مواد لازم
گوشت راسته پاک کرده گوساله 1 کیلو گرم
آرد سوخاری 1 پیمانه
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
روغن 150 گرم
نمک و فلفل بمیزان لازم
طرز تهیه
گوشت را به 6 قطعه تقسیم می کنیم . مقطع گوشت را روی تخته قرار داده با استیک کوب می کوبیم تا حدی که گوشت زیاد نازک نشود . دو عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته نمک و فلفل می زنیم و با چنگال هم می زنیم . در ماهیتابه روغن ریخته هر طرف گوشت را ابتدا در آرد سوخاری زده سپس در تخم مرغ باز در آرد سوخاری و در روغن داغ سرخ می کنیم . گوشت را هنگام سرخ شدن حرکت ندهید تا کاملاً یک طرف آن سرخ شود بعد طرف دیگر را سرخ کنید . برای هر نفر یک عدد اسکالپ ناتور یا شنیتسل گوشت در نظر گرفته می شود . شما می توانید برای هر نفر یک عدد تخم مرغ را در ماهیتابه که روغن ریخته اید , درسته بشکنید . حرارت را ملایم کنید , در آنرا ببندید تا سفیده بسته شود بعد آنرا به آرامی با کفگیر روی اسکالپ قرار دهید و اطرافش را با جعفری و سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید .
گوشت راسته پاک کرده گوساله 1 کیلو گرم
آرد سوخاری 1 پیمانه
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
روغن 150 گرم
نمک و فلفل بمیزان لازم
طرز تهیه
گوشت را به 6 قطعه تقسیم می کنیم . مقطع گوشت را روی تخته قرار داده با استیک کوب می کوبیم تا حدی که گوشت زیاد نازک نشود . دو عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته نمک و فلفل می زنیم و با چنگال هم می زنیم . در ماهیتابه روغن ریخته هر طرف گوشت را ابتدا در آرد سوخاری زده سپس در تخم مرغ باز در آرد سوخاری و در روغن داغ سرخ می کنیم . گوشت را هنگام سرخ شدن حرکت ندهید تا کاملاً یک طرف آن سرخ شود بعد طرف دیگر را سرخ کنید . برای هر نفر یک عدد اسکالپ ناتور یا شنیتسل گوشت در نظر گرفته می شود . شما می توانید برای هر نفر یک عدد تخم مرغ را در ماهیتابه که روغن ریخته اید , درسته بشکنید . حرارت را ملایم کنید , در آنرا ببندید تا سفیده بسته شود بعد آنرا به آرامی با کفگیر روی اسکالپ قرار دهید و اطرافش را با جعفری و سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید .