• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ازدواج جنجالي محمدرضا شريفي نيا و رز رضوي + عكس

زینب

کاربر ويژه
[h=2]ازدواج جنجالي محمدرضا شريفي نيا و رز رضوي + عكس محمد رضا شریفی نیا در اقدامی متحیرانه از همسرش آزیتا حاجیان جدا شد و
با بازیگر جوان سینما و تلویزیون ،خانم رز رضوی ازدواج کرد.گفتنی است رز رضوی
همسال دختر شریفی نیاست.

96527132493442483071.jpg

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تصویر متن خبر، نوشته شریفی نیا و رز دستکاری شده و مشخص هست.
باید منبع خوبی برای قبول خبر وجود داشته باشه.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
بابا حالا دلش جووونه دلش خواسته خانوم جووون داشته باشه.....

بعدشم راست و دورغش فعلا" معلوم نیست.....در کل اگه مزدوج شدن مبارکشون باشه و به پای هم پیر بشن.....اگرم که ازدواجی در کار نیست که باز هیچی دیگه.....

آخرین ویرایش:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
کلای این اقا محمدرضا شريفي نيا علاقه زیادی به زن های جوان داره :نیش:
انشااله مشلشون حل بشه :غش2:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
یوسف می خوای الناز شاکردوست رو هم برو ببین نظرت چیه ؟ شاید پسنیدی؟:غش2:

maksemos

متخصص بخش خودرو
یوسف می خوای الناز شاکردوست رو هم برو ببین نظرت چیه ؟ شاید پسنیدی؟:غش2:

رضا جان بحث پسندیدن نیست
والله من یه خوابی دیدم که تو اون فامیلی همسرم هاشمی بود
حالا شما بگرد اگه هاشمی پیدا کردی بهم بگو ...
اگه هم نتونستی پیدا کنی من خودم یکی سراغ دارم برم سراغش ! :بدجنس:

maksemos

متخصص بخش خودرو
ولی خداییش من از سلیقه این آقاهه خوشم اومده....:نیش:

جا داره همینجا این پیوند مبارک و مستحکم رو به همه تبریک بگم :شاد:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
به گزارش پرداد و به نقل از پی سی پارسی:: اخیرا اخبار و شایعاتی در مورد ازدواج دوم محمد رضا شریفی نیا مبنی بر ازدواج او با "رز رضوی" منتشر گردیده است و حتی گفته می شود ماه عسل‌شان را هم در مکه گذرانده‌اندحالا راست یا دروغش به گردن راوی، اما کار درستی نیست که از سیر تا پیاز زندگی یک هنرمند محبوب و شناخته شده را به حراج بگذاریم ، آیا کار درستی است؟
شریفی‌نیا در واکنش به این صحبت‌ها چنین گفته: چه خوب است که بارها و بارها خبرنگاران،برای گرفتن خبر کاری و یا مصاحبه با هنرمندان تماس می‌گیرند و تا نرسیدن به مقصود دست از تلاش برنمی‌دارند، قبل از منتشر کردن خبرهایی مبنی بر زندگی خصوصی اشخاص نیز همین سماجت را برای تایید خبر به کار گیرند تا باعث اشاعه اطلاعات غلط نشوند.
همچنین وی در ادامه میگوید:: در زندگی خصوصی مردم
سرک کشیدن کار ناشایستی است اما منتشر کردن اخبار کذب گناهی نابخشودنی‌تر است. امیدوارم از این به بعد نسبت به منتشر کردن اخبار نادرست از زندگی دیگران همان‌گونه رفتار کنید که مایل هستید با زندگی خودتان رفتار شود.
البته ناگفته نماند
چند وقت پیش و قبل از این اتفاقات، زمانی که محمدرضا شریفی‌نیا به همراه دخترش ملیکا برای دیدن کنسرت یکی از گرو‌ه‌های مشهور پاپ به سالن برج میلاد رفته بودند، به علت نا مشخصی به شدت از طرف ‌مردم حاضر در مراسم هو شدند، به‌طورى که با کمک مسئولان برگزارى کنسرت از یکى از در‌هاى اضطرارى سالن به سرعت خارج شدند.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
به گزارش سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی "انتخاب" Entekhab.IR ، این خبر هنوز از سوی شریفی نیا یا رز رضوی تایید یا تکذیب نشده است.
-----------------------------------------------------

این خبر از طرف شریفی نیا تاید نشده و تقریبا مثل شایعه ازدواج حقیقی با الناز شاکر دوس هست.بار اول نیس که رسانه هاا دروغ میگن

0mid

متخصص بخش ورزشی
زینب جان خبرش واقعیت نداره
شایعه هستش

خیلی از سایت ها هستن که واسه بالا رفتن آمار بازدیدشون و مطرح شدن اسم سایتشون این شایعات رو درست میکنن!!!!!
باید حواست باشه هروقت میخوای مطلبی بذاری از یک سایت معتبر بذاری :بله:

maksemos

متخصص بخش خودرو
بهه  بهه
بازم این تاپیک :بدجنس:

اصلا ادم این جور پست هااا رو میبینه انرژی میگیره ! :15:

یاد بگیریم !!

بالا