بالأخره برنامه Piano Passcode از طریق فروشگاه Cydia در دسترس قرار گرفت. این برنامه جذاب، از ترفندهای جیلبریک آیفون به حساب آمده و به شما اجازه می دهد تا به جای استفاده از سیستم پیش فرض رفع قفل صفحه نمایش، آن را با نواختن ریتم مورد علاقه خود بوسیله ۷ کلید پیانو، باز نمایید.
هر کدام از کلیدها، یک صدای متمایز ایجاد می نمایند؛ درست شبیه یک پیانوی واقعی. البته تعداد آن ها کافی نیست؛ ولی اگر بدرستی از آنها استفاده نمایید، این روش می تواند جایگزین جالب و در عین حال ایمن برای حفاظت از قفل آیفون شما باشد. در ادامه این مطلب، ما نحوه پیکربندی و استفاده از این برنامه را مرور خواهیم کرد. با گجت نيوز همراه باشید. زمانی که شما Piano Passcode را نصب می نمائید، این برنامه بصورت پیش فرض با رمز ۱۲۳۴۵۶۷ پیکربندی می شود. این شماره مربوط به هر یک از کلیدهای مختلف این پیانو می باشد. این بدین معنی است که طبق نصب اولیه، شما می بایست برای باز کردن قفل صفحه، از اولین دکمه سمت چپ تا آخرین دکمه سمت راست را به ترتیب لمس نمائید تا تلفن شما به سادگی از حالت قفل خارج شود.
چنانچه شما مایل به نواختن ریتم خاصی هستید، می بایست این ریتم را با ترکیبی از اعداد مورد نظر خود، در تنظیمات برنامه وارد نمائید تا از این پس آیفون را با ریتم دلخواه، از حالت قفل خارج کنید. البته یکی از ایرادات نسخه فعلی که امیدواریم در نسخه های بعدی مرتفع شود، وارد کردن ریتم بصورت یک کد عددی است؛ در حالی که خیلی بهتر می بود اگر می شد ریتم مورد نظر را حین وارد کردن در تنظیمات برنامه نیز شنید و یا کلاً به جای ورود ریتم از طریق کد، می شد آن را از طریق همان کلید های پیانو وارد نمود.
تنظیمات
Piano Passcode شامل پنلی از تنظیمات، برای پیکربندی رمز برنامه و سایر تنظیمات می باشد. در اولین صفحه پنل تنظیمات، شما امکان فعال و یا غیرفعال کردن برنامه را خواهید داشت. در قسمتی دیگر، شما می توانید با فعالسازی حالت ایمن، Piano Passcode را با سایر ترفندهای امنیتی مبتنی بر جیلبریک نظیر IcaughtU، یکپارچه سازی نمایید.
دکمه respring در سمت راست پنل تنظیمات قرار دارد و شدیداً توصیه می شود که پس از اعمال هرگونه تغییر در تنظیمات برنامه و یا در رمز iOS، آن را اجرا نمایید. حالا که صحبت از رمز داخلی iOS شد، باید اضافه کنیم که برنامه Piano Passcode، از لحاظ فنی می بایست امکان اجرای همزمان با سیستم رمز داخلی iOS را داشته باشد. اما فعلا استفاده همزمان از هر دو رمز توصیه نمی شود. فعال بودن هر دو رمز، موجب نمایش یک آیکون X کوچک در بالا و سمت راست پیانوی شما می شود که با ضربه زدن بر روی آن، شما می توانید تلفن خود را با همان رمز iOS از حالت قفل خارج کنید. به نظر می رسد این نسخه هنوز با سیستم رمز داخلی iOS سازگاری کامل ندارد و ترجیحاً بهتر است در حال حاضر از یکی از این روش های امنیتی بهره برد. در مجموع می توان Piano Passcode را روشی نو و جالب برای تغییر سیستم پیش فرض حفاظت از آیفون، به حساب آورد. البته همانطور که اشاره شد، اگر برای تنظیم رمز عبور می شد از کلیدهای پیانو و صداهای آن ها، به جای کدهای عددی بهره برد، تجربه کار با آن جالب تر هم می بود. با این حال این برنامه ترفندی مفید برای حفاظت از صفحه نمایش گوشی شماست؛ البته اگر به تنهایی از آن استفاده کنید.
این برنامه هم اکنون با قیمت ۹۹ سنت، از طریق مخزن Cydia در دسترس می باشد.