مواد لازم:
اسپاگتی رشته ای=600 گرم
هات داگ=4 عدد خرد شده
پیاز ریز شده=2 عدد
سیر ریز شده=5 حبه
فلفل دلمه سبز=3 عدد ریزشده
روغن زیتون=2/1 لیوان
گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده=5 عدد
رب گوجه فرنگی=5 قاشق غذاخوری
آب=1 لیوان
قرص عصاره مگی=1 عدد
زردچوبه=2/1 قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز=2/1 قاشق مرباخوری
پودر اورگانو=کمی
نمک=به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده=1 لیوان
طرز تهیه:
1. اسپاگتی را طبق معمول می پذیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود. 2. هات داگ ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده اطراف سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر+پیاز+فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود. 3. گوجه فرنگی های رنده شده+3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی+1 لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم. 4. سس گوجه فرنگی را به مخلوط هات داگ و سبزیجات اضافه کرده،عصاره مگی+زردچوبه+پودر فلفل قرمز+پودر آویشن+نمک را به آن اضافه کرده. مواد بدست آمده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود. 5. اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم. 6. ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم. بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را تزیین نموده نوش جان کنید
اسپاگتی رشته ای=600 گرم
هات داگ=4 عدد خرد شده
پیاز ریز شده=2 عدد
سیر ریز شده=5 حبه
فلفل دلمه سبز=3 عدد ریزشده
روغن زیتون=2/1 لیوان
گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده=5 عدد
رب گوجه فرنگی=5 قاشق غذاخوری
آب=1 لیوان
قرص عصاره مگی=1 عدد
زردچوبه=2/1 قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز=2/1 قاشق مرباخوری
پودر اورگانو=کمی
نمک=به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده=1 لیوان
طرز تهیه:
1. اسپاگتی را طبق معمول می پذیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود. 2. هات داگ ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده اطراف سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر+پیاز+فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود. 3. گوجه فرنگی های رنده شده+3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی+1 لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم. 4. سس گوجه فرنگی را به مخلوط هات داگ و سبزیجات اضافه کرده،عصاره مگی+زردچوبه+پودر فلفل قرمز+پودر آویشن+نمک را به آن اضافه کرده. مواد بدست آمده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود. 5. اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم. 6. ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم. بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را تزیین نموده نوش جان کنید