• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اظهارات تيموريان و اميرحسين صادقي درباره يکديگر

ahmadfononi

معاونت انجمن
کاپيتان تيم فوتبال استقلال گفت: شخصي که به حريم شخصي خانوادگي من وارد شود و توهين کند را نمي شناسم و پاسخي نيز به او نمي دهم.
00023957.jpg

امیرحسین صادقی مدافع تیم استقلال پس از شکست 2 بر یک این تیم مقابل تراکتورسازی تبریز با بیان این مطلب افزود: امروز هر دو تیم استقلال و تراکتورسازی بویژه تیم ما بازی زیبا و تماشاگرپسندی را به نمایش گذاشتند. در این مسابقه تیم تراکتورسازی توانست از یک اوت دستی و یک ضربه ایستادگی به دو گل برسد و برتری را از آن خود کند.
وی افزود: بازیکنان تیم استقلال برای صعود به رده های بالای جدول با تمام توان برابر تیم تراکتورسازی صف آرایی کردند اما متاسفانه موقعیت های ما به ثمر نرسید و این دیدار را واگذار کردیم.

کاپیتان تیم فوتبال استقلال با ابراز شرمندگی نسبت به هواداران این تیم افزود: با توجه به شکستی که داشتیم شرمنده هواداران شدیم آنها امروز تا پایان مسابقه همراه ما بودند و تیم را تنها نگذاشتند اما نتوانستیم به مانند سه دیدار گذشته محبت های هواداران خود را جبران کنیم.

مدافع تیم استقلال در خصوص درگیری خود با آندرانیک تیموریان هافبک تیم تراکتورسازی تبریز گفت: من آندرانیک تیموریان را نمی شناسم. کسی که وارد حریم خانوادگی من بشود به هیچ وجه او را نمی‌شناسم.

صادقی همچنین خاطرنشان کرد: آندرانیک تیموریان می داند به من چه چیزی گفته است اگر چه می دانم آن را کتمان خواهد کرد.

وی در پایان گفت: هنوز تا پایان لیگ 5 بازی باقی مانده است و این توانایی را داریم که با کسب امتیازات لازم در این دیدارها رتبه ای مناسب در جدول رده بندی لیگ برتر بدست آوریم و حتی به عنوان قهرمانی دست یابیم.

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی نیز گفت: شاید آنقدر کوچک شده‌ام که امیر حسین صادقی مرا نمی‌شناسد اما من او را به خوبی می‌شناسم چرا که بازیکن بزرگی است.
آندرانیک تیموریان هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی پس از برتری 2 بر یک تیمش مقابل استقلال با بیان این مطلب افزود: بازی بسیار زیبایی را مقابل استقلال به نمایش گذاشتیم و از موقعیت های خود به نحو احسن استفاده کردیم و با پیروزی زمین را ترک کردیم.

وی افزود: امروز شرمنده هواداران تراکتورسازی که این همه راه را از تبریز طی کرده بودند و برای حمایت از تیم در ورزشگاه حضور داشتند نشدیم و یک پیروزی دلچسب را بدست آوردیم.

هافبک ملی پوش تیم فوتبال تراکتورسازی در واکنش به اظهارات امیر حسین صادقی کاپیتان تیم فوتبال استقلال گفت: من امیر حسین صادقی را می شناسم او بازیکن بزرگی است و ما در تیم ملی با هم همبازی بوده ایم اما شاید من آنقدر کوچک شده ام که صادقی مرا نمی شناسد.

وی در پاسخ به اظهارات صادقی که گفته بود "تیموریان وارد حریم خانوادگی من شده است" گفت: اصلا چنین چیزی صحت ندارد. قطعا امیر حسین اشتباه می کند. من توهینی به او و خانواده اش نکردم و این اجازه را به خود نمی دهم که به خانواده او توهین کنم اما با این وجود به نظر صادقی احترام می گذارم.

صادقی و تیموریان در بین دو نیمه دیدار یکشنبه شب تیم های استقلال و تراکتورسازی با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند. این دیدار در پایان با برتری 2 بر یک تیم تبریزی به پایان رسید.

بالا