در صورتیکه قارچ تازه مصرف نمائیم، قارچ را تمیز و خرد میکنیم و در یکی دو قاشق کره آنرا کمی سرخ و مثل کنسرو قارچ مطابق دستور عمل میکنیم...
شرح حال این غذا:
مواد لازم
گوشت فیله یا راسته پاک کرده ۶قطعه
کره ۱۵۰ گرم
فلفل کوبیده نرم یک قاشق چایخوری
قارچ ۲۵۰ گرم
نمک به مقدار کافی
دستور تهیه:
قطعات گوشت را کمی میکوبیم و با دست به آنها شکل منظمی میدهیم . نصف کره را آب میکنیم؛ دو طرف قطعات گوشت را کمی فلفل میپاشیم و با کره آب شده آغشته میکنیم؛ تابه چدنی را میگذاریم کاملا داغ شود و دو طرف هرقطعه گوشت را در تابه سرخ میکنیم؛ بعد از برشته شدن آخرین قطعه گوشت، بقیه کره را با کمی نمک و فلفل داخل تابه میریزیم و کنسرو قارچ را داخل تابه میریزیم و بعد از چند جوش روی هر قطعه گوشت را مقداری از این سس و قارچ میریزیم،
منبع: سایت مازندران
ویرایش و تلخیص:آکاایران
مواد لازم
گوشت فیله یا راسته پاک کرده ۶قطعه
کره ۱۵۰ گرم
فلفل کوبیده نرم یک قاشق چایخوری
قارچ ۲۵۰ گرم
نمک به مقدار کافی
دستور تهیه:
قطعات گوشت را کمی میکوبیم و با دست به آنها شکل منظمی میدهیم . نصف کره را آب میکنیم؛ دو طرف قطعات گوشت را کمی فلفل میپاشیم و با کره آب شده آغشته میکنیم؛ تابه چدنی را میگذاریم کاملا داغ شود و دو طرف هرقطعه گوشت را در تابه سرخ میکنیم؛ بعد از برشته شدن آخرین قطعه گوشت، بقیه کره را با کمی نمک و فلفل داخل تابه میریزیم و کنسرو قارچ را داخل تابه میریزیم و بعد از چند جوش روی هر قطعه گوشت را مقداری از این سس و قارچ میریزیم،
منبع: سایت مازندران
ویرایش و تلخیص:آکاایران