گل همیشه بهار
متخصص بخش اینترنت
رییس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات گفت: روزانه 15 پتا بایت اطلاعات جدید به اینترنت اضافه می شود و به این ترتیب اطلاعات موجود بر روی اینترنت هر 18 ماه دو برابر می شود .
به گزارش ایرنا، دکتر ˈسید امید فاطمیˈ روز چهارشنبه در نخستین همایش مدیران فناوری اطلاعات مراکز علمی کشور اظهار داشت: در حال حاضر 2 و نیم میلیارد نفر بر روی وب هستند که 34 درصد کل مردم جهان را شامل می شود. علاوه براین 74 درصد کاربران اینترنت در شبکه های اجتماعی حضور دارند .
وی خاطرنشان کرد : کاربران گوگل پلاس نیز 135 میلیون نفر در ماه هستند که یک و 2 دهم تریلیون جست و جو در سال گذشته میلادی بر روی گوگل انجام شده است.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران یادآور شد : در حال حاضر رویکرد پژوهشگران به موضوع پژوهش تغییر کرده است و جست و جوی مشاهده ای و دیداری و نیز استفاده از ابزار جست و جوی اجتماعی کاهش یافته است . از این رو دانشجویان بیشتر به سمت استفاده از مقالات و کتاب های الکترونیکی تمایل پیدا کرده اند .
رییس پژوهشگاه علو م و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در ایران نیز همچون دیگر کشورهای جهان ارایه مطالب پژوهشی و دسترسی به منابع علمی تغییر کرده است و در این زمینه ارایه دروس به دروس ˈمتن بازˈ، استفاده از ابزارهای آنلاین حتی در کلاس های حضوری و انجام مراحل ارایه پیشنهاد تا پذیرش به صورت برخط (آنلاین) ازروش های پژوهش در کشوراست .
وی افزود : امروزه پیشرفت در پژوهش و آموزش بدون استفاده از ابزارهای فناوری اطلاعات امکان پذیر نیست.از این رو مدیران فناوری اطلاعات در هر سازمان باید مدبرانه عمل کنند . راه اندازی یک نظام یکپارچه در کشور برای ثبت اطلاعات در حوزه فناوری اطلاعات ضروریست.
نخستین همایش «مدیران فناوری اطلاعات مراکز علمی کشور» با هدف تبادل دستاوردها و تجربیات متخصصان فناوری اطلاعات ، آشنایی با ایده ها و فرصت های جدید به منظور بهبود عملکرد فناوری اطلاعات و برقراری ارتباط کاری نزدیک با سایر مدیران و دست اندرکاران فناوری اطلاعات امروز - چهارشنبه - در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد .
چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۲