• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ابراهيم‌زاده: با كسب امتيازها مي‌توانيم نيم نگاهي به نايب قهرماني داشته باشيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: در صورت کسب همه امتيازها مي توانيم نيم نگاهي هم به نايب قهرماني در ليگ برتر داشته باشيم.
00016582.jpg

منصور ابراهيم‌زاده پس از تساوي يک بر يک مقابل فولاد خوزستان عنوان کرد: با توجه به ترکيب اوليه فولاد که تغييرات زيادي در آن وجود داشت و نوع بازي آنها شيوه خود را با اين تيم هماهنگ کرديم. آنها مي‌خواستند با توجه به خستگي ذوب آهن در نيمه دوم با استفاده از با تجربه‌هاي خود به نتيجه برسند اما اين امر ميسر نشد.
وي افزود: در نيمه دوم از تيم‌ خود راضي‌ام چون شانس گل‌زني ما بيشتر از فولاد بود، اما به هرحال ذوب آهن بايد شرايط هواداران، کادر فني را در نظر بگيرد و بايد به صورت شايسته آنها را به آنچه مي‌خواهند برساند.

وي در پاسخ به اين سؤال که هدف ذوب آهن کسب سهميه آسيا يا نايب قهرماني است گفت: ما دنبال کسب امتيازيم اگر بتوانيم امتيازها را کامل بگيريم مي‌توانيم هم به کسب سهميه چشم‌ بدوزيم و هم نيم نگاهي به نايب قهرماني داشته باشيم. تيم ما اکنون استرس زيادي دارد و فشردگي بازي‌ها باعث خستگي بازيکنان نيز شده است. تيم‌هاي ديگر فشار ما را ندارند، اما امتياز از دست دادن ذوب آهن هم در مقام‌اش در جدول و هم در گرفتن سهميه آسيايي تأثير گذار است. اگر امتيازات بازي‌هاي اخير را کامل گرفته بوديم مي‌توانستيم به قهرماني هم فکر کنيم.
سرمربي‌ ذوب آهن درباره اينکه به نظر بازيکنان ذوب آهن انگيزه خود را از دست داده‌اند گفت: اين چيزي است که شما مي‌گوييد و البته بايد آن را از بازيکنان بپرسيد. من نمي‌توانم چنين چيزي را بپذيرم و خودم از انگيزه کافي برخوردارم. به هر حال اين شرايط فوتبال است و من هنوز انگيزه خود را از دست نداده‌ام.
ابراهيم‌زاده درباره برگزاري همزماني بازي‌هاي ليگ در هفته‌هاي پاياني اظهار داشت: در بعضي هفته‌ها به دليل آنکه ما در ليگ قهرمانان آسيا بازي داريم، بازي‌هايمان يک روز زودتر برگزار شد، اما شايد در يک سري از هفته‌ها مي‌شد مسابقات همزمان برگزار شود.

سرمربي ذوب آهن درباره انتخاب منصوريان به عنوان سرمربي تيم اميد و اميد نمازي به عنوان دستيار کارلوس کي‌روش گفت: من به همه مربيان احترام مي‌گذارم و همه قابل احترام هستند.

بالا