سلامتی رفیقایی که از پله نامردی رد نمیشن ولی تو دریای مردونگی غرق میشن
تولد جاودانه ترین اختر تابناک آسمان رفاقت را تبریک می گویم
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
عزیز دلم تولدت را تبریک می گویم و دعاگویم مزرعه ی زندگی ات همواره پر از محصول موفقیت و بردباری باشد
یک عالمه اس ام اس های تبریک تولد در لینک زیر
تولد جاودانه ترین اختر تابناک آسمان رفاقت را تبریک می گویم
عزیز دلم تولدت را تبریک می گویم و دعاگویم مزرعه ی زندگی ات همواره پر از محصول موفقیت و بردباری باشد
یک عالمه اس ام اس های تبریک تولد در لینک زیر
تو یک تولدی شدی به قلب زخمی ام ببینکه با تو من ظهور شدم احیا شدم مثل نگینعزیز مبارکت باشه امروز روز تولدتاین قلب خسته منه بردار برو ما خودت
امروز هوا دوبارهحس قشنگی دارهنم نم عشق و مستیاز آسمون میبارهتولدت مبارکای گل گلدون منهزار سال زنده باشیبسته به تو جون من
امروز هوا دوبارهحس قشنگی دارهنم نم عشق و مستیاز آسمون میبارهتولدت مبارکای گل گلدون منهزار سال زنده باشیبسته به تو جون من
دیشب برای روز تولدتیک سبد ستاره چیده امتکه ای ازماه راو یک شاخه نیلوفرتو متولد می شویو من برایت لبخند می زنم” تولدت مبارک”
میلادتوستو من بیست ویکمسن بارکبوتر عشقم رادرآسمان خیال توپرواز می دهمسالهاست کبوترمجلد مهربانیت شده است
میلادتوستو من بیست ویکمسن بارکبوتر عشقم رادرآسمان خیال توپرواز می دهمسالهاست کبوترمجلد مهربانیت شده است
آرزو می کردم که درجشن میلادت تک ستاره آسمان چشمانت باشم تا در آغوشت طولانی ترین شبم را تقدیمت کنمو درکلبه انتظارت بوسه هایم را میهمانت !تولدت مبارک !
آرزو می کردم که درجشن میلادت تک ستاره آسمان چشمانت باشم تا در آغوشت طولانی ترین شبم را تقدیمت کنمو درکلبه انتظارت بوسه هایم را میهمانت !تولدت مبارک !
لحظه های هستی من از تو پر شده ستدر تمام روزدر تمام شبدر تمام هفته…در تمام ماهدر فضای خانه .. کوچه .. راهدر هوا .. زمین .. درخت .. سبزه .. آبدر خطوط در هم کتابدر دیار نیلگون خواب…خوب خوب نازنین من…تولدت مبارک
شب رادر می نوردمو ز تاریکی گریزی ندارممی دانم روشنایی در راه استو فانوس عالم گونتروشنی مهتاببه تن داردمیلادت مبارک
در ستاره بارانِ میلادتمیان احساس منتا حضور توحُبابی است از جنس هیچاز دستان منتا لمس نگاه توآسمانی است به بلندای عشق
تولدت مبارک
تولدت مبارک
امروز روز توست…..روز میلادت
دنیا تبسم کرده است امروز با یادت
دنیا تبسم کرده است امروز با یادت
امروز بی شک اسمان ابی ترین ابیست
چرخ و فلک همچون دلم درگیر بی تابیست
تولدت مبارک
چرخ و فلک همچون دلم درگیر بی تابیست
تولدت مبارک
روز میلادت شایدبهانه ای استتا از پس این فاصله های خاکیاز پس دریا دریا آبدستان ِ دلتآن بی نهایت ترین نهایت ِعشق راعاشقانه در دست بگیرمو گرمای همیشه ماندنتدر اکنون ترین لحظه امروزو همین امروزاز خورشید حضورتتابیدن بگیرد!
تولدت مبارک
تولدت مبارک
میلادت ای عزیز تر از جـان خجسته باد!در مقـدمت غــزل به ترنم، نشسته باد!…..، تولد تو مــــبارک! بروی تودروازه های غم به چنین روز بسته باد!خواهم ز حق برای تو توفیـــــق زندگیشیـــــرازه ی شکست برویت گسسته باد!عمرت هـــــزار سال چو آدم دراز باد!آییـنه ی فــرا رسِ مرگ ات شکسته باد!
جشن میلادت را به پرواز می رومدراین خانگی ترین آسمانِ بی انتهاآسمانی که نه برای مننه برای توکه تنها برای “ما” آبیست