الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازممیگو پوست کنده 250 گرم
سیر 4 حبه
زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پارمزان 100 گرم
پودر جوز هندی 1 قاشق چایخوری
پودر سوخاری به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
سویا سس 3 قاشق غذاخوری
لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
[FONT=Vazir, helvetica, sans-serif]اسکالپ میگوطرز تهیهابتدا میگو ها را داخل زنجبیل - سیر - لیمو - پیاز رنده شده - جوز هندی و سویا سس مزه دار می کنیم. سه ساعت باید زمان بدهیم تا میگو ها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند.
سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.
سیر 4 حبه
زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پارمزان 100 گرم
پودر جوز هندی 1 قاشق چایخوری
پودر سوخاری به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
سویا سس 3 قاشق غذاخوری
لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.