• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ادعای چینی ها 64=65 (باورنکردنی هست )

ناهید

متخصص بخش

حوصله کنید و یک بار تصویر متحرک را کامل ببینید.

شاید باور کردنش سخت باشه ...

ولی طبق استدلالی که در این تصویر متحرک توسط چینی ها بیان

شده شصت و چهار مساویست با شصت و پنج

!!!

در واقعیت این موضوع هیچ شکی نیست می توانید خودتان هم امتحان کنید !

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
معمای روزمون جور شد!بنده به شخصه در به در دنبال اثبات نادرستیش میمونم:نیش:
ولی خیلی جالبه!ممنون!

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه

فاطمه جون نادرست چرا انوقت:تعجب2:

آخه بر اثاث قوانین ریاضی جور در نمیاد!شایدم درست باشه که در اینصورت کل ریاضیات رو عوض میکنه از جمله همه ی قوانینی که در ساخت ساختمان ها هست و هندسه و جبر و ........
این یعنی تمام محاسبات بشر اشتباه بوده!اگه درست باشه بشر باید از اول عدد تعیین کنه به جای مبنای ده!
به نظر من یه حقه باید در کار باشه مثلا عوض کردن سایز ها یا هرچی که تو ریاضیات بهش میگن مغلطه.
البته این فقط نظر منه ! :گل:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
آخه بر اثاث قوانین ریاضی جور در نمیاد!شایدم درست باشه که در اینصورت کل ریاضیات رو عوض میکنه از جمله همه ی قوانینی که در ساخت ساختمان ها هست و هندسه و جبر و ........
این یعنی تمام محاسبات بشر اشتباه بوده!اگه درست باشه بشر باید از اول عدد تعیین کنه به جای مبنای ده!
به نظر من یه حقه باید در کار باشه مثلا عوض کردن سایز ها یا هرچی که تو ریاضیات بهش میگن مغلطه.
البته این فقط نظر منه !
نمیدونم والا الان باحرفای شما منم به شک افتادم:تعجب2:
کسی اینجا استادریاضی هست جوابگوباشه:گل:

0mid

متخصص بخش ورزشی
اینو خیلی وقت پیش دیدم فکر کنم تو انجمن هم گذاشته بودن دوستان :بله:

ولی کاملا مشخصه علتش چیه
اون یه مربع به فضاهای ریز تبدیل شده و اگه با دقت به اون خط اوریب مستطیل توجه کنین متوجه میشین که مربع هایی که اون خط اوریب ازشون میگذره زیاد باهم جور در نمیان :چشمک:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
چینی ها میخواستن ببینن چندتا باهوش تو دنیا وجود داره؟
یه لحظه بیخیال عددها شو فقط تصویر رو دنبال کن
64 تا مربع میشه 65 تا... چجوری؟ خطای دید
میخواستم شماروامتحان کنم من که خودم استادریاضیم:نیش2::غش::غش::غش::غش:

Arashtranslater

New member
استادا هم همیشه در حال یادگیری هستند البته نه با پاپوش گذاشتن رو چیزی که نمیدونستن:زبون:

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
به این میگن "سفسطه"
مُغالِطِه، سَفسَطه یا مَغلَطِه
استدلالی است که از نظر علم منطق به یکی از دلایل زیر نادرست باشد.
نخست آنکه دست‌کم یکی از مقدمات گزاره نادرست باشد
دوم آنکه مقدمات گزاره، متضمن نتیجه‌ی گزاره نباشد.
سفسطه جزئی از برهان است که به طور قابل اثباتی در منطق آن ایراد وجود دارد و بنابراین کل برهان را نامعتبر می‌سازد.
مغالطه‌ ممکن است برای وارونه کردن حقیقت(ها) به کار رود. مغالطه‌گر کسی است که از روی استدلال نادرست به یک نتیجهٔ درست یا نادرست رسیده‌است
و ممکن است آن نتیجه را برای نتیجه‌گیری‌های دیگری هم به کار گیرد.

مثال:
شاگردان از استادشان پرسیدند: “سفسطه چیست؟”
استاد کمی فکر کرد و جواب داد: “گوش کنید، مثالی می زنم، دو مرد پیش من می آیند. یکی تمیز و دیگری کثیف من به آن ها پیشنهاد می کنم حمام کنند. شما فکر می کنید، کدام یک این کار را انجام دهند؟”
هر دو شاگرد یک زبان جواب دادند: “خوب مسلما کثیفه!”
استاد گفت: “نه، تمیزه . چون او به حمام کردن عادت کرده و کثیفه قدر آنرا نمی داند . پس چه کسی حمام می کند؟”
حالا پسرها می گویند: “تمیزه!”
استاد جواب داد: “نه، کثیفه، چون او به حمام احتیاج دارد” و باز پرسید: “خوب، پس کدامیک از مهمانان من حمام می کنند؟”
یک بار دیگر شاگردها گفتند: “کثیفه!”
استاد گفت: “اما نه، البته که هر دو! تمیزه به حمام عادت دارد و کثیفه به حمام احتیاج دارد. خوب بالاخره کی حمام می گیرد؟”
بچه ها با سر درگمی جواب دادند: “هر دو!”
استاد این بار توضیح می دهد: “نه، هیچ کدام! چون کثیفه به حمام عادت ندارد و تمیزه هم نیازی به حمام کردن ندارد!”
شاگردان با اعتراض گفتند: “بله درسته، ولی ما چطور می توانیم تشخیص دهیم؟ هر بار شما یک چیزی را می گویید و هر دفعه هم درست است.”
استاد در پاسخ گفت: “خوب پس متوجه شدید، این یعنی سفسطه!
خاصیت سفسطه بسته به این است که چه چیزی را بخواهی ثابت کنی " .

rahsazan

کاربر ويژه
64-65Puzzle.jpg

64-65b.jpg

بالا