سلام
نمیدونم این که من این تاپیک رو زدم کار درستیه یا نه
ولی خب یه سری حرفهایی هست که ناگفته نمونه بهتره
بهتره از این نظر که شاید جلوی یه سری کج فهمی و جوّ سازی ها شاید گرفته بشه .
البته درسته که اونقدر مشغله فکری و کاری دارم که به یک کلاغ و چهل کلاغ بعضی هاا اهمیتی ندم ...ولی به خاطر برخی دوستان که برام ارزش زیادی و نمیخوام به خاطر من حرفی بشنون ! لازمه که این کج فهمی رو یخورده توضیح بدم .!
اما بعدش قضاوت رو میدم به خود دوستان :گل:
تاپیک گفتگوی آزاد
شروع از پست 2396
[COLOR=[URL=http://www.iranjoman.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=222222%5D%5BCOLOR%3D%23222222%5D%5Bquote%3Dmaksemos]#222222]
[COLOR=[URL=http://www.iranjoman.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=222222%5D%5Bquote%3Dmaksemos]#222222]
[COLOR=[URL=http://www.iranjoman.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=222222%5D%5Bquote%3D%D8%B9%D9%82%D8%A7%D8%A8]#222222]
[/COLOR]
[COLOR=[URL=http://www.iranjoman.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=222222%5D%5Bquote%3Dmaksemos]#222222]
دوست عزیزی که به تازگی نمیدونم سر چی اون رگ غیرتتون ورم کرده
اگه قشنگ پست هایی بالایی رو که براتون گذاشتم رو بخونین
خیلی خیلی واضحه که نه مسخره کردنی در کاره و نه بی احترامی
ولی نمدونم چرا عقاب عزیز خودشون هم درگیر بودن که یکی ایشون رو مسخره کرده !:تعجب: و مثل اینکه این سوء تفاهم برای شما هم ایجاد شده
و اما ما بین این پست ها چند تا پیغام هم بود که اونم براتون میزارم .
و جواب من .
و جواب من !
خب اینم از پیغامهای رد و بدل شده .
حالا من به شخصه چند بار اینا رو خوندم تا ببینم کجای این پیغامها و پستهای من مسخره کردن یا بی احترامی بوده که یکی از عزیزان اینجوری میخواد از کاه کوه درست کنه !
که این پیغام رو بدست من دادن !
و جواب من .
واقعا که چی ؟
جواب پیغام خصوصیتون رو دادم ولی مثل اینکه چشماتون رو بستین و سر هیچی نمیدونم چرا جو سازی میکنین
دوست عزیز
اگه به بی احترامیه تو پستهای عقاب چند جا رو زرد رنگ کردم به جهت دیدن شما
برین اونا رو بخونین تا بیشتر اصل قضیه رو ملتفت بشین.
که بفهمین بی احترامی به چی میگن !
و اما جواب این یکی پیغامتون :
در اینکه ایران انجمن یک انجمن منحصر به فرد هستش هیچ شک و شبهه ای نیست .
و اما من بازم خودم متعجبم اینی که شما فرمودید [HIGHLIGHT]رفتار غیر انسانی[/HIGHLIGHT]مرتبت میشه به کدوم پست و حرف بنده که من بیام و به شخصه معذرت خواهی کنم .
با اینکه من ادرس تمام پستهای رد و بدل شده بینمون رو دادم ولی نمیدونم چرا این دوست عزیزمون اصرار بر این دارن که یکی اینا رو مسخره کرده !
دوست عزیز این که نوشتین چند نفر به یه نفر خیلی دور از انصاف هستش هاا !
همه ما به میل خودمون اینجائیم و مثل دوست و رفیق کنار هم ! مگه برای دعوا اومدیم که بخواهیم از همدیگه جانب داری بکنیم !و رودروی هم بایستیم .
خب اگه عقاب عزیز برای شما نگفتن که برا چی میخواین برن ! مشکل از یه چیز دیگس ولی برا من گفتن که چرا میرن اونم اون بالا براتون پیغامش رو گذاشتم
اگه بازم پیغام خود عقاب عزیز براتون قانع کننده نبود دیگه مشکلتون از یه جای دیگس ،که رسیدگی به اون در حد من نیست. و موفق باشین دوست عزیز :گل:
هدفم از زدن این پست شفاف سازی و رفع کدورت بود !
و جلوگیری از یک کلاغ چهل کلاغ نمودن ناخودآگاه
از همه دوستان خواهش دارن بیشتر از این به این تاپیک دامن نزنن :گل:
نمیدونم این که من این تاپیک رو زدم کار درستیه یا نه
ولی خب یه سری حرفهایی هست که ناگفته نمونه بهتره
بهتره از این نظر که شاید جلوی یه سری کج فهمی و جوّ سازی ها شاید گرفته بشه .
البته درسته که اونقدر مشغله فکری و کاری دارم که به یک کلاغ و چهل کلاغ بعضی هاا اهمیتی ندم ...ولی به خاطر برخی دوستان که برام ارزش زیادی و نمیخوام به خاطر من حرفی بشنون ! لازمه که این کج فهمی رو یخورده توضیح بدم .!
اما بعدش قضاوت رو میدم به خود دوستان :گل:
تاپیک گفتگوی آزاد
شروع از پست 2396
عقاب
سولام به همه تازه واردا:79:
[COLOR=[URL=http://www.iranjoman.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=222222%5D%5BCOLOR%3D%23222222%5D%5Bquote%3Dmaksemos]#222222]
maksemos[/URL گفت:194448]جانم ..!
بابا بی سوادا منظوروم همو سولامه دیگه
ای ول باسواد :شاد:
شما سیکل داری دیگه هااا:خنده2:
سیکل موها از مهندس بودن شوما ها برتره
maksemos[/URL گفت:194530]د نه د !
شما اول ببین اون مهندسه یا مهندش
بعد بیا بقیه سنگهامون رو وا بکنیم
بعدش هم !
دختراااااا
دخترا ببینین این عقاب چی به من میگه
سولی بیا حسابش رو برس
سلام به همگی
پدرم همیشه به من می گفت با بچه ها شوخی نکن چون زود به دل میگرن من اشتباه کردم به نصیحتش گوش نکردم
maksemos جان من بابت اون شوخی ازت معذرت خواهی کردم ولی توی بی جنبه به دل گرفتی حالا هم میبینم که توهین میکنی حال منو هم که میخایی بگیری باشه من مهندش تو هم دکتر ولی دکتری که معرفتش صفره
وااااااااااا
فکر عقاب جان آفتاب زده شدی
کی به دل گرفت که شما اینقدر حرف پدرتون به یادتون افتاده من نمیدونم
[/COLOR]بیشتر ازی هم ازت انتظار نمره مهندس جان هرکس به اندازه خردش معرفت دره که تو ..........والا چی بگوم از حرفات همه چیز معلوم مره
[COLOR=[URL=http://www.iranjoman.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=222222%5D%5Bquote%3D%D8%B9%D9%82%D8%A7%D8%A8]#222222]
[/COLOR]عقاب[/URL گفت:194709]بعدشوم توی بی سواد به تایپک مو گیر متی مگه کوری مو با لهجه خودوم تایپ منوم [HIGHLIGHT]مثل خیلی ها (پشت کوهی ها)خودمو تهرونی[/HIGHLIGHT] معرفی نمونوم تهرونی هم حرف نمی زونوم و تایپ نمونوم[HIGHLIGHT] (نه هم مثل شما خودمو تهرونی معرفی نمونوم[/HIGHLIGHT])
[/COLOR]
maksemos[/URL گفت:194725]تاپیک شما !
عقاب جان اینجا یه انجمنه ...
اگه کسی پستی میده برا اینه که دیگر عزیزان نیز از اون استفاده کنه !
اونی هم که شما فرمودین پست هستش نه تاپیک !
این پشت کوهی رو هم نه خونده فرض میکنم عقاب جان . ولی خب همه ی عزیزان ایران انجمن برا من یکی محترم هستن چه تو ایران باشن و چه در خارج از کشور
در ضمن بنده هم خودمو تهرانی معرفی نکردم که شما حرصش رو بخوری .!
به هر حال خوش باشین
و بازم لبخند !
دوست عزیزی که به تازگی نمیدونم سر چی اون رگ غیرتتون ورم کرده
اگه قشنگ پست هایی بالایی رو که براتون گذاشتم رو بخونین
خیلی خیلی واضحه که نه مسخره کردنی در کاره و نه بی احترامی
ولی نمدونم چرا عقاب عزیز خودشون هم درگیر بودن که یکی ایشون رو مسخره کرده !:تعجب: و مثل اینکه این سوء تفاهم برای شما هم ایجاد شده
و اما ما بین این پست ها چند تا پیغام هم بود که اونم براتون میزارم .
عقاب:
دوستیسولام دوست عزیز هنوزم از دستوم دلخوری بخاطر دیروز اگه بی ادبی کردوم ببخشید فقط موخاستوم شوخی کنوم :دوست:
و جواب من .
:خنده2:نه بابا عقاب :دوست:
میشدیسلام اومدم بگم دیگه شاید نیام میخام برای کارشناسی ارشد بخونم از اشنایی وکلکل با تو لذت بردم انشالله که از دستم نا راحت نشده باشی پس به امید دیدار خدا حافظ
و جواب من !
هه :خنده2:
نه بابا عقاب جان ناراحتی کجا بود آخه :نیش:
خب اینم از پیغامهای رد و بدل شده .
حالا من به شخصه چند بار اینا رو خوندم تا ببینم کجای این پیغامها و پستهای من مسخره کردن یا بی احترامی بوده که یکی از عزیزان اینجوری میخواد از کاه کوه درست کنه !
که این پیغام رو بدست من دادن !
به توهم میگن مرد؟؟؟؟؟؟؟؟دمت گرم خیلی مردی؟غریب گیر آوردی که مسخرش کنی یوسف خان؟
چرا دل عقاب رو شگستی فراریش دادی ؟چه گناهی داشت غیر لهجه زیبای مشهدی ! صاف وساده بودنش؟
خوب منم مشهدیم بیا منم مسخره کن مرد بیا دیگه
واقعا که
و جواب من .
چرا شما درگیرین با خودتون*****
شما بفرمائین پست های گفتگوی آزاد رو از اول بخونین بعد بیاین خودتون بهم بگین که من مسخره کردم اصلا یا نه ! ؟
حالا شما و عقاب نمیدونم شاید پشت سر خودتون توهم یه سایه رو دارین که این حرف ها و اینکارا رو میکنین !! :تعجب:
بفرمائین ..... ...بفرمائین اول پستهایی رو که گفتم رو بخونین بعد بیاین سینه سپر کنین جلو من .!
بفرما :
http://www.iranjoman.com/showthread....l=1#post194446
واقعا که چی ؟
جواب پیغام خصوصیتون رو دادم ولی مثل اینکه چشماتون رو بستین و سر هیچی نمیدونم چرا جو سازی میکنین
دوست عزیز
اگه به بی احترامیه تو پستهای عقاب چند جا رو زرد رنگ کردم به جهت دیدن شما
برین اونا رو بخونین تا بیشتر اصل قضیه رو ملتفت بشین.
که بفهمین بی احترامی به چی میگن !
و اما جواب این یکی پیغامتون :
جناب آقا؛ من امید یاهمون عقاب را از تالار وانجمن دیگه اوردم اینجا کلی هم از انجمن وفهمیم بودن بچه ها براش تعریف کردم گفتم اینجا همه خوب وصمیمی هستن اصلا فکرشم نمی کردم این[HIGHLIGHT] رفتار غیر انسانی[/HIGHLIGHT] را با یه تازه وارد انجام دهید من کلی خجالت کشیدم مسخره کردن کسی به خاطر لهجه اش کار پسندید ه ای نیست قبول داری /
لهجه اون مشهدی بود منم مشهدیم !اگه کسی شما رو بخاطر زادگات مسخره کنه خوبه؟ خودتو جای اون ومن بذار ببین چقدر ناراحت میشی ؟تازه چند نفر به یه نفر؟ من از شما انتظار بیشتری داشتم اصلا حتی نمی توونستم تصورشو بکنم واقعا خیلی جلوش شرمنده شدم بدتر اینکه دلیلی برای رفتنش نگفت چند روز بعد من خودم توی گفتگوی آزاد دیدم پسر خوب یگم منصافانه فکر کن ببین !
در اینکه ایران انجمن یک انجمن منحصر به فرد هستش هیچ شک و شبهه ای نیست .
و اما من بازم خودم متعجبم اینی که شما فرمودید [HIGHLIGHT]رفتار غیر انسانی[/HIGHLIGHT]مرتبت میشه به کدوم پست و حرف بنده که من بیام و به شخصه معذرت خواهی کنم .
با اینکه من ادرس تمام پستهای رد و بدل شده بینمون رو دادم ولی نمیدونم چرا این دوست عزیزمون اصرار بر این دارن که یکی اینا رو مسخره کرده !
دوست عزیز این که نوشتین چند نفر به یه نفر خیلی دور از انصاف هستش هاا !
همه ما به میل خودمون اینجائیم و مثل دوست و رفیق کنار هم ! مگه برای دعوا اومدیم که بخواهیم از همدیگه جانب داری بکنیم !و رودروی هم بایستیم .
خب اگه عقاب عزیز برای شما نگفتن که برا چی میخواین برن ! مشکل از یه چیز دیگس ولی برا من گفتن که چرا میرن اونم اون بالا براتون پیغامش رو گذاشتم
اگه بازم پیغام خود عقاب عزیز براتون قانع کننده نبود دیگه مشکلتون از یه جای دیگس ،که رسیدگی به اون در حد من نیست. و موفق باشین دوست عزیز :گل:
هدفم از زدن این پست شفاف سازی و رفع کدورت بود !
و جلوگیری از یک کلاغ چهل کلاغ نمودن ناخودآگاه
از همه دوستان خواهش دارن بیشتر از این به این تاپیک دامن نزنن :گل:
آخرین ویرایش: