• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اسماعیل مطر: فعلا درباره بازی با ایران حرف نمی‌زنم

South Boy

متخصص بخش فوتبال
اسماعیل مطر: فعلا درباره بازی با ایران حرف نمی‌زنم

من ترجیح می‌دهم درباره این بازی صحبت نکنم. ما به بازی اول فکر می‌کنیم. بعد به بازی دوم و بعد به بازی سوم. اینطور بهتر می‌شود نتیجه گرفت. باز هم می‌گویم همه تیم‌ها شانس صعود دارند.
ایلنا: اسماعیل مطر، ستاره تیم ملی فوتبال امارات، بعد از تمرین امروز تیمش گفت که فعلا به بازی با ایران فکر نمی‌کند.
به گزارش خبرنگار اعزامی ایلنا به دوحه، تمرین تیم امارات دقایقی قبل به پایان رسید و مطر قدیمی‌ترین بازیکن امارات و مهاجم این تیم به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
امارات در گروه چهارم با ایران و کره‌شمالی و عراق هم گروه است. مطر گفت که فعلا او وتیمش به اولین بازی فکر می‌کنند:«‌در این گروه همه تیم‌ها به اندازه کافی شانس دارند. همه تیم‌های خوبی هستند و ما هم به اندازه آنها شانس داریم.»
مطر هدف امارات در جام ملت‌های آسیا را این طور توضیح داد:« ما فعلا روی بازی اول با کره‌شمالی تمرکز کرده‌ایم و فقط به این بازی فکر می‌کنیم. نمی‌خواهیم بلندپروازانه نگاه کنیم. ما قدم به قدم جلو می‌رویم.»
تیم امارات میانگین سنی پایینی دارد. اما مطر این را دلیلی برای ضعیف بودن تیمش نمی‌داند:« درست است که میانگین سنی تیم ما پایین است. اما زمان زیادی است که ما با هم تمرین و بازی می‌کنیم. ما باهم هماهنگ هستیم. من امیدوارم نتیجه خیلی خوبی در پایان بازی‌ها بگیریم.»
مطر حاضر نشد درباره بازی با ایران حرف بزند:« من ترجیح می‌دهم درباره این بازی صحبت نکنم. ما به بازی اول فکر می‌کنیم. بعد به بازی دوم و بعد به بازی سوم. اینطور بهتر می‌شود نتیجه گرفت. باز هم می‌گویم همه تیم‌ها شانس صعود دارند.»

بالا