• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

استعدادشرط اصلي بازيگري است/تئاتر اجازه ي جهش هاي كاذب را نمي دهد

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]صادقي معتقد است: استعداد شرط اصلي بازيگري است و زياد چهره مهم نيست ولي چون بدبختانه سينما به حرفه اي تجاري تبديل شده است تصوير ذهني وجود دارد كه بازيگران بايد چهره ي خوبي داشته باشند.
20140804164323_25.jpg

به گزارش خبرنگار سينما خبر قطب الدين صادقي كه به عنوان يكي از داوران مسابقه ي بازيگري "تلسكوپ" است درباره ي حضور دراين پروژه گفت: امسال سي امين سال است كه بعد از اتمام تحصيل در خارج كشور به ايران برگشتم و يكي از كارهايي كه انجام مي دهم تدريس و انتخاب بازيگر است، بنابراين در اين زمينه داراي تجربياتي هستم، درحال حاضر بازيگري بصورت يك پديده شده است و نسل جديد بيدار شده است و درحال بيان احساسات خود هستند و دلشان مي خواهد انديشه هاي خود را بروز دهند.
وي در ادامه افزود: درحال حاضر 18 دانشكده تئاتري وجود دارد و سه هزار آموزشگاه آزاد وجود دارد كه 700 تا از آنها مختص بازيگري است و حجم بالايي از جوانان كه علاقه مند وارد شدن به اين عرضه هستند.
وي در ادامه با بيان اينكه بازيگري شبيه زندگي است، بنابراين خيلي ها فكر مي كنند كه كاري سهل و آسان است، گفت: تنها زماني اين پروژه را قبول كردم كه تصور مي كنم اين پروژه براساس شايسته سالاري انجام مي شود و به جوانان آموزش داده شود كه براي آرزوهاي خود تلاش فراوان انجام دهند.
وي درباره ي شرايط بازيگري افزود: استعداد شرط اصلي بازيگري است و زياد چهره اهميت ندارد ولي چون بدبختانه سينما به حرفه اي تجاري تبديل شده است، تصوير ذهني وجود دارد كه بازيگران بايد چهره ي خوبي داشته باشند، صنعت سينما بسيار بي رحم است و در آن بسيار سوءاستفاده مي شود بطوري كه گاهي دختر 20 ساله جلوتر از استاد انتظامي در يك فيلم سينمايي قرار مي گيرد درصورتي كه در تئاتر اينطور نيست و بخاطر اصول ماندگاري كه دارد اجازه ي جهش هاي كاذب را نمي دهد.
وي در پايان صحبت هايش اضافه كرد: بسياري از جوانان ما مستعد هستند ولي امكانات كافي ندارند و ما بايد به جوانان ياد دهيم كه تلاش كنند تا به نتيجه دلخواهشان برسندو سواد،‌ قدرت تحليل نيز در كنار استعداد براي بازيگر بسيار حائز اهميت است و مابه يك دانش نظري و سواد هم نياز داريم تا دچار اشتباهات عملي نشويم.
سيروس همتي هم يكي ديگر از داوران مسابقه بازيگري گفت: انتخاب داوران در اين پروژه بر عهده ي من بوده است و اين افراد داراي جايگاه علمي بسيار بالايي هستند و اگر كسي در اين مسابقه مردود شود از روي اصول بوده است.
وي افزود: اگر در وادي هنر جايگاهي دارم آن را مديون اساتيد خوب هستم و زماني كاري را به جشنواره تئاتر فجر فرستادم كه رد شد ولي من بسيار خوشحال بودم زيرا از طرف استاد سمندريان رد شد.

بالا