اس ام اس فارسی عاشقانه عارفانه (اس ام اس متنوع)
روزه یعنى نفس خودپاک کن/قلب ابلیس درونت چاک کنراه پرواز است سوى آسمان/ماه گردیدن بسان عاشقانالتماس دعا...
بلبلان از بوى گل مستند و ما از روى دوستدیگران از ساغر ساقی و ما از یاد دوست . . .... ارام ترین تپش قلبم راتقدیمت
میکنم تابدانی ارام بخش وجودمی ازطرف رویا...
شانس،نام مستعارخداست؛آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش
باشد....
بوى مهمانى میاد خدا میزبانشه توى این جشن منو هم یادى کن پیشاپیش ماه رمضان مبارک.*التماس دعا*...
وقتی چترت خداست ، بگذار باران سرنوشت هرچه میخواهد ببارد....
تو گرانمایه ترین تصویرى، من اگر قاب تو باشم کافیست.اى صمیمانه ترین آیت مهر،با صمیمانه ترین یاد به یادت هستم....
آنچه مى خواهیم نیستیم و آنچه هستیم نمى خواهیمآنچه دوست داریم نداریم و آنچه داریم دوست نداریمو عجیب است که هنوز به موفقیت امیدواریم....
بعضى ها میگن دنیا ارزش نداره .مگه میشه دنیایى که تو رو داره بى ارزش باشه!...
به گل آفتابگردان گفتند: چرا شب ها سرت را پایین مى اندازى؟گفت: ستاره ها چشمک مى زنند ، نمى خواهم به خورشید خیانت کنم....
بى شک آسمان خدا با این همه ستاره ، یک تیم برنده است....
ساعت چیست؟اختراع غریبیست که مدام جای خالیت رابه رخ دلتنگی هایم میکشد...
این هم از یک عمر مستی کردنم،سالها شبنم پرستی کردنم.ای دلم زهر جدایی را بخور،چوب عمری با وفایی را بخور،ای دلم دیدی که ماتت کردو رفت،خنده ای بر خاطراتت کردو رفت!من که گفتم این بهار افسردنیست.من که گفتم این پرستو رفتنیست.اه عجب کاری بدستم داد دل!هم شکست و هم شکستم داد
دل... تقدیردلم دست خدابودچنین شد.ای وای اگردست خودم بودچه می شد
.مقصوددلم وفابودچنین گشت.ای وای اگرجورجفابودچه می گشت...
نقاش خوبی نبودم….اما این روزها به لطف تو انتظار را دیدنی میکشم..! .
. افتخارم همه این است که در یاد منی،هرچه دیدم همه زشت استتوزیبای منی،گرچه ازفاصله ی ماه ز من دورتری،ولی انگارهمین جاوهمین دور وبری ....
نگم حرفی بجزحرف حقیقت.ندیدم مثل تو توی رفاقت.برایت مینویسم ازته دل.تورادوست دارم تاقیامت...
روزه یعنى نفس خودپاک کن/قلب ابلیس درونت چاک کنراه پرواز است سوى آسمان/ماه گردیدن بسان عاشقانالتماس دعا...
بلبلان از بوى گل مستند و ما از روى دوستدیگران از ساغر ساقی و ما از یاد دوست . . .... ارام ترین تپش قلبم راتقدیمت
میکنم تابدانی ارام بخش وجودمی ازطرف رویا...
شانس،نام مستعارخداست؛آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش
باشد....
بوى مهمانى میاد خدا میزبانشه توى این جشن منو هم یادى کن پیشاپیش ماه رمضان مبارک.*التماس دعا*...
وقتی چترت خداست ، بگذار باران سرنوشت هرچه میخواهد ببارد....
تو گرانمایه ترین تصویرى، من اگر قاب تو باشم کافیست.اى صمیمانه ترین آیت مهر،با صمیمانه ترین یاد به یادت هستم....
آنچه مى خواهیم نیستیم و آنچه هستیم نمى خواهیمآنچه دوست داریم نداریم و آنچه داریم دوست نداریمو عجیب است که هنوز به موفقیت امیدواریم....
بعضى ها میگن دنیا ارزش نداره .مگه میشه دنیایى که تو رو داره بى ارزش باشه!...
به گل آفتابگردان گفتند: چرا شب ها سرت را پایین مى اندازى؟گفت: ستاره ها چشمک مى زنند ، نمى خواهم به خورشید خیانت کنم....
بى شک آسمان خدا با این همه ستاره ، یک تیم برنده است....
ساعت چیست؟اختراع غریبیست که مدام جای خالیت رابه رخ دلتنگی هایم میکشد...
این هم از یک عمر مستی کردنم،سالها شبنم پرستی کردنم.ای دلم زهر جدایی را بخور،چوب عمری با وفایی را بخور،ای دلم دیدی که ماتت کردو رفت،خنده ای بر خاطراتت کردو رفت!من که گفتم این بهار افسردنیست.من که گفتم این پرستو رفتنیست.اه عجب کاری بدستم داد دل!هم شکست و هم شکستم داد
دل... تقدیردلم دست خدابودچنین شد.ای وای اگردست خودم بودچه می شد
.مقصوددلم وفابودچنین گشت.ای وای اگرجورجفابودچه می گشت...
نقاش خوبی نبودم….اما این روزها به لطف تو انتظار را دیدنی میکشم..! .
. افتخارم همه این است که در یاد منی،هرچه دیدم همه زشت استتوزیبای منی،گرچه ازفاصله ی ماه ز من دورتری،ولی انگارهمین جاوهمین دور وبری ....
نگم حرفی بجزحرف حقیقت.ندیدم مثل تو توی رفاقت.برایت مینویسم ازته دل.تورادوست دارم تاقیامت...
آخرین ویرایش: