا