خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
متخصصان ميكرولوژي در آمريكا اعلام كردند كه باكتريها از كافئين بعنوان منبع غذايي استفاده ميكنند.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، اين متخصصان در دانشگاه آيووا در آمريكا، باكتريهاي جديدي را شناسايي كردهاند كه از كافئين بعنوان منبع غذايي استفاده ميكنند.
به گزارش پايگاه اينترنتي فيزورگ، اين باكتري از آنزيمهاي گوارشي براي هضم كافئين استفاده ميكنند و اين كافئين به آنها امكان ميدهد كه زندگي كرده و رشد كنند.
دكتر رايان سومرز كه نتيجه مطالعات خود را در نشست عمومي انجمن ميكروبيولوژي آمريكا در نيواورلئان ارائه كرده است، متذكر شد: ما اين باكتري كافئين خور را كه« pseudomonas putida CBB5 » نام دارد ايزوله كرديم و متوجه شديم كه اين باكتري كافئين را تجزيه كرده و به دي اكسيد كربن و آمونياك تبديل ميكند.
كافئين در واقع از كربن، نيتروژن، هيدروژن و اكسيژن تشكيل شده است كه تمام اين عناصر براي رشد سلولي باكتريايي ضروري هستند. درمولكول كافئين سه ساختار موسوم به گروههاي متيل وجود دارد كه از يك اتم كربن و سه اتم هيدروژن تشكيل شده است. اين باكتري ميتواند به طور موثر گروههاي متيل را از درون باكتري بيرون بكشد و به اين ترتيب با مصرف كافئين به حيات خود ادامه ميدهد.
اين متخصصان تاكيد كردند: در طول تجزيه مولكول كافئين، عناصر طبيعي شكل ميگيرند كه ميتوان از آنها براي توليد داروهاي جديد جهت مقابله با آسم، بهبود جريان خون و تثبيت ضربان قلب استفاده كرد. بنابراين آشنايي با عملكرد اين باكتري ميتواند در آينده كاربردها داروي و درماني بسياري در پي داشته باشد.
:بای:
:بای: