اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه زندگی نباشد صدای آب هرگز زیبا نخواهد شد
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 17 #1 اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه زندگی نباشد صدای آب هرگز زیبا نخواهد شد
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 17 #2 یادت هست....؟ روزی پرسیدی این جاده کجا میرود...؟ و من سکوت کردم... دیدی ...! جاده جایی نرفت...! آون که رفت ، تو بودی
یادت هست....؟ روزی پرسیدی این جاده کجا میرود...؟ و من سکوت کردم... دیدی ...! جاده جایی نرفت...! آون که رفت ، تو بودی
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 17 #3 فراموش نکن قطاری که ار ریل خارج شده، ممکن است آزاد باشد ولی راه به جائی نخواهد برد . . ..
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 17 #4 ای مالک! اگرشب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی،فردا به آن چشم نگاهش مکن; شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی... (امام علی "ع"
ای مالک! اگرشب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی،فردا به آن چشم نگاهش مکن; شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی... (امام علی "ع"
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 17 #5 بعضی وقت ها از دستش ناراحت میشم دلگیر میشم ولی وقتی به نبودش فکر میکنم با خودم میگم بوودنش به تمامه نبودن ها و ناراحتی ها میارزه,همه ناراحتی ها میگذره،درست میشه ولی اگه نباشه هیچ چیزی ارزش نداره
بعضی وقت ها از دستش ناراحت میشم دلگیر میشم ولی وقتی به نبودش فکر میکنم با خودم میگم بوودنش به تمامه نبودن ها و ناراحتی ها میارزه,همه ناراحتی ها میگذره،درست میشه ولی اگه نباشه هیچ چیزی ارزش نداره
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 18 #6 مـَـن ؛ غـَـمـ بـَـراے ِخـوردَن بـِسیــــار دارَمـ تـو دیگـَـر بـَرایـَمـ لـُقمــہ نـَـگیـــــر ...
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 18 #7 آدمهای خوب از یاد نمیرن ، از دل نمیرن ، از ذهن نمیرن ! ولی زودتر از اینکه فکرش رو بکنی از پیشت میرن ! خیلی زود دیر میشه.... قدر همدیگرو بیشتر بدونیم♥
آدمهای خوب از یاد نمیرن ، از دل نمیرن ، از ذهن نمیرن ! ولی زودتر از اینکه فکرش رو بکنی از پیشت میرن ! خیلی زود دیر میشه.... قدر همدیگرو بیشتر بدونیم♥
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 18 #8 ميشه تنهايي بازي کرد ميشه تنهايي خنديد ميشه تنهايي سفر کرد ولي خيلي سخته تنهايي تنهايي را تحمل کرد!!!!
ميشه تنهايي بازي کرد ميشه تنهايي خنديد ميشه تنهايي سفر کرد ولي خيلي سخته تنهايي تنهايي را تحمل کرد!!!!
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 18 #9 هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست !!!
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 18 #10 چــه زیبــاست وقتـی میفهمـی کسـی زیــر ایـن گنبد کبــود انتظــارت را میـکشد چــه شیــرین است طعــم چنـد کلمــه کــه میگــوید : << کجــایــی ...؟ >>
چــه زیبــاست وقتـی میفهمـی کسـی زیــر ایـن گنبد کبــود انتظــارت را میـکشد چــه شیــرین است طعــم چنـد کلمــه کــه میگــوید : << کجــایــی ...؟ >>
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 18 #11 دلتنگم... مثل مادر بی سوادی که دلش هوای بچه اش کرده ولی بلد نیست شماره اش را بگیرد!!!!!!
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 20 #12 خدایا:مهارت مراقبت از انچه به ما بخشیده ای را در قلبمان بکار. زیرا ما در از دست دادن استاد شدیم.........
خدایا:مهارت مراقبت از انچه به ما بخشیده ای را در قلبمان بکار. زیرا ما در از دست دادن استاد شدیم.........
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 20 #13 دل آدم … گاهی چه گرم می شود به یک ” دلخوشی کوچک ” …”
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 20 #14 از خودم دور می شوم تا به تو نزدیکتر باشم این روزها "خیال" تنها راهِ با تو بودن است
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 20 #15 حـقـیـقـت دارد ! کافـی سـت چــمـدان هــایــت را ببــندی تــا حــاضـر شــونــد ، هـمه بـــرای ِ از یـــاد بــُـردنــت ! آنـکه بــیشتـر دوستـت میــدارد ، زودتــــر !!!
حـقـیـقـت دارد ! کافـی سـت چــمـدان هــایــت را ببــندی تــا حــاضـر شــونــد ، هـمه بـــرای ِ از یـــاد بــُـردنــت ! آنـکه بــیشتـر دوستـت میــدارد ، زودتــــر !!!
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 20 #16 خودت را در آغوش بگیر و بخــــــــواب هیچ کس آشفتگی ات را شانـــــه نخواهد زد این جمع پر از تنــــهاییست ..........!
خودت را در آغوش بگیر و بخــــــــواب هیچ کس آشفتگی ات را شانـــــه نخواهد زد این جمع پر از تنــــهاییست ..........!
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 20 #17 بزرگترين خطايش اين بود که فکر مي کرد من براي هميشه صبــــورم … !!!”
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 20 #18 چشمانم را باز میکنم و او نیست ، این بی رحمانه ترین اتفاق هر روز است .
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 20 #19 همیشه به قلبت توجه کن بااینکه سمت چپه ، اما همیشه راست میگه . . .
L Last Star متخصص بخش روانشناسی 2012 , November 20 #20 آنقدر لاف وفاداری زدی که گمان کردم روی سگ ها رو هم کم می کنی! ولی روزگار چنان دماری از تو در اورد و آنقدر گم شده ای که انگار از اول هم وجود نداشتی... عشق خشانت امیز به این میگن دیگه چ میشه کرد...
آنقدر لاف وفاداری زدی که گمان کردم روی سگ ها رو هم کم می کنی! ولی روزگار چنان دماری از تو در اورد و آنقدر گم شده ای که انگار از اول هم وجود نداشتی... عشق خشانت امیز به این میگن دیگه چ میشه کرد...