• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ادامه ی " 41148 " ساخته نخواهد شد

Mahdi Askari

مدير فنی
دو هفته گذشته بازی ایرانی " 41148 " ساخته مهدی فنائی که هزینه ای جز عمر و وقت هم نداشته است وارد بازارهای اینترنتی شد و با استقبال بسیار گسترده اکثر مخاطبان روبرو شدیم . اما عده ای سود جو با توجه به نماد های شیطان پرستی سریعا دایره ی قضاوت را بر جمایت علنی " 41148 " از این قضیه را خمول کرده اند بدون توجه به اینکه قصد و نیت این بازی مخالفت با این نماد ها بوده و مخاطب باید تا پایان سری صبر میکرده و سپس قضاوت را انجام میداده است .

com.SefidGameStudio.Game411484.jpg

توضیحات بیشتر را از زبان مهدی فنائی سازنده " 41148 " بخوانید :
مدتها بود بر روی پروژه ها و داستان های مختلف فکر می کردم و به دنبال این بودم که چطور می توانم بازیی طراحی کنم که برخلاف بازی های انبوه و ریز و درشت خارجی که اکثرا مروج افکار ضد خداپرستی هستند، “مدافع خداپرستی باشد.”
اما ظاهرا در این دوره و زمانه، ترویج خداپرستی هم گناه محسوب می شود و هرچه مطلب می نویسم و مصاحبه می کنم و توضیح می دهم، در گوش خیلی ها نمی رود که : “بازی ۴۱۱۴۸ نه تنها مدافع شیطان پرستی نیست، بلکه کاملا بر خلاف آنهاست.”
جالب اینجاست که داستان بازی را بیشتر از ۶ ماه پیش در دفتری نوشته ام و روند داستان بازی، حرف های مرا کاملا تایید خواهد کرد که بازی بر علیه شیطان پرستی است. اما مطئنم اگر داستان بازی را هم خط به خط برای برخی دوستان بخوانم، باز هم چیزی در آنها عوض نخواهد شد!
راستش را بخواهید دیگر حوصله و توانِ تحمل نظرات بعضی ها را ندارم که با وجود مشاهده کارهای قبلی ام، همچنان مرا به چیزهایی متهم می کنند که کاملا دور از تصور است. و به همین خاطر تصمیم گرفته ام تا دیگر ادامه بازی ۴۱۱۴۸ را نسازم و درخواست حذف اپیزود اول را هم از بازار داده ام.
با اینحال تشکر می کنم از مسئولین سایت کافه بازار، برنامه به روز و همه آن مسئولین بالا دستی کشور که مطمئنا بازی را دیده اند و فهمیده اند که بازی قصد ترویج هیچ عقیده انحرافیی را ندارد و کاملا بر علیه آنها حرکت می کند و همچنین تشکر میکنم از همه دوستانی که بازی را دانلود کردند، از آن لذت بردند و هوشمندانه با نظراتشان به من فهماندند که هنوز هم هستند انسانهایی که فکر می کنند!
و تبریک می گویم به برخی مسئولین بنیاد ملی بازی های رایانه ای، بخش اخبار صدا و سیما و همه ایرانی هایی که بدون هیچ تحقیقی و حتی بدون انجام دقیق خود بازی، صرفا با دیدن چند علامت، سریع برچسب شیطان پرستی بر بازی و سازنده اش زدند. امیدوارم همه تان در آن دنیا، به خاطر تهمت ها و حرف ها و کارهای تان، جوابی در برابر خداوند یکتا داشته باشید.
حضرت محمد (ص): هر کس به مرد یا زن مؤمن بهتان زند یا درباره او چیزی بگوید که از آن مبراست، خداوند متعال در روز رستاخیز او را بر تلّی از آتش نگه دارد تا از حرف خود درباره آن مومن برگردد.

بالا