• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ارور اینترنال سرور

heli

New member
بچه ها یه مشکل پیدا کردم
پرستا فارسی یه ماژول داره به اسم پرداخت در ازای دریافت
من اون رو فعال کردم ولی وقتی تست میکنم یعنی وقتی در مرحله آخر خرید این نوع پرداخت رو انتخاب می کنم به ارور زیر میرسم
http://setishop.com/modules/cashondelivery/validation.php
متاسفانه نمیدونم چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
درود
ارور 500 (HTTP 500 - Internal server error) به جهت تنظیمات php در وب شما و یا نصب ماژول و نسخه های php روی سرور رخ میده که مربوط به تنظیمات داخلی سرور میشه.
برای رفع اون 4 راه حل رو میگم که میتونید هرکدوم رو جدا جدا تست کنید:
1- دسترسی پوشه ها یا فایلهای شما در هاستتون نباید 777 باشه، مخصوصاً دسترسی پوشه های همین ماژولی رو که نصب کردید رو بررسی کنید. برای فایلهاتون دسترسی 644 و برای پوشه هاتون دسترسی 755 رو انتخاب کنید.
2- از توی سیپنلتون تنظیمات آپاچی رو تغییر بدید و دستور زیر رو بهش اضافه کنید:
کد:
<Directory /home/www/> AllowOverride All </Directory>
3- وارد file manager بشید فایل htaccess رو باز کنید اگر فایلتون دارای مقادیر php_value یا php_flag یا php_admin هست اونهارو پاک کنید و در عوض و در فایلی با نام php.ini ذخیره و در قسمت public_html هاستتون اضافه کنید. این فایل رو میتونید با نوت پد بسازید.
4- میتونید با پشتیبانی هاستتون تماس بگیرید و مشکلتون رو مطرح کنید.

heli

New member
ادمین جان کارای که گفتی انجام دادم ولی نمیدونم چه بلایی سر htaccess. امده که یه پوشه ی خالیه یعنی هیچی داخلش نیست

الان به نظرت چی کار کنم ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
شما کدوم یک از این کارهارو انجام دادید ؟

heli

New member
اول سطح دسترسی ها رو چک کردم
بعد که درست نشد زنگ زدم پشتیبانی که گفت از htaccess هست و از پشتیبان سی ام است بپرس
الان مشکلم اینه فایله htaccess خالیه و هیچ محتوایی نداره و به خاطر همینم هست که ارورر میده فکنم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
شما از فایل htaccess یک کپی داخل کامپیوترتون بگیرید و بعد اون فایل رو از روی هاستتون به کلی پاک کنید، ببینید آیا مشکلتون حل میشه یا نه .
اگر جواب نگرفید فایل htaccess به هاستتون برگشت بدید.

heli

New member
ادمین جان مشکل رفع شد ممنون
اون 3 مورد بالا رو یه بار دیگه چک کردم دیدم یکی از فایل ها هنوز رو 777 مونده و به 755 تغیرش دادم که درست شد
خیلی ممنون واسه کمک خوبت

آخرین ویرایش:
بالا