• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اجرای مجدد «نویسنده مرده است» در تالار شمس

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]نمایش «نویسنده مرده است» به نویسندگی و کارگردانی آرش عباسی، تیرماه سال جاری مجددا در تالار شمس به روی صحنه می ­رود.
20140603154527_60.jpg
به گزارش سينماخبر ، این نمایش که پیش از این اجراهای موفقی در ایران و ایتالیا داشته است، بار دیگر از اول تیرماه در تالار شمس سازمان فرهنگی هنری AITبه صحنه می­ رود.
لادن مستوفی و ایوب آقاخانی به نقش آفرینی در این نمایش می­پردازند. همچنین سیامک احصایی (طراح صحنه)، لادن کنعانی (طراح لباس)، هادی عزیزی (دستیار کارگردان و برنامه­ریز)، هدا جباری (منشی صحنه)، علی واعظی (مدیر صحنه)، مینو میرشاه ولد و مسعود نوروزی (طراح پوستر و بروشور)، مهدی آشنا (عکاس) و بابک احمدی (روابط عمومی) دیگر عوامل این اثرند.
آرش عباسی کارگردان این نمایش در قسمتی از یادداشت خود درباره این نمایش می­ گوید: ««نویسنده مرده است» درباره رویاهایی است که در تاریکی سینما بهمن می ­بافتم. درباره عشق به سینما، بازیگری و درباره سال ­هایی که سینمای ایران بی ­ستاره بود و ناگهان ستاره ­ها بعد از سال­ ها خاموشی یکی یکی درخشیدند تا من و امثال من بتوانند خیال بازی کنند و در نهایت درباره اینکه چرا شروع به نوشتن کردم؟ من که می ­خواستم بازیگر شوم ...»
نمایش «نویسنده مرده است» به نویسندگی و کارگردانی آرش عباسی از 1 تا 17 تیرماه ساعت 21 در تالار شمس (سازمان فرهنگی هنری AIT) واقع در خیابان موحد دانش (اقدسیه)، شرق به غرب بعد از آجودانیه، کوچه نیلوفر، پلاک 3 اجرا می ­شود.

بالا