مواد لازم برای برای ۴ نفر: ( زمان پخت: ۱۵دقیقه )
۲ فنجان ذرت تازه،
یک دوم فنجان فلفل قرمز خرد شده،
یک چهارم فنجان پیازچه،
۱ ق.س گشنیز،
یک چهارم فنجان آب لیمو،
کمی شکر،
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم،
۴ قطعه استیک راسته،
۱ق.چ نمک،
فلفل سیاه، یک دوم ق.چ
پودر فلفل قرمز خشک شده
طرز تهیه
ذرتها را از وسط به دو نیم کرده درون آبجوش ریخته و بپزید. سپس از آب جوش درآورید و فلفل قرمز، پیازچه، گشنیز، آب لیمو و شکر را با آن مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه به آن بزنید.
گریل را هم از قبل روشن کرده. نمک و فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز را مخلوط و به استیک ها بزنید و هر طرف را حدود ۵ دقیقه در فر بپزید. سپس با سس فلفلی ذرت سرو نمایید.
۲ فنجان ذرت تازه،
یک دوم فنجان فلفل قرمز خرد شده،
یک چهارم فنجان پیازچه،
۱ ق.س گشنیز،
یک چهارم فنجان آب لیمو،
کمی شکر،
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم،
۴ قطعه استیک راسته،
۱ق.چ نمک،
فلفل سیاه، یک دوم ق.چ
پودر فلفل قرمز خشک شده
طرز تهیه
ذرتها را از وسط به دو نیم کرده درون آبجوش ریخته و بپزید. سپس از آب جوش درآورید و فلفل قرمز، پیازچه، گشنیز، آب لیمو و شکر را با آن مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه به آن بزنید.
گریل را هم از قبل روشن کرده. نمک و فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز را مخلوط و به استیک ها بزنید و هر طرف را حدود ۵ دقیقه در فر بپزید. سپس با سس فلفلی ذرت سرو نمایید.