• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

احمدزاده: «مادر قلب اتمی» نگاهی متفاوت در مورد انرژی اتمی است

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]کارگردان فیلم سینمایی «مادر قلب اتمی» از ساخت این فیلم با موضوع موضع‌گیری غرب در برابر مساله هسته ای ایران و حمایت جوانان ایرانی از نظام در این پرونده خبر داد.
20140119134246_13921008000521_PhotoA.jpg

به گزارش سینماخبر، علی احمدزاده در خصوص فیلم جدیدش با عنوان «مادر قلب اتمی» گفت: این فیلم نگاه انتقادی به موضع‌گیری غرب در مورد مساله اتمی ایران دارد و نکته متمایز آن تصویری است که از جوانان مدرن ایرانی در این خصوص نشان می‌دهد.

وی افزود: در فیلم «مهمونی کامی» سبک و زندگی ولنگار جوانان امروزی را نقد کرده بودم که برخی با فیلم ارتباط برقرار نکردند اما در فیلم «مادر قلب اتمی» شاهد حمایت جوانان ایرانی با گرایش‌های مختلف فکری از مساله اتمی هستیم که در نوع خود قابل تامل است و تصویر جدیدی از حمایت جوانان از نظام در ارتباط با مساله اتمی را نشان می‌دهد.

بنا بر گزارش فارس، این کارگردان سینما در خصوص سبک فیلم ادامه داد: این فیلم 4 شخصیت محوری دارد که از یک تا شب روایت می‌شود و تمام فیلمبرداری در داخل یک ماشین خواهد بود که لوکیشن‌های فیلم نیز تماما خیابان‌های تهران است.

احمدزاده تصریح کرد: در حال حاضر پیش تولید کار را آغاز کرده‌ایم اما هنوز با هیچکدام از عوامل قرارداد امضاء نکرده‌ایم و اسنفدماه فیلمبرداری کلید می‌خورد که 40 جلسه برای فیلمبرداری در نظر گرفته شده است.

وی در خاتمه اظهار داشت: «مادر قلب اتمی» را برای جشنواره فجر سال آینده آماده خواهیم کرد و با توجه به مضمون آن قطعا برای اکران عمومی تلاش خواهیم کرد.
 
بالا