• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اتوريو: بازي مرگ و زندگي را فردا مقابل ذوب‌آهن برگزار مي‌كنيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي برزيلي تيم فوتبال الريان قطر گفت: فردا بايد بازي مرگ و زندگي خود را برابر ذوب‌آهن برگزار کنيم.

00029674.jpg

پائولو اتوريو در نشست مطبوعاتي قبل از ديدار تيم‌هاي ذوب‌آهن ايران و الريان قطر از هفته چهارم ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: از ابتداي مسابقات مي‌دانستم که شرايط سختي براي صعود داريم. به همين دليل بازي فردا براي ما حکم مرگ و زندگي را دارد چرا که در صورت شکست، شانس صعود را از دست مي‌دهيم به همين دليل به امتيازهاي کامل اين ديدار فکر مي‌کنيم.
وي ادامه داد: با توجه به ميانگين سني 20 سال الويان از آمادگي جسماني بهتري نسبت به ذوب‌آهن برخورداريم ضمن اينکه با سازماندهي خوبي که داريم در بازي فردا دوندگي بيشتري را هم خواهيم داشت.
اتوريو تاکيد کرد: به خاطر اينکه برد مي‌خواهيم انگيزه لازم را هم داريم، اما مشکل اصلي در بازي فردا وجود 4 مصدوم که همگي آنها از بازيکنان اصلي هستند، در ترکيب تيم است. من با اين موضوع کاري نمي‌توانم انجام دهم چرا که از حيطه من خارج است.

وي يادآور شد: چند نفر از بازيکنان از جمله بازيکن کره‌اي از ناحيه ساق پا مصدوم است، علاوه بر اينکه ايتمار هم در بازي رفت اخراج شد و وي را هم در ترکيب ندارم.
سرمربي الريان با بيان اينکه به ديدارهاي قبل و بعد از بازي فردا فکر نمي‌کنم، گفت: فردا بازي خاص خودش انجام مي‌شود و اين ديدار جدا از مسابقه رفت است و اين دليلي نمي‌شود چون در ديدار رفت شکست خورديم در ديدار فردا هم از پيش بازنده باشيم.
وي پيروزي تيمش در هفته پاياني تيم قطر مقابل قهرمان اين ليگ را بي‌ارتباط با بازي فردا دانست و افزود: اين دو ديدار را با هم مقايسه نکنيد هرچند که پيروزي در مقابل لخويا انگيزه خوبي براي ديدار فردا مي‌دهد.
اتوريو در رابطه با تحليلش از گروه چهارم ليگ آسيا گفت: با توجه به بازي‌هاي باقيمانده در حال حاضر نمي‌توانم تحليل خاصي بدانم و اين کار را به بعد ازديدار با ذوب آهن موکول مي‌کنم.

بالا