• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اسکریپت مزایده و حراجی آنلاین NdotAuctions

Reza

متخصص بخش اسکریپت
NdotAuctions یک اسکریپت متن باز و رایگان می باشد که به شما این امکان را می دهد تا یک سایت مزایده و حراجی آنلاین راه اندازی کنید. شما با استفاده از این سیستم میتوانید به کاربرانتان این امکان را بدهید تا به فروش و حراجی اجناس و محصولات خود بپردازند. این سیستم دارای امکانات مناسبی از جمله نمایش آخرین حراجی های بسته شده و همچنین نمایش آخرین حراجی های اضافه شده می باشد. همچنین در این سیستم کاربر قادر به اضافه کردن توضیحات ,قیمت و همچنین تصویر برای هر محصول می باشد. برای اطلاع از امکانات کلی سیستم دموی آن در ادامه مطلب را مشاهده کنید.
پسورد : sibcms.com​
منبع : SibCMS.Com

mehdihai

New member
سلام به هم دوستان من به یک اسکریپت مزایده احتیاج دارم که این اسکریپت هست ولی فارسی نیست اگر فارسیشو قرار بدید یا یک اسکریپت مزایده انلاین دیگر فارسی قرار دهید ممنون میشم لطفا خیلی گیرم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اسکریپت حراج آنلاین php probid v605 فارسی

این دو اسکریپت فارسی خدمت شما دوست عزیز

اسکریپت حراج آنلاین php probid v605 فارسی:

probid-persian-v7.gif

Persian Php Probid V 605

اسکریپت حراجی و مزایده حرفه ای php probid ver 605 فارسی

یک سیستم و اسکریپت فارسی حرفه ای پی اچ پی حراجی حرفه ای فارسی بهمراه یک قالب طراحی شده توسط گروه تک ویستا فارسی سازی و تنظیم نگارش : توسط گروه تک ویستا بهمراه فایل نصب کننده فارسی با فار اسکریپت و تک ویستا شما هم می توانید یک سایت داشته باشید جهت رعایت کپی رایت در سایت خود حتما منبع را ذکر نمایید.

با تشکر گروه تک ویستا دات کام

منبع: farscript.com

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اسکریپت نیازمندی و حراجی فارسی بازار سازی

اسکریپت نیازمندی و حراجی فارسی بازار سازی:

thumb_307bazarsazi.com.png

اسکریپتی در جهت راه اندازی یک سایت کامل نیازمندی و حراجی توسط شما . شما با این اسکریپت میتوانید سایت هایی نظیر ایستگاه و دیگر سایت های نیازمندی و حراجی و مزائده راه اندازی کنید ! این اسکریپت که فارسی میباشد توسط اشخاصی فارسی شده و به قیمت گزاف فروخته میشده است پس فرصت را از دست نداده و این اسکریپت را دریافت کنید . این اسکریپت در واقع محصول Dot Com Builder بوده که فارسی شده است !
قابلیت اتصال به بانک عضو شتاب و گسترش این اسکریپت نیز هست که با کمترین هزینه و کد نویسی میتوانید اینکار را نیز انجام دهید ! بانک اطلاعاتی در فایل موجود و پیوست شده است . اسکریپت نیز تست شده و در اختیار عموم قرار گرفته است

سیستم عضو گیری
[+] پنل و مدیریت کاربری
[+] دسته بندی بر اساس موضوعات حراجی و نیازمندی
[+] معرفی محصول توسط کاربر و مدیر
[+] مزائده و نظرات دیگر کاربران
[+] ارسال مشخصات کالا و محصول
[+] ویرایش اطلاعات کاربری
[+] جستجو شاخه ای
[+] قالب سازی بر اساس موتور تگ گذاری اسمارتی
[+] چند قالبه بودن سیستم
[+] مدیریت کامل و آسان و کاربر پسند
[+] لیست آخرین مزائده و نیازمندی ها
[+] انتشار و نشر اخبار
[+] و …
ام کاربری : erf4nx . کلمه عبور : salamman

حجم : ۵۳۶۰ کیلوبایت
download.gif
لینک دانلود

منبع : 24script.com

mehdihai

New member
دوستان من تازه کار هستم میخوام اسکریپت بازار سازی رو برای تست روی هاست رایگان megapars نصب کنم لطفا راهنمایی کنید. ممنون

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
قبل از هر چیز فایل wp-config.php رو باز کنید و اطلاعات مربوط به دیتابیس هاست خودتون رو در اون ست کنید : (شامل نام کاربری و رمز عبور و نام دیتابیس ...)

// Database Config
$_DBHOST = "localhost";
$_DBUSER = "bazarsaz_bazari";
$_DBPASS = "yrqR8f397B";
$_DBNAME = "bazarsaz_bazardb";

mehdihai

New member
علی اقا ممنون دیگه چه کار کنم؟ دیتابیس چی؟ میشه یه توضیح کامل برای نصب- تنظیمات -و تغییر بنر و اینجور چیز ها بدید

amin khan

مدیر انجمن
با سلا خدمت دوست عزیز:
انطور که معلومه شما تا کنون با نصب اسکریپت کار نکرده و تجربه کافی رو ندارین.
و چون فصل امتحانات علی شروع شده فکر نکنم بتونن یک آموزش کامل برای شما بنویسند.
ولی من از طرف ایشون قول میدم بعد از امتحانات یه آموزش مفصل در این باره بنویسند.
وچون تا ان موقع شما نمی تونین منتظر باشین من یه توضیح کوچیکی براتون میزارم.
1-اول از همه در یک سایت ارائه دهنده خدمات هاست رایگان عضو شوید.(پیشنهاد من GIGFA :: Web Hosting Services :: گيگفا هاست :: بزرگترين سرويس دهنده وب در ايران)
2-به کنترل پنل هاست خود رفته و در قسمت Databases روی MySQL databases کلیک کرده و یک دیتابیس برای خود بسازید.
3-سپس اسکیپت را دانلود کرده و فایل wp-config.php ویرایش کنید.
که به صورت زیر میباشد.
// Database Config
$_DBHOST = "localhost";
$_DBUSER = "bazarsaz_bazari";
$_DBPASS = "yrqR8f397B";
$_DBNAME = "bazarsaz_bazardb";

1-4 در خط دوم به جای عبارت localhost نام هاست خود را بنویسید.
4-2در خط سوم نام کاربری دیتابیس را بنویسید( نام کاربری دیتابیس همان نام کاربری کنترل پنل شماست)
4-3 در خط چهارم به جای yrqR8f397B کلمه عبور دیتابیس را بنویسید( کلمه عبور دیتابیس همان کلمه عبور کنترل پنل شماست)
4-4در خط پنجم به جای عبارت bazarsaz_bazari نام دیتابیسی که قبلا ساخته اید
حال فایل را ذخیره کنید،ودر هاست خود آپلود کنید.

5- آدرس جایی که اسکریپت را در آن آپلود کرده اید را در مرورگر وب خود تایپ کرده و مراحل نصب را دنبال کنید.

لازم به ذکر است که من در اینجا آموزش کلی رو دادم که برای افراد تازه کار شاید کمی مشکل بیاد ولی پیشنهاد میکنم مقالاتی در این باره مطالعه کنید.

آخرین ویرایش:

mehdihai

New member
دوستان عزیز بازم یه سوال دیگه منو ببخشید میشه بگید برای ثبت نام کاربر تو سایت چه کار کنم مثلا ایمیلمو کجا وارد کنم تا محتویات ثبت نام کاربر به ایمیلم ارسال بشه یا ارسال ایمیل تائید برای کاربر انجام بشه؟

amin khan

مدیر انجمن
دوست عزیز سوال خود را کمی واضح تر بیان کنید که منظورتان کدام اسکریپت و در کدام مرحله میباشید و آیا موفق به نصب گردیدید.

mehdihai

New member
منظورم اسکریپت بازار سازیه نه متاسفانه هنوز نصبش نکردم فکر کردم باید قبل از نصب تنظیمات ایمیل رو انجام بدم

noozad

New member
دوستان اگه دوست داشته باشن

من یه اسکریپت فارسی سراغ دارم

کاره دوستمه ... کامله کامل

قیمتشم مناسبه...

حدوده 100 هزار تومان

اگه دوست داشتین پیام بدین... یا ایمیل بدین

dooman8@yahoo.com

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فروش اسکریپت مزایده آنلاین

فارسی…. کار خودمون…

بهترین قیمت ممکن…

فقط ۱۰۰ هزار تومن…

dooman8@yahoo.com

دوست عزیز این موضوع مکان مناسبی برای تبلیغات فروش شما نیست.
میتوانید از بخش فروش استفاده نمیایید.
موفق باشید

sadra295

New member
سلام من میخوام بازار سازی رو نصب کنم اما از خط 18 header.php ایراد میگیره مشکلش چیه؟ ایمیل من: sadra295[MENTION=2920]yahoo[/MENTION].com

sadra295

New member
داداش این پیغام ها رو میده
Warning: include(/home/cybercom/wp/inc/header.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/sadrafar/public_html/sadra/header.php on line 18

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/cybercom/wp/inc/header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sadrafar/public_html/sadra/header.php on line 18
چیکارش کنم

vahidrohani

New member
Warning: include(): open_basedir restriction in effect. File(/home/cybercom/wp/inc/header.php) is not within the allowed path(s): (/home/u228806518:/usr/lib/php:/tmp) in /home/u228806518/public_html/header.php on line 18 Warning: include(/home/cybercom/wp/inc/header.php): failed to open stream: Operation not permitted in /home/u228806518/public_html/header.php on line 18 Warning: include(): Failed opening '/home/cybercom/wp/inc/header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/u228806518/public_html/header.php on line 18

بالا