• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

استقبال فوق‌العاده از فیلم "من مادر هستم"

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
به گزارش کافه سینما

دو روز تعطيلي ادارات دولتي تهران ظاهرا تاثير خوبي بر فروش فيلم هاي روي پرده داشته است. به گزارش كافه سينما در حالي كه اعتراضات به فيلم سينمايي " من مادر هستم" ادامه دارد، اين فيلم با در اختيار داشتن 15 سالن سينما روز سه شنبه در تهران 93 ميليون تومان فروخت تا يكي از بالاترين فروش هاي روزانه امسال را به نام خود ثبت كند. اين فيلم چهارشنبه هم 65 ميليون تومان فروخت و مجموع فروشش در هفته اول اكران را به 350 ميليون تومان رساند. به گزارش کافه سینما بعد از اين فيلم، بي خود و بي جهت عبدالرضا كاهاني هم فروش مناسبي داشته. اين فيلم كه بازيگرانش قرار است فردا ساعت يك ربع هفت در سينما عصر جديد با مردم به تماشاي آن بنشينند، روز سه شنبه 32 ميليون و چهارشنبه 22 ميليون تومان فروخت و مجموع فروشش به 152 ميليون تومان رسيد. ديگر فيلم اكران شده زندگي خصوصي آقا و خانم ميم است كه با فروش 26/8 ميليون توماني سه شنبه و 19/8 ميليون توماني چهارشنبه به مجموع فروش 124 ميليون تومان رسيد. گفتني است اين آمار ها براي سينماهاي تهران است و هنوز آمار فروش شهرستان هاي اين فيلم ها مشخص نيست.

9.JPG

بالا