حسین ایمانی، متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم ژنتیکی : تقویت استخوانها بسته به میزان مصرف ما از مواد غذایی که سرشار از کلسیم و فسفر است، بنابراین میزان نیاز یک فرد بزرگسال به کلسیم در افراد زیر 50سال 1000 میلی گرم است و فرد بالای 50سال، 1200 میلی گرم در روز است.
وی افزود: تقویت استخوانها نیازمند 3ماده (کلسیم، فسفر و ویتامین D) است که در صورت عدم حضور هر یک از این 3ماده، استخوانها دچار مشکل خواهند شد.
این متخصص تغذیه به منابع غذایی کلسیمدار اشاره کرد و گفت: منابع کلسیم بیشتر در مواد غذایی مثل (شیر) ماست، کشک، دوغ(لبنیات) ... وجود دارد.
ایمانی تصریح کرد: منابع غذایی ویتامینD شامل :جگر، زرده تخم مرغ، کره و ... است همچنین منابع غذایی فسفردار جز گروه لبنیات، آجیل، مغزها و گوشت میباشد.
وی با بیان اینکه برای آنکه کلسیم بتواند بر روی استخوانها نشت داشته باشد، نیازمند گروه ویتامین D میباشد، اظهار داشت: نیاز یک فرد بزرگسال به گروه ویتامینD شصت واحد بینالمللی است و در کودکان 400 واحد بینالمللی که بخشی از این ویتامین از تغییر تابش نور آفتاب در بدن ایجاد میشود.
وی افزود: تقویت استخوانها نیازمند 3ماده (کلسیم، فسفر و ویتامین D) است که در صورت عدم حضور هر یک از این 3ماده، استخوانها دچار مشکل خواهند شد.
این متخصص تغذیه به منابع غذایی کلسیمدار اشاره کرد و گفت: منابع کلسیم بیشتر در مواد غذایی مثل (شیر) ماست، کشک، دوغ(لبنیات) ... وجود دارد.
ایمانی تصریح کرد: منابع غذایی ویتامینD شامل :جگر، زرده تخم مرغ، کره و ... است همچنین منابع غذایی فسفردار جز گروه لبنیات، آجیل، مغزها و گوشت میباشد.
وی با بیان اینکه برای آنکه کلسیم بتواند بر روی استخوانها نشت داشته باشد، نیازمند گروه ویتامین D میباشد، اظهار داشت: نیاز یک فرد بزرگسال به گروه ویتامینD شصت واحد بینالمللی است و در کودکان 400 واحد بینالمللی که بخشی از این ویتامین از تغییر تابش نور آفتاب در بدن ایجاد میشود.