• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اصرار به مصرف موادمخدر، منجر به قتل شد

ahmadfononi

معاونت انجمن
رد مسني بعد از اينكه پسرش به مصرف مواد مخدر عليرغم بارها ترك اعتياد، اصرار ورزيد، در جريان درگيري او را به قتل رساند.
100894071994.jpg

به گزارش فارس، شامگاه 7 آذر سال گذشته، مأموران كلانتري 140 باغ‌فيض از طريق مركز فوريت‌هاي پليسي 110 در جريان خبر درگيري منجر به جرح در منطقه فرحزاد قرار گرفتند.
با حضور مأموران كلانتري در محل و بررسي مقدماتي مشخص شد درگيري منجر به جرح مربوط به درگيري ميان پدر و پسري است كه با حضور عوامل اورژانس در محل، پسر مجروح به نام رضا به بيمارستان انتقال داده شد و پدر وي به نام داوود نيز جهت انجام تحقيقات به كلانتري انتقال پيدا كرد.
يك روز از وقوع درگيري و انجام تحقيقات آغاز شده بود كه مسئولان بيمارستان اعلام كردند رضا بر اثر شدت جراحات وارده، در بيمارستان فوت كرده است.
با اعتراف پدر رضا به درگيري منجر به قتل، قرار مجرميت وي از سوي دادسراي جنايي تهران صادر و پرونده براي رسيدگي به شعبه 113 دادگاه كيفري استان تهران ارجاع داده شد.
صبح امروز جلسه محاكمه به رياست قاضي محمدسلطان همتيار برگزار شد؛ اصغري روشن، نماينده دادستان با اشاره به مدارك موجود در پرونده، خواستار مجازات وي شد.
در ادامه متهم در جايگاه قرار گرفت و در تشريح حادثه گفت: پسرم از 10 سال قبل به دام اعتياد افتاده بود و از زماني كه موضوع را فهميدم همه تلاش خود را به كار گرفتم تا به زندگي عادي برگردد. بارها او را در كمپ ترك اعتياد بستري كردم اما فايده‌ نداشت و مدت كوتاهي بعد از اينكه ترك مي‌كرد،‌ دوباره به مصرف موادمخدر روي مي‌آورد.
وي افزود: رضا مي‌خواست براي ترك اعتياد به شمال برود كه بعد از اصرارهاي او، نتوانستم او را منصرف كنم. اما قبل از رفتن به من گفت مي‌خواهد يك مغازه را اجاره كند تا همراه برادرم آن را به تعميرگاه خودرو تبديل كند. يك روز كه با هم قرار داشتيم، به همراه برادرم به فرحزاد رفت تا كليد مغازه را صاحب ملك تحويل بگيرد و آنجا را ببينيم اما 4 ساعت گذشت و از آنها خبري نشد.
متهم به قتل گفت: بعد از اينكه با برادرم تماس گرفتم به من گفت رضا براي دريافت كليد به محلي به نام «40 پله» رفته و ديگر برنگشته است. وقتي خودم را به آنجا رساندم، رضا را در بين چند دختر و پسر معتاد، در حال مصرف موادمخدر ديدم. او را تهديد كردم در صورتي كه از آنجا خارج نشود، به پليس زنگ مي‌زنم كه با تهديد صاحب ملك از آنجا خارج شديم. در حال خروج از آن محل بوديم كه پايم لغزيد و زمين خوردم كه رضا فرار كرد اما توانستم متوقفش كنم. او با چاقو به من حمله كرد و درگير شديم كه در حين درگيري او را با چاقوي خودش زدم. با خودروي خودم او را به بيمارستان رساندم اما يك روز بعد فوت كرد.
بعد از اظهارات متهم، قاضي همتيار ختم جلسه را اعلام و صدور حكم را به بعد از مشورت با مستشاران دادگاه موكول كرد.

بالا