استيون جرارد بار ديگر بازيکن سال انگليس شد [h=2]استيون جرارد کاپيتان تيم ملي انگليس و ليورپول براي دومين بار به عنوان بازيکن سال انگليس شد. |
[TD="align: left"]
اين بازيکن 32 ساله که با راي اعضا و کاربران سايت رسمي اتحاديه فوتبال انگليس انتخاب شده است جايزه خود را در مراسمي در برتون از سر بابي چارلتون دريافت کرد. در اين راي گيري ، دني ولبک مهاجم منچستريونايتد دوم و اشلي کول مدافع چلسي سوم شدند. استيون جرارد 100 بازي ملي در کارنامه دارد. استفاني هيوتون از تيم آرسنال هم عنوان بهترين بازيکن زن را از آن خود کرد. جرارد گفت: هنگامي که بازيکناني با اين کيفيت و استاندارد در تيم مي بينم اين جايزه برايم معناي زيادي پيدا مي کند. انتخاب من به عنوان يک فرد برايم حکم پاداش را دارد و از اين بابت واقعا خوشحالم. وي افزود: بازي کردن براي چنين تيمي مايه افتخار است و باوري که سرمربي به من دارد و مرا کاپيتان اين تيم کرده اعتماد به نفس زيادي به من مي دهد. فکر مي کنم توانسته ام سطحي از ثبات را نشان دهم که شايد سالها قبل چنين نمي کردم ، پس امسال برايم سال خوبي بود. فرانک لمپارد هافبک چلسي و وين روني مهاجم منچستريونايتد ديگر بازيکناني هستند که دو بار عنوان بهترين بازيکن سال انگليس را از آن خود کردند. جرارد در سال 2007 هم به اين عنوان رسيد و با توجه به تاثيري که در تيم ملي انگليس داشت؛ روي هاجسون سرمربي اين تيم در مراحل پاياني يورو 2012 کاپيتاني تيم ملي را به او سپرد. |
ورزش3