مواد لازم:
بادنجان كبابي= دو عدد
سير= سه حبه
پنير ليقوان و پیتزا= از هر کدام 100 گرم
جعفري خرد شده= يك تا دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل= به ميزان لازم
كره= دو قاشق سوپخوري
اسپاگتي= 300 گرم
آرد= سه قاشق سوپخوري
شير= سه پيمانه
طرز تهيه:
سير را خرد كرده و در روغن كمي تفت دهيد. بادنجان ساطوري شده را با پنير ليقوان خرد شده به سير اضافه كرده به تفت دادن ادامه دهيد. جعفري، نمك و فلفل را هم بريزيد. ماكاروني را در آب و كمي روغن و نمك پخته بعد آبكش كنيد. كره و آرد را در ظرفي تفت داده و شير را ريخته و مدام هم بزنيد تا مثل فرني شود. اگر خيلي غليظ شد به آن شير اضافه كنيد. نمك و فلفل هم بريزيد تمام مواد را با هم مخلوط كنيد (ماكاروني، سس و مايه بادنجان). بعد در ظرف چرب شده ريخته و پنير پيتزاي رنده شده را هم روي آن بپاشيد. در فر 200 درجه سانتيگراد به مدت 30 الي 35 دقيقه قرار داده تا پنير طلايي شود.
بادنجان كبابي= دو عدد
سير= سه حبه
پنير ليقوان و پیتزا= از هر کدام 100 گرم
جعفري خرد شده= يك تا دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل= به ميزان لازم
كره= دو قاشق سوپخوري
اسپاگتي= 300 گرم
آرد= سه قاشق سوپخوري
شير= سه پيمانه
طرز تهيه:
سير را خرد كرده و در روغن كمي تفت دهيد. بادنجان ساطوري شده را با پنير ليقوان خرد شده به سير اضافه كرده به تفت دادن ادامه دهيد. جعفري، نمك و فلفل را هم بريزيد. ماكاروني را در آب و كمي روغن و نمك پخته بعد آبكش كنيد. كره و آرد را در ظرفي تفت داده و شير را ريخته و مدام هم بزنيد تا مثل فرني شود. اگر خيلي غليظ شد به آن شير اضافه كنيد. نمك و فلفل هم بريزيد تمام مواد را با هم مخلوط كنيد (ماكاروني، سس و مايه بادنجان). بعد در ظرف چرب شده ريخته و پنير پيتزاي رنده شده را هم روي آن بپاشيد. در فر 200 درجه سانتيگراد به مدت 30 الي 35 دقيقه قرار داده تا پنير طلايي شود.