ahmadfononi
معاونت انجمن
اشلي کول، مدافع چپ چلسي گفته از اين که تيمش همچنان دارد منچستريونايتد را تعقيب ميکند لذت ميبرد.
دو تیم در روز یکشنبه در اولدترافورد به مصاف هم میروند و چلسی تنها سه امتیاز کمتر از یونایتد دارد.
کول میگوید خاطرات قهرمانیهای پیشین تیمش را به پیش میراند: « این باعث میشود شما بخواهید چیزی را ثابت کنید، به پیش بروید و تلاش کنید پیروز شوید.
من میخواهم فاتح تمامی رقابتها شوم چون عاشق این احساس هستم.
من هنوز سالهای بسیاری پیش روی خود و دیگر بازیکنان میبینم.
هنگامی که پیروز میشوید، همین باعث میشود درک کنید که چقدر پیروزی لذتبخش است.»
کول که در این فصل در تمامی دیدارهای لیگ بازی کرده، میخواهد به کلکسیون مدالهای خود که شامل سه لیگ برتر و شش جام حذفی است، بیفزاید: «هنگامی که این احساس را نداشته باشید، به نظرم همین زمان است که بازیکنان دست از فوتبال میکشند چون دیگر آن شور و هیجان را ندارند.»
چلسی میخواهد مانند فصل پیش یونایتد را در اولدترافورد دو بر یک ببرد و به سمت قهرمانی برود.
![00030151.jpg](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00030151.jpg)
دو تیم در روز یکشنبه در اولدترافورد به مصاف هم میروند و چلسی تنها سه امتیاز کمتر از یونایتد دارد.
کول میگوید خاطرات قهرمانیهای پیشین تیمش را به پیش میراند: « این باعث میشود شما بخواهید چیزی را ثابت کنید، به پیش بروید و تلاش کنید پیروز شوید.
من میخواهم فاتح تمامی رقابتها شوم چون عاشق این احساس هستم.
من هنوز سالهای بسیاری پیش روی خود و دیگر بازیکنان میبینم.
هنگامی که پیروز میشوید، همین باعث میشود درک کنید که چقدر پیروزی لذتبخش است.»
کول که در این فصل در تمامی دیدارهای لیگ بازی کرده، میخواهد به کلکسیون مدالهای خود که شامل سه لیگ برتر و شش جام حذفی است، بیفزاید: «هنگامی که این احساس را نداشته باشید، به نظرم همین زمان است که بازیکنان دست از فوتبال میکشند چون دیگر آن شور و هیجان را ندارند.»
چلسی میخواهد مانند فصل پیش یونایتد را در اولدترافورد دو بر یک ببرد و به سمت قهرمانی برود.