• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

استقبال از نخستین اجرای نمایش ”دش من” در جشنواره تئاتر مقاومت

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
نمایش "دش من"، به کارگردانی ابراهیم گله دارزاده، در نخستین روز اجرایش در جشنواره تئاتر مقاومت با استقبال مواجه شد و هنرمندان و مدیران هنری از این نمایش دیدن کردند.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی گروه اجرایی، تالار مهر حوزه هنری 2 مهرماه میزبان نمایش "دش من" به کارگردانی ابراهیم گله دارزاده بود و هنرمندان، اساتید دانشگاه و مدیران هنری چون داوود فتحعلی بیگی، جلال تجنگی، حمیدرضا نعیمی، رضا صمدپور، مهدی شفیعی، فرهاد تجویدی و ... از آن دیدن کردند.

گفتنی است، وحید آقاپور، محمد عسگری، یاسمن حضرتی و سعیده آجرلی در این نمایش ایفای نقش می کنند و علی زارعی و مهدی پناهیان نیز مسئولیت دستیاری کارگردان را برعهده دارند. سایر عوامل فنی نیز عبارت اند از: رضا رزم طراح صحنه و لباس، عنایت خادم بشیری موسیقی، شهریار آریافرد طراح پوستر و بروشور، سهیلا جوادی طراح گریم، مینا مقامی زاده منشی صحنه و امیر پاسنگی مدیر روابط عمومی.

دش من" که 2 و 3 مهرماه ساعت 18:30 در تالار مهر حوزه هنری در جشنواره تئاتر مقاومت اجرا شد، از 14 مهر نیز اجراهای خود را در تماشاخانه استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران آغاز خواهد کرد.

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد

تاپیک تایید شد

:گل:

بالا