• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اس ام اس فک و فامیله داریم جالب و جدید

تاوان

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
52816641737529595922.gif

مامانم میگه هفته دیگه میخوایم بریم بله برون واسه برادرت میگم اااه تو ماه رمضون که روزه ان مردم چرا ؟!!! میگه نه بابا فکر اونجاشم کردم میگیم بعد افطار می آیم تا سحر میزنیم می رقصیم میترکونیم !!!!!!!مامانه برنامه ریزه من دارم ؟؟!!

تو یه مهمونیه با کلاس و خفن بودیم همه خارجکی حرف می زدن مامان بزرگم اون وسط پاش درد گرفته… داد میزنه نسیم مامان کماته(پماد)منو از تو کموت(کمد) بیار!!!!!!!!همه ساکت بودن و هاج و واج نگاه می کردن این چی میگه!!!!!!!! مامان بزرگه ابرو ریزه ما داریم!!!؟؟؟

مامانم میگه آب جوش میریزی بسم ا… بگو
میگم مگه جنها بیکارن بچشونو بیارن تو ظرفشوییه ما
میگه خب بچن دیگه شیطونن خودشون میان!!:))

خالم رفت دستشویی اومد دیدم صورتش خیسه و لباساش
گفتم مگه حموم بودی
گفت نه حواسم نبود شلنگ و گرفتم تو صورتم
خاله حواس جمعه ما داریم

به مامانم میگم فلانی زنشو طلاق داده چرا پسرشو خودش بزرگ نکرده میگه؟
میگه پسرشو داده بابابزرگش. آخه بابابزرگش اولاد نداره!!!

جمعه دارم میرم کارواش بابام میگه جایی میری ؟
میگم آره میرم کارواش
میگه پس ماشین منم ببر یه آبی بهش بزن !!!
بگیرمش این یکی دستم یا بزارم تو کیفم ؟!
فک و فامیله داریم ؟

رفتیم عروسی این فامیل مذهبیمون افتادیم دنبال ماشین عروس یهو سر از از قبرستون در آوردیم میگیم چی شده میگن میخوان یادی از اموات کنن

فامیله داریم؟

پسر خاله ام مدارکشو داده واسه ترجمه که اقدام کنه واسه خارج،
بعد اومده خونه ما میگم چایى میخورى یا شربت؟؟؟
میگه قهوه اسپرسو اگه دارى بیار !!!!!!!
میگم هفته پیش که خاکشیرو با کاسه سر میکشیدى یادت نیست؟!!!

پسر خاله است ما داریم؟

پسر عموم کمربند مشکیه کاراته داره و مث آب خوردن ۷-۸نفرو راحت حریفه(با چشای خودم دیدم)ولی خاک بر سر نمیدونم چرا از تاریکی میترسه
یه شب اومده بود پیشمون خونه تاریکه تاریک بود خواهرم عروسکشو(یه عروسک خیلی بزرگ داره شکل گوسفندی که با رفقاش تو مزرعه آتیش به پا میکنن ) گرفته بود جلوش آهسته میومد سمت ما دوتا
تا نوک دماغ عروسک خورد به پسر عموم برگشت عروسکو دید پرید تو بغلمو فریاد کشید:گووووووسفنددد زززززنده

پشت کامپیوتر نشستم خواهرمو صدا میکنم.مامانم میگه: رفته بالا ، هرچی هست به من نشون بده!!
مامانه ما داریم؟

ننه بزرگمون یه نذری کرده بود حالا امام حسین حاجتشو نداده! اینم گذاشته با امام حسین قهر کرده، حالا تمام فامیل متحد شدن اینا رو آشتی بدن!!!
فک و فامیله داریم

تو اتاقم نشته بودم داشتم اهنگ گوش میدادم
بقض کردم زدم زیر گریه
مادرم یه دفعه اومد تو اتاقم بجای اینکه دل داریم بده میگه: چه مرگته!!!!
مامانه ما داریم؟

مادر بزرگه بنده دو سال پیش و در سنه هفتاد سالگی به علت بیماری و احتیاج شدید به خدا پیغمبر توبه فرمودن و تصمیم گرفتن اسمشونو از پوران به فاطمه تغییر بدن و اصرار هم داشت که ما مامان فاطمه صداش بزنیم.
حالا چند وقتیه حالش خوب شده میگه به یاد پدرم منو همون پوران صدا بزنین.
مامان بزرگه جون عزیز نون به نرخه روز خوره ما داریم؟

با داییم نشستیم pes2011 بازی میکنیم بعد که با ۵ تا گل باخته برمیگرده میگه کره خر احترام بزرگ و کوچیک نمیتونی نگه داری… حداقل با اختلاف ۲ تا میبردی !!!
داییه ما داریم؟

دیروز به عمم زنگ زدم بیمارستان بستری بود میخواستم حالشو بپرسم.
تا گوشیو برداشته میگم سلام عمه جون
میگه اینجام ولم نمیکنی؟؟ ۲ روز اومدم استراحت کنما هی مزاحم شو.
میگم میخواستم حالتو بپرسم
میگه بزرگتر از تو نیست بخواد حال منو بپرسه؟
عمست ما داریم؟

مامانم داشت میرفت بیرون…بعد تند برگشته انگار چیزی یادش رفته باشه
درو باز کرده میگه من رفتم خودتو نکشی تا من برگردم…
مامانه داریم؟

آخرین ویرایش:

تاوان

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
بابام اومده تو اتاق دیده دارم نماز میخونم برگشته میگه:صبح به صبح در پي مکر و فريب
شب هم گريه و امن يجيب...!!!فک و فامیله داریم؟

چند روز پیش پسرخالم خونمون بود بهم یه گردنبند داد بهش گفتم کامسامیدا نمیدونست چیه ولی چون میخواست ضایع نشه گفت خودتی
اینم فکو فامیله ما داریم؟؟!!؟؟!!؟!؟؟

يه پسر همسايه داريم كه 10 سالشه اسمش ميلاده مامان باباش همش ميگن منو خيلي دوست داره و منم خداييش خيلي باهاش بازي ميكنمو هروقت تنها ميشه مياد خونه ما!!
ديشب داشتيم با دوستام راه ميرفتيمو رسيدم تو كوچمونو من داشتم خدافظي ميكردم بيام خونه!! فك ميكنين چي شد؟؟!!! ديدم بچه محلا جمع شدنو هي ميگن الهام !!الهام!! الهام!!َ كلي كلاس گذاشتم كه آره من كلا تو محل معروفمو تا ميام همه صدام ميكنن!!! هنوز دهنمو نبسته بودم ديدم ميلاد يه دونه ازين سگ پشمالو بيريختا بغلشه و اومد پيش ماو ميگه چون خيلي دوست دارم،اسم اينو گذاشتم الهام!!!
خيلي بد بود....
يني من ميخوام اسممو عوض كنم!!! مدير جان ميشه اسم كاربري منو به پشمالو تغيير بدين!!! والا وقتي به اون ميگن الهام، خوب حتما منم ميشم پشمالو يا پاكوتاه!!!!!!
نه آخه اين درو همسايس ما داريم؟؟!!!!

رفتیم خونه خالم موهامو باز گذاشتم ریختم پشتم،پسر خالم گیر داده که بیا موهاتو ببافم میرم میشینم جلوش ببافه؛مامانش اومده میگه:چه خوب میبافی معلومه خوب تمرین داریااا!!!!اونم برگشته میگه :آره همیشه یال اسبای فلانیو من میبافم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا به اینم میشه گفت فک و فامیل؟؟؟!!!!!!!!!!!!

یکی از دوستام تعريف ميكرد مامانم وقتی نماز ميخونه با هر الله اكبر بلندی كه ميگه يه منظور داره... اون موقع من چك ميكنم زير گاز خاموش باشه، كسی در ميزنه، چراغ جايی روشن نمونده باشه و...! يه روز با وجود اين كه تمام اينا رو چك كرده بودم بازم الله اكبر ادامه داشت، وقتی نمازش تموم شد با عصبانيت گفت مگه كوری نميبينی گرممه ميگم کولر رو روشن كن....!
فک و فامیله داریم ؟

خواستگار اومده برام ، خواهر پسره میگه برادر ما اولین بارشه میاد خواستگاری واسه همین خجالتیه. مامان بزرگ منم واسه بازار گرمی میگه دختر ما هم اولین باره واسش خواستگار میاد. فک و فامیله داریم؟

همکار پدرم با دخترش ( که منم یه ساله ازش خوشم میاد ) و خانومش که کلی هم دَک و پز دارن بعد مدت ها اومدن خونمون , از شانس فضایی منم اَد همون روز وضع معدم غاراش میش شده بود. اینا هم شیرینی خامه ای گرفته بودن منم که کلی واسه دختره تیپ زده بودم رفتم نزدیک دختره نشستم گفتم خوب سارا خانوم با درس و دانشگاه چه کار میکنید ؟
دختره داشت تعریف میکرد و منم یه شیرینی تر برداشتم که بخورم که مامانم از اون ور سالن بلند گفت اِاِاِ نخور اون شیرینیو پسر تو مگه اسحال نداری ؟؟؟؟!!!
منو میگی :'( دختررو میگی :eek: بابام رو میگی
attachment.php

یعنی همون موقع بدون هیچ حرفی رفتم تو اتاقم واسه,خدافظی هم نیومدم بیرون!
مامانه ادو ضایع کنه ما داریم !!!

رفتیم خونه فک وفامیلامون ، بی شعورا هیچ کار خاصی نکردن که من بتونم اینجا بنویسم … ایندفعه واقعاً از همه تون یکصدا میپرسم: فک و فامیله داریم؟

مامانم ميگه پوتينت و بردار...ميگم كجا بذارم؟؟؟
ميگه ميخواي يه طبقه فريزر رو خالي كنم بذاري اون تو؟؟؟؟

آخه اينم جوابه؟؟؟
اينم فاميله من دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

South Boy

متخصص بخش فوتبال
خواستگار اومده برام ، خواهر پسره میگه برادر ما اولین بارشه میاد خواستگاری واسه همین خجالتیه. مامان بزرگ منم واسه بازار گرمی میگه دختر ما هم اولین باره واسش خواستگار میاد. فک و فامیله داریم؟

دمد جیز جالب بود:غش2::غش2:
کلا مملکته داریم ورژن جدیدش هست ولییییییییی جالب بود ایول:غش2::غش2:

بالا