مواد لازم:
اسپاگتی 300 – 400 گرم
فیله سالمون 80 گرم
فیله ماهی حلوای سیاه 80 گرم
کلم بروکلی 100 گرم
فلفل دلمه ای سبز و قرمز از هر کدام 2 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز 1 عدد
گریپ فروت یک عدد
زیتون سیاه و سبز از هر کدام 2 عدد بدون هسته
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری (بو دار یا بدون بو)
سیر 1 – 2 حبه (بسته به درشتی سیر)
پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق سوپخوری
خامه 50 گرم در صورت تمایل
طرز تهیه:
این مقدار مواد برای دو نفر مناسب است.
ما از ماهی سالمون و ماهی حلوای سیاه استفاه میکنیم اما میتوان از ماهی های مختلفی استفاده کرد. اما مزه این ماهی ها در این غذا بهتر از بقیه است.
حدود 100 – 150 گرم پاستا برای هر یک نفر در نظر گرفته میشود.
پنج تا شش برابر پاستا آب در نظر میگیریم و میگذاریم بجوشد بعد یک قاشق سوپخوری سرکه برای شفاف شدن رنگ پاستا اضافه میکنیم و مقداری روغن برای نچسبیدن و همچنین براق کردن سطح پاستا به آب اضافه میکنیم.
پاستاها را به شکل درسته داخل قابلمه میریزیم طوری که کاملاً داخل آب قرار بگیرد و بدون گذاشتن در ظرف اجازه میدهیم پاستا مدت زمان پخت را سپری کند.
مدت زمان پخت پاستاهای مختلف، متفاوت است اما در حالت کلی زمانی که پاستا نرم شد و به اصطلاح، دندان گیر شد کافی است.
کلم بروکلی را به قطعاتی تقسیم میکنیم و مثل گل کلم به گلهای نسبتاً کوچکی تقسیم میکنیم به صورتی که داخل پاستا مشخص باشد اما شکل و شمایل پاستا را خراب نکند و طوری باشد که به راحتی بتوان با چنگال برداشت.
فیله ها را به صورت مکعبی برش میزنیم به صورتی که ابتدا برشهای طولی میزنیم و سپس برشهای عرضی، تا قطعاتی مکعبی به دست آید.
فلفل دلمه ها را که از هر فلفل مقداری را نیاز داریم به شکل نگینی خرد میکنیم. در صورت تمایل میتوانیم خلالی هم خرد کنیم.
دقت کنید قسمتهای سفید داخل فلفل را همیشه در آورده و کنار بگذارید چون ممکن است داخل غذا بسوزد و تغییر رنگ دهد.
سیر را به صورت ورقه ای خرد میکنیم و سپس خلالی میکنیم. قطعات سیر را خیلی ریز نمیکنیم تا داخل غذا نسوزد.
ماهی تابه را روی حرارت میگذاریم. وقتی ماهی تابه گرم شد کمی روغن زیتون داخل ظرف میریزیم.
حرارت دیدن روغن زیتون خوب نیست اما برای تفت های مختصر مثل این غذا میتوان استفاده کرد.
سیر را داخل ماهی تابه میریزیم.
پیاز را خلالی خرد میکنیم.
وقتی سیر کمی حرارت خورد کلم بروکلی و فلفل دلمه را اضافه میکنیم. سپس پیاز را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
زیتونها را به صورت حلقه برش میزنیم برای زیبایی کار، برخی را به صورت نیم دایره برش میزنیم.
وقتی سبزیجات کمی نرم شد ماهی ها را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
زیتون ها را به همراه کمی فلفل دانه درشت برای گرفتن بوی ضخم ماهی و مقداری نمک اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مواد بپزند.
در اواخر پخت غذا گریپ فروت فیله شده را اضافه میکنیم و مختصرا تفت میدهیم تا آب نیندازد و طعم غذا را تلخ نکند.
پوست گریپ فروت را گرفته و آن را با چاقو به برشهای مساوی تقسیم میکنیم.
خامه را با کمی شیر یا آب رقیق میکنیم. اگر بخواهیم از خامه استفاده کنیم آن را قبل از کشیدن مواد داخل ظرف یعنی بعد از گریپ فروت اضافه میکنیم. اما بهتر است برای کم شدن چربی غذا از خامه استفاده نکنیم.
برای اینکه سبزیجات شکل خودشان را حفظ کنند سعی میکنیم آرام تفت بدهیم یا اگر مهارت لازم را داشته باشیم ماهی تابه را حرکت دهیم و اصلا قاشق به مواد نزنیم.
به جای گریپ فروت میتوان از مرکبات دیگر هم استفاده کرد.
دقت کنید در این نوع پخت اسپاگتی آن را به حالت دم کشیدن نمیگذارم چون در آن صورت سبزیها له میشوند.
پاستا را بعد از آماده شدن آبکش میکنیم و از ظرف خارج میکنیم و کمی روغن و آب داغ اضافه میکنیم سپس داخل صافی میریزیم.
وقتی مواد آماده شد یا پاستا را داخل مواد کمی تفت میدهیم و سپس روی آن پارمزان میریزیم و سرو میکنیم.
یا پاستا را به همین شکل داخل ظرف کشیده و مواد را میان آن میریزیم و سپس روی آنها پنیر میریزیم.
میتوان برای خوش شکل شدن کار، با استفاده از یک ملاقه و چنگال پاستا را به شکل گرد درآورد .بدین صورت که مقداری از پاستا را با ملاقه برمیداریم و با چنگال آن را میپیچیم تا گرد شود و سپس داخل ظرف میگذاریم و از مواد مابین پاستا میریزیم.
اسپاگتی 300 – 400 گرم
فیله سالمون 80 گرم
فیله ماهی حلوای سیاه 80 گرم
کلم بروکلی 100 گرم
فلفل دلمه ای سبز و قرمز از هر کدام 2 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز 1 عدد
گریپ فروت یک عدد
زیتون سیاه و سبز از هر کدام 2 عدد بدون هسته
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری (بو دار یا بدون بو)
سیر 1 – 2 حبه (بسته به درشتی سیر)
پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق سوپخوری
خامه 50 گرم در صورت تمایل
طرز تهیه:
این مقدار مواد برای دو نفر مناسب است.
ما از ماهی سالمون و ماهی حلوای سیاه استفاه میکنیم اما میتوان از ماهی های مختلفی استفاده کرد. اما مزه این ماهی ها در این غذا بهتر از بقیه است.
حدود 100 – 150 گرم پاستا برای هر یک نفر در نظر گرفته میشود.
پنج تا شش برابر پاستا آب در نظر میگیریم و میگذاریم بجوشد بعد یک قاشق سوپخوری سرکه برای شفاف شدن رنگ پاستا اضافه میکنیم و مقداری روغن برای نچسبیدن و همچنین براق کردن سطح پاستا به آب اضافه میکنیم.
پاستاها را به شکل درسته داخل قابلمه میریزیم طوری که کاملاً داخل آب قرار بگیرد و بدون گذاشتن در ظرف اجازه میدهیم پاستا مدت زمان پخت را سپری کند.
مدت زمان پخت پاستاهای مختلف، متفاوت است اما در حالت کلی زمانی که پاستا نرم شد و به اصطلاح، دندان گیر شد کافی است.
کلم بروکلی را به قطعاتی تقسیم میکنیم و مثل گل کلم به گلهای نسبتاً کوچکی تقسیم میکنیم به صورتی که داخل پاستا مشخص باشد اما شکل و شمایل پاستا را خراب نکند و طوری باشد که به راحتی بتوان با چنگال برداشت.
فیله ها را به صورت مکعبی برش میزنیم به صورتی که ابتدا برشهای طولی میزنیم و سپس برشهای عرضی، تا قطعاتی مکعبی به دست آید.
فلفل دلمه ها را که از هر فلفل مقداری را نیاز داریم به شکل نگینی خرد میکنیم. در صورت تمایل میتوانیم خلالی هم خرد کنیم.
دقت کنید قسمتهای سفید داخل فلفل را همیشه در آورده و کنار بگذارید چون ممکن است داخل غذا بسوزد و تغییر رنگ دهد.
سیر را به صورت ورقه ای خرد میکنیم و سپس خلالی میکنیم. قطعات سیر را خیلی ریز نمیکنیم تا داخل غذا نسوزد.
ماهی تابه را روی حرارت میگذاریم. وقتی ماهی تابه گرم شد کمی روغن زیتون داخل ظرف میریزیم.
حرارت دیدن روغن زیتون خوب نیست اما برای تفت های مختصر مثل این غذا میتوان استفاده کرد.
سیر را داخل ماهی تابه میریزیم.
پیاز را خلالی خرد میکنیم.
وقتی سیر کمی حرارت خورد کلم بروکلی و فلفل دلمه را اضافه میکنیم. سپس پیاز را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
زیتونها را به صورت حلقه برش میزنیم برای زیبایی کار، برخی را به صورت نیم دایره برش میزنیم.
وقتی سبزیجات کمی نرم شد ماهی ها را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
زیتون ها را به همراه کمی فلفل دانه درشت برای گرفتن بوی ضخم ماهی و مقداری نمک اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مواد بپزند.
در اواخر پخت غذا گریپ فروت فیله شده را اضافه میکنیم و مختصرا تفت میدهیم تا آب نیندازد و طعم غذا را تلخ نکند.
پوست گریپ فروت را گرفته و آن را با چاقو به برشهای مساوی تقسیم میکنیم.
خامه را با کمی شیر یا آب رقیق میکنیم. اگر بخواهیم از خامه استفاده کنیم آن را قبل از کشیدن مواد داخل ظرف یعنی بعد از گریپ فروت اضافه میکنیم. اما بهتر است برای کم شدن چربی غذا از خامه استفاده نکنیم.
برای اینکه سبزیجات شکل خودشان را حفظ کنند سعی میکنیم آرام تفت بدهیم یا اگر مهارت لازم را داشته باشیم ماهی تابه را حرکت دهیم و اصلا قاشق به مواد نزنیم.
به جای گریپ فروت میتوان از مرکبات دیگر هم استفاده کرد.
دقت کنید در این نوع پخت اسپاگتی آن را به حالت دم کشیدن نمیگذارم چون در آن صورت سبزیها له میشوند.
پاستا را بعد از آماده شدن آبکش میکنیم و از ظرف خارج میکنیم و کمی روغن و آب داغ اضافه میکنیم سپس داخل صافی میریزیم.
وقتی مواد آماده شد یا پاستا را داخل مواد کمی تفت میدهیم و سپس روی آن پارمزان میریزیم و سرو میکنیم.
یا پاستا را به همین شکل داخل ظرف کشیده و مواد را میان آن میریزیم و سپس روی آنها پنیر میریزیم.
میتوان برای خوش شکل شدن کار، با استفاده از یک ملاقه و چنگال پاستا را به شکل گرد درآورد .بدین صورت که مقداری از پاستا را با ملاقه برمیداریم و با چنگال آن را میپیچیم تا گرد شود و سپس داخل ظرف میگذاریم و از مواد مابین پاستا میریزیم.