• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اظهارات کيروش در نشست خبري

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
اظهارات کيروش در نشست خبري1
[h=2] کارلوس کيروش سرمربي تيم ملي فوتبال ايران امروز در نشستي خبري با اصحاب رسانه پاسخگوي سوالات آنان بود.

[TD]
00941853.jpg
[/TD]

کارلوس کي‌روش در نشست خبري که امروز برگزار کرد، در ابتداي صحبت‌هايش گفت: شروعي دوباره در خردادماه داريم چهره برخي از افرادي را که اينجا مي‌بينم در اولين نشست خبري‌ام در ايران هم ديدم بعد از مدتي که به ايران آمدم و تحقيقات اوليه را از فوتبال ايران انجام دادم، در همان ابتدا به دوستان يادآوري کردم که بايد هوشيار باشيم زيرا راه رسيدن به جام جهاني 2014 از سال 2011، 12 و 13 آغاز مي‌شود و در اين راه بايد با روحيه‌اي جنگجويانه کار را ادامه بدهيم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: متاسفانه با همه تجربه بين‌المللي که دارم بايد بگويم زمان ارزشمندي را در برخي از قسمت‌ها از دست داديم در درجه دوم بايد بگويم همان‌طور که مطلع هستيد در اين 3 بازي براي همه چيز يا هيچ چيز مي‌جنگيم. در اين 3 مسابقه پيش‌رو يا همه چيز بدست مي‌آوريم و يا هيچ چيز عايدمان نمي‌شود اين بازي‌ها حکم مرگ و زندگي دارد.

کي‌روش تصريح کرد: متاسفانه به خاطر برخي اتفاقات بوجود آمده نتوانستيم از تمام فرصت‌ها استفاده کنيم. اين اشتباهات در دو بخش صورت گرفت بخشي در داخل زمين بود که بايد بهتر کار مي‌کرديم و بخش ديگر خارج از زمين بود که نتوانستيم به خاطر اين اشتباهات حسن استفاده را از موقعيت‌هاي بوجود آمده انجام دهيم به عنوان سرمربي تيم ملي مي‌گويم که من و تمام بازيکنانم از زير بار مسئوليتي که بر روي دوشمان است فرار نمي‌کنيم.

وي افزود: هيچ شکي نيست اشتباهات داوري بخصوص در 2 بازي اخير نقش بسيار بزرگي داشت، مي‌توانيم در موردش بعدا صحبت کنيم و ادله و مدارکي که داريم را بررسي کنيم. با توجه به تمام اين مسائل بايد آماده و متحد باشيم و از پس مسئوليتي که داريم بربياييم. بازي‌هاي آساني نخواهد بود. بازي‌هاي سختي براي فوتبال ايران در پيش است. اما مطمئنا با همدلي مي‌توانيم اين چالش بزرگ را از پيش‌رو برداريم. بايد متحد و همدل باشيم مسئولان، اصحاب رسانه، بازيکنان و تمامي اعضاي کادر فني به صورت همدل بايد براي رسيدن به هدف تلاش کنيم. آرزوي‌‌مان همچنان در دستان خودمان است. بايد متحد باشيم تا از اين چالش موفق خارج شويم.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران با اشاره به بازي‌هاي مقدماتي جام جهاني عنوان کرد: براي کسب 4 سهميه جام جهاني 10 تيم آسيايي در دو گروه مي‌جنگند، به غير از ژاپن که سودش تقريبا قطعي است، کره، ازبکستان، ايران استراليا، قطر، عمان، اردن و عراق هنوز شانس صعود دارند بايد به کارمان ايمان داشته باشيم و براي رسيدن به اين هدف بزرگ همدل باشيم. چه در داخل ميدان و چه در بيرون از ميدان متحد باشيم و محکم با ايمان بجنگيم.

وي ادامه داد: به عنوان سرمربي تيم ملي مي‌گويم که ما کاملا آماده‌ايم و برنامه‌ريزي و هدف‌گذاري‌ها انجام شده است و منتظريم که روز اول اردو را آغاز کنيم. تک‌تک جزئيات را بررسي کرده‌ايم و از لحاظ آناليز بازيکنان تجهيزات و تمامي مسائل اردويي آماده‌ايم مي‌خواهيم شروع خوبي داشته باشيم و به سمت هدف‌مان حرکت کنيم. خواهش مي‌کنم هر سوالي که داريد بپرسيد زيرا محدوديت وقت نداريم.

کارلوس کي‌روش در مورد اينکه در ديدار مقابل قطر نمي‌تواند روي نيمکت تيم ملي بنشيند گفت: من نسبت به فرگوسن شرايط بهتري دارم چرا که دستيارانم بهتر هستند و راجع به اين مسئله هيچ دغدغه‌اي وجود ندارد. سيموئز شخصي است که بيش از 40 سال سابقه حضور در فوتبال را دارد، نمازي و گاسپارت نيز همکاران بسيار خوبي هستند هيچ شکي نيست که دوست داشتم روي نيمکت بنشينم اما اطمينان مي‌دهم به شما که در آن مسابقه هيچ مشکلي نخواهيم داشت.

وي افزود: دقيقاً موضوع اين است که اگر نتوانيم خارج از محدوده زمين نيز عملکرد خوبي داشته باشيم مطمئناً ضربه خواهيم خورد در بازي که من مقابل ازبکستان روي نيمکت حضور نداشتم ديديد که داور اماراتي چگونه توانست مسبب شکست تيم ملي شود.

سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سئوال که مصدوميت دژاگه در اين زمان تيم ملي را با مشکل روبرو نخواهد کرد عنوان کرد: همانطور که همه مي‌دانند دژاگه بازيکن مهمي براي ما است متأسفانه مصدوميت او در بدترين شرايط ممکن رقم خورد مسئله‌اي که بايد خيلي به آن توجه کنيم اين است که نمي‌توان با حساب کردن تنها روي يک بازيکن پيروز شد و به موفقيت رسيد اگر فقط از من اين سئوال را بپرسيد که چه کسي را مي‌توانم جايگزين دژاگه کنم بي‌درنگ پاسخ خواهم داد که کل تيم ما بايد جايگزين دژاگه شود پيش از اين نيز در حمله بازيکنان ما عملکرد خوب و مثبتي داشتند، خلعتبري، رضايي، انصاري‌فرد، اولادي و ... همه بازيکناني بودند که عملکردشان بسيار خوب بوده است.

وي تأکيد کرد: باز هم اعلام مي‌کنم مهمترين فاکتور موفقيت عملکرد تيم است و اگر مي‌خواهيم موفق شويم بايد با يک کار تيمي به موفقيت برسيم. در مورد مصدومان کار از دست ما خارج است ما مي‌توانيم براي آينده برنامه‌ريزي کنيم و آن را به کنترل در بياوريم اما وقتي مصدوميتي اتفاق مي‌افتد اين امر خارج از کنترل ماست.

کي‌روش در مورد دروازه‌بانان تيم ملي اظهار داشت: دروازه‌بانان خوبي داريم که حدود 5 نفر در آماده‌باش تيم ملي هستند مي‌خواهم به مسأله دعوت از داوري اشاره کنم زماني که ما اين بازيکن را به اردوي تيم ملي دعوت کرديم هيچ وقت اين حرکت معناي اين را نداشته که قرار است او جايگزين شخصي شود وقتي يک بازيکن به گروهي دعوت مي‌شود براي اين است که ما مي‌خواهيم از بين تمامي نفرات بهترين را انتخاب کنيم ارتباط دادن رحمتي و داوري اشتباه است 5 دروازه‌بان خوب مثل احمدي، حقيقي، داوري و ... را داريم که در آماده‌باش کامل به سر مي‌برند و اگر احتياج باشد از بين اين نفرات بهترين را انتخاب خواهيم کرد

ورزش3

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
اظهارات کيروش در نشست خبري2
[h=2] سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: اشاره به تعطيلات و مرخصي‌هاي من کاملا شخصي است و معلوم است براي چه هدفي مطرح مي‌شود.

[TD]
00034155.jpg
[/TD]

در ادامه اين نشست خبري خبرنگاري درباره انتقادات و مسائلي که نسبت به تيم ملي صورت مي‌گيرد، با کي‌روش صحبت کرد. سرمربي تيم ملي در واکنش به صحبت‌هاي او گفت:‌من از شما تشکر مي‌کنم مطمئن باشيد بعد از 33 سال که به عنوان سرمربي فعاليت مي‌کنم به شما اطمينان خاطر مي‌دهم که آماده هر گونه انتقادي خواهم بود. اگر اين‌گونه نبود مدت‌ها قبل بريده بودم.

وي افزود: من با ذهن باز انتقادات را مي‌پذيرم اما تفاوتي بين انتقاد و يکسري صحبت‌هايي است که با ذهنيت و جبهه‌گيري از پيش تعيين شده مطرح مي‌شود. من بعد از 33 سال اين موضوعات را از هم تفکيک مي‌دهم. بسيار مهم است که متوجه شوم صحبت‌ها در چه زمينه‌اي صورت مي‌گيرد.

به نقل از فارس، سرمربي تيم ملي تصريح کرد: افراد با اهداف مشخص براي لطمه زدن به تيم ملي و فوتبال مسائلي را مطرح مي‌کند و من وظيفه خود مي‌دانم به تمامي هواداران واقعي فوتبال هشدار بدهم. اين صحبت‌ها نمي‌تواند مثمر ثمر باشد زيرا به خاطر منافع شخصي است. اما ما از انتقادات مثبت استفاده مي‌کنيم و اين مسائل را از يکديگر تفکيک خواهيم داد.

کي‌روش تاکيد کرد: به خاطر همين مسائل است که گاهي عکس‌العمل‌هايي انجام مي‌دهيم آن هم نه به خاطر منافع شخصي خود بلکه صد در صد براي منافع تيم ملي و فوتبال ايران. هم اکنون زمان آن نيست که بخواهم مسائل شخصي را بيان کنم اما به عنوان يک مثال مطرح مي‌کنم. مثلا شما نگاه کنيد موضوع مرخصي من که در يکي از شبکه‌ها به صورت صد در صد سفارشي و گزينشي و دستور داده شده صورت گرفت.

وي ادامه داد: من بعد از 33 سال مربيگري در سطح فوتبال متوجه مي‌شوم که باد از چه طرفي مي‌وزد. احتياجي نيست به بيرون بروم تا بخواهم مسير حرکت باد را تشخيص دهم بلکه از حرکت درختان متوجه مي‌شوم. اشاره به تعطيلات و مرخصي‌هاي من کاملا شخصي و معلوم بود که به دنبال چه هدفي مطرح مي‌شود. بايد مسائلي مطرح شود که به درد تيم ملي و پيشرفت فوتبال بخورد.

کي‌روش با اشاره به حضور بازيکنان دورگه در تيم ملي يادآور شد: حضور اشکان دژاگه،‌ قوچان‌نژاد و دانيال داوري به علت يکسري فعاليت‌هاي پشت پرده‌اي بود که انجام شده و حضور آنها به خاطر اين مسائل است. شما ببينيد يکسري کارهاي بين‌المللي که باعث شد که در دو جام جهاني قبلي ايران راهي اين مسابقات نشود، عدم برگزاري همزمان آخرين ديدارها در مرحله مقدماتي بود.

سرمربي تيم ملي افزود: زماني که بازي‌هاي پاياني همزمان برگزار نشود، عربستان مي‌دانسته که چه نتيجه‌اي بگيرد که عليه فوتبال ايران باشد. ما پشت پرده در حال جنگ با فيفا بوديم که آنها دوباره اين مسئله را تکرار نکنند. اين مسائل را مطرح مي‌کنيم که به نفع فوتبال ايران باشد و براي آن مي‌جنگيم. نمي‌خواهم خودنمايي کنيم اما وظيفه شما رسانه‌اي‌هاست که به تمام فوتبال دوستان بگوييد مديريت اين مسئله دشوار است.

کي‌روش خاطرنشان کرد: مطرح کردن تعطيلات بسيار مسئله بي‌معنايي است بايد کاري کنيم که درون زمين و خارج از زمين براي موفقيت تيم ملي بجنگند. شما توجه کنيد داوري که براي بازي با قطر انتخاب شده همان داوري است که در ديدار مقابل کره جنوبي مسعود شجاعي و من را اخراج کرد. آن داور حتي پس از پايان بازي گزارش نامناسبي ارائه کرد. اما فيفا دوباره براي بازي آينده که با قطر برگزار مي‌شود اين داور سنگاپوري را انتخاب کرده که مي‌تواند اتفاق بسيار بدي باشد.

کارلوس کي‌روش در کنفرانس مطبوعاتي در انتقاد به انتخاب داور سنگاپوري براي قضاوت مسابقه تيم ملي ايران مقابل قطر گفت: تجربه بين‌المللي من مي‌تواند کمک‌حال فوتبال ايران باشد اما مسائلي اتفاق مي‌افتد که در جامعه بين‌الملل آن را مشاهده نمي‌کنيم. داوري که در ديدار مقابل تيم ملي کره مسابقه‌مان را قضاوت کرد، همان داور را براي ديدار مقابل قطر انتخاب مي‌کنند و تنها يک بازي فاصله بين اين دو مسابقه بوده است. شما تصور کنيد داوري که در ديدار رئال‌مادريد و منچستر يونايتد ناني را اخراج کرد، او را براي بازي بعدي اين دو تيم دوباره انتخاب کنند. تصور اين موضوع در فوتبال بين‌المللي اروپا غيرقابل تصور است.

وي تأکيد کرد: هنوز پرونده قضاوت آن داور در فيفا مفتوح است، داور با کارهايي که در ديدار مقابل کره برايمان انجام داد براي مسابقه مقابل قطر هم انتخاب مي‌شود. بايد به مسئله‌اي اشاره کنم که شايد شما از آن اطلاع نداشته باشيد. براي مسابقه بسيار مهم ايران و کره فيفا با چه معياري داوري از سنگاپور انتخاب مي‌کند. مسئولان توقع داشتند چه مقدار تماشاگر به ورزشگاه آزادي بيايند؟ داوري که از کشور سنگاپور انتخاب شده است در ليگي که قضاوت مي‌کند ميانگين هوادارانش 962 نفر است. در سنگاپور صبح مسابقه کار بازيکنان اين است که به درب خانه هوادارانشان مي‌روند و از آنها خواهش مي‌کنند به ورزشگاه بيايند. شما به عنوان اصحاب رسانه در اينجا حاضر هستيد آيا داوري که در مسابقاتي با حضور کمتر از 1000نفر قضاوت مي‌کند مي‌تواند مقابل 100هزار نفر سوت بزند.

کي‌روش عنوان کرد: همه شما کتاب گينس را مي‌شناسيد به نظر من اين داور مي‌تواند داوطلب حضور در کتاب گينس شود. او در هر بازي 4 کارت زرد و در هر سه مسابقه يک بار يک بازيکن را اخراج کرده است. اين آمار گوياي شخصيت داور است. آن دوست عزيزي که از من در مورد دستيارانم سؤال پرسيد اعلام مي‌کنم هيچ دغدغه‌اي در اين ارتباط ندارم چرا که دستيارانم کاردان و متعهد هستند اما سؤالي که همه ما يک صدا بايد از فيفا و شخص بلاتر بپرسيم اين است که چرا چنين داوري را براي ديدار ايران مقابل کره انتخاب مي‌کنند و پس از گذشتن يک بازي دوباره همان داور را براي قضاوت مسابقه ما مي‌گذارند. انتظار داريم به اين سؤال ما جواب بدهند. اين دليلي است که باعث مي‌شود برخي اوقات عصباني شوم و به خاطر اين است که برخي پيش‌ذهنيت‌ها به وجود مي‌آيد.

ورزش3

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
اظهارات کيروش در نشست خبري3
[h=2] سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: من به بازيکنان استقلال تلفن مي‌کنم اما از من نپرسيد آنها در اردو حضور دارند يا نه؟

[TD]
00943191.gif
[/TD]

کارلوس کي‌روش در ادامه نشست خود در پاسخ به اين سؤال فارس که شما زماني که به ايران آمديد بازي ايران و کره در زمان قطبي را بارها آناليز کرديد و گفتيد که فوتبال ايران چند ثانيه از فوتبال کره عقب‌تر است آيا اين عقب‌ماندگي حل شده است يا نه گفت: مي‌خواهم بگويم برعکس اين مسئله ما بيشتر عقب هستيم اما بازي در اين محدوده خاص انجام نمي‌شود بلکه به لحاظ تاکتيکي، تکنيکي و آمادگي ذهني و اين مسائل در نتيجه مهم هستند شکي نيست که سرعت بازي تصميماتي که در لحظات گرفته مي‌شود نقش پررنگي در نتيجه خواهد داشت و اين مسئله مي‌تواند براي تيم مقابل مهم باشد.

کي‌روش در مورد اينکه بازيکنان استقلال به اردو مي‌آيند يا نه گفت: فکر مي‌کنم بخشي از پاسخ سؤال شما در خود سؤالتان هست مثالي بزنم سال گذشته اردوي بسيار خوبي در ترکيه و باشگاه بشيکتاش برگزار کرديم تا براي دو بازي پيش رو آماده شويم. همه چيز خوب بود کيفيت چمن عالي، غذا بي‌نظير و شرايط بسيار خوبي داشتيم اما فقط يک مشکل وجود داشت اينکه بازيکنان را در اختيار نداشتيم اين تنها مشکل بسيار کوچک بود به غير از آن همه چيز از تجهيزات، غذا، زمين، عالي بود اما بازيکنان نبودند و در ليگ قهرمانان آسيا آنها براي باشگاه‌هايشان بازي مي‌کردند.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: نمي‌دانم و نمي‌خواهم هم بدانم که کفاشيان براي آن اردو چقدر هزينه کرد. بعد از آن اتفاق من با مسئولان فدراسيون فوتبال حرف زدم که نمي‌توانم بدون حضور بازيکنان اردو برگزار کنم و با سازمان ليگ هم چنين حرف‌هايي را هم زديم.

کي‌روش تصريح کرد: در انتهاي مسير هم 7 بازيکن اصلي و کليدي خود را از دست داديم. من روي دانش و تجربه‌اي که داشتم هشدار دادم که بازيکنان ايران نمي‌توانند هر سه چهار روز يکبار بازي کنند و همينطور هم شد و 7 بازيکن اصلي خود را از دست داديم. اگر شرايط خوب باشد و ما بازيکنان را در اختيار داشته باشيم تأکيد مي‌کنم بازيکنان را در اختيار داشته باشيم شانس براي حضور در جام جهاني بيشتر مي‌شود. اما با شرايط خوب و بدون بازيکنان نمي‌توان کاري انجام داد. اکنون بازيکنان استقلال مشکل پيش رو هستند من به بازيکنان استقلال زنگ مي‌زنم و آنها را به تيم ملي دعوت مي‌کنم اما تصميم نهايي با آنهاست. نمي‌توانم تضمين بدهم که آنها در اردوي تيم ملي حضور داشته باشند يا نه اما بايد بدانيد خردادماه مسابقات مقدماتي جام جهاني براي ايران برگزار مي‌شود و ما نياز به اين بازيکنان داريم. به نظر من ما مي‌توانيم مستقيم به جام جهاني صعود کنيم اگر خيلي آماده باشيم و در درون و بيرون زمين اين آمادگي را داشته باشيم مي‌توانيم مستقيم به جام جهاني برويم.

وي ادامه داد: ولي اين واقعاً مشکل است که بدون بازيکنان اردو برگزار کنيم. سي و سه سال تجربه من به من مي‌گويد چنين کاري شدني نيست، من با برخي از همکارانم مشورت کرده‌ام که بدانم بدون حضور بازيکنان در اردو چطور مي‌توان آنها را تمرين بدهم. ضرب‌المثل پرتغالي وجود دارد که مي‌گويد، املت بدون تخم‌مرغ را نمي‌توانيد بپزيد. جواب اين مسئله را فقط در دانشگاه ورزش ايران است که بايد پيدا کنيم که چطور بتوانيم به اين هدف برسيم. پيغام من شفاف است، ايمان دارم اگر خيلي آماده باشيم مي‌توانيم صعود کنيم اما از من نپرسيد که بازيکنان استقلال در اين اردو حضور دارند يا نه؟‌

در ادامه اين نشست کي‌روش درباره صحبت با مجيدي براي بازگشت به تيم ملي، گفت: من اطلاعي در اين باره ندارم. مجيدي زماني از طرف من به تيم ملي دعوت شده بود که ناگهان اعلام بازنشستگي خود را از فوتبال حرفه‌اي اعلام کرد وظيفه من نيست که بخواهم عقيده يک بازيکن را تغيير بدهم و يا او را متقاعد کنم که به تيم ملي بيايد. وظيفه من اين است که ضمانت کنم آماده‌ترين بازيکنان را براي تيم ملي انتخاب کرده‌اند که نسبت به تيم ملي شما متعهد هستند.

وي ادامه داد: آيا شما فکر مي‌کنيد وظيفه سرمربي اين است که براي بازگشت به بازيکني با او مذاکره کند، باز هم تکرار مي‌کنم که اين موضوع وظيفه من نيست من با انجام دادن اينکه بهترين بازيکنان را دعوت کنم به آنها احترام مي‌گذارم و اين نشان مي‌دهد که من براي آنها ارزش قائلم و آنها هم براي تيم ملي خواهند جنگيد.

سرمربي تيم ملي بار ديگر درباره انتقادهايي که از او صورت مي‌گيرد، يادآور شد: همانطور که پيش از اين گفتم ما با ذهن باز انتقادات مثبت را خواهيم پذيرفت ممکن است برخي از افراد از من خوششان نيايد اما به هرحال وظيفه من اين است که به انتقادات مثبت گوش بدهم.

وي افزود: فکر نمي‌کنم اگر 20 نفر با يکديگر هم‌عقيده باشند دستاوردي بدست آيد بايد نظرات مختلفي وجود داشته باشد اينگونه موفق‌تر خواهيم بود. باز هم تاکيد مي‌کنم من مشکلي با انتقادات ندارم و از اينکه از کارم در تيم ملي انتقاد شود، مشکلي ندارم اما مهم اين است که اين انتقادات درست باشد و وقتي اينگونه باشد وظيفه من اين است که به آنها گوش بدهم. در حال حاضر در 3 بازي آينده وظيفه ماست که به فکر تيم ملي باشيم.

کي‌روش در مورد اينکه چرا با مربيان جلساتي را برگزار نمي‌کند و تعاملات بين او و مربيان ليگ برتر در چه زمينه‌اي است، خاطرنشان کرد: مهم‌تر از آن تعاملي که شما مطرح مي‌کنيد رابطه حرفه‌اي است که بايد بين مربيان وجود داشته باشد در جلسه‌اي که با مربيان ليگ برتر داشتيم متوجه نقطه نظرات آنها شديم دليل برگزاري آن جلسه نيز اين بودکه به من کمک کند درک بهتري از شرايط و آينده فوتبال ايران داشته باشم. بعد از آن وظيفه من بود که با توجه به نظرات مربيان و دانش و تجربه خودم به جمع‌بندي برسم و يک بسته کامل را آماده کنيم که رو به جلو حرکت کنيم.

وي افزود: هيچ شکي نيست که بسياري از اين مسائل و سوء تفاهم‌هايي که به وجود آمده به برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده برمي‌گردد متاسفانه مربياني که از بيرون به تيم ملي نگاه مي‌کنند شرايط سختي داريم تا هماهنگ شويم با توجه به بازي‌هاي داخلي و تقويم فيفا شرايط دشواري براي برنامه‌ريزي داريم. ما بازي‌هاي مختلفي در رده‌هاي گوناگون داريم شما همين فصل آينده را نگاه کنيد که برنامه‌ريزي فيفا و AFC تداخلات زيادي دارد و شرايط را سخت مي‌کند.

سرمربي تيم ملي فوتبال با اشاره به همزماني ديدار پلي‌آف مقابل آمريکا و مقدماتي جام ملت‌ها مقابل تايلند، گفت:‌ ببينيد اگر ما به دور پاياني پلي‌آف راه يابيم و فرض کنيم قرار است با پاراگوئه بازي داشته باشيم دقيقا همزمان با روزي مي‌شود که قرار است با تايلند در دور مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا بازي کنيم. اگر اين اتفاق افتاد، مربيان بايد بدانند که تقصير دست‌اندرکاران تيم ملي نيست اين به‌خاطر مشکلات آسيا و برنامه‌ريزي مسئولان کنفدراسيون فوتبال آسيا است که گريبانگير ما شده است.

وي ادامه داد:‌ شما بايد به يک نکته بسيار مهم توجه داشته باشيد بازي مهم ما مقابل ازبکستان در چه تاريخي برگزار شد؟ اين بازي در روزي بود که بازي‌هاي دوستانه برگزار مي‌شود و طبق قانون تنها 48 ساعت پيش از اين بازي بازيکنان در اختيار تيم ملي قرار مي‌گيرند. فکر مي‌کنيد فيفا براي ساير بازي‌ها همچون ديدار انگليس و آلمان و يا فرانسه و ايتاليا چنين روزي را انتخاب مي‌کند؟ آيا آنها اين کار را مي‌کنند.

کي‌روش تاکيد کرد: من ديگر نمي‌توانم بيشتر در اين باره صحبت کنم، زيرا ممکن است من را از بازي کنار بگذارند اما وظيفه شماست که ببينيد چرا بازي حساس ما با ازبکستان در روز بازي دوستانه برگزار مي‌شود. دژاگه و قوچان‌نژاد 48 ساعت قبل از اين بازي در اروپا بازي داشتند آيا اين بازي جوانمردانه است؟‌آيا شرايط مساوي براي برد تمامي تيم‌ها رعايت شده است؟ آيا من فقط بايد خودم در اين موضوع بجنگم؟‌

وي تصريح کرد: شما بايد کمک کنيد و واقعيت اين است که براي رسيدن به جام جهاني درون زمين و بيرون زمين همه بايد به تعهدات خود پايبند باشند و يکدل باشيم. يک سري مطالب خواندم که اعلام شده بود در نيمه دوم بازي در مقابل ازبکستان، اشکان دژاگه خسته بود، 100درصد اينگونه است زيرا او چند روز پيش از اين ديدار در يک قاره ديگر بازي کرده و حالا بايد در تيم ملي بازي کند.

کارلوس کي‌روش در ادامه کنفرانس مطبوعاتي خود در مورد برگزاري ليگ برتر گفت: سؤال شما اين است که ما بايد دست به دست يکديگر دهيم تا براي برنامه ليگ ايران و تيم ملي به يک هماهنگي برسيم. ايجاد اين هماهنگي بسيار سخت است بهترين راه‌حل براي اين هماهنگي چه چيزي مي‌تواند باشد؟ کي‌روش دو سال پيش اعلام کرد بايد يک ليگ خوب و يک جام حذفي خوب داشته باشيم و پيشنهادش براي اين اتفاق برگزاري ليگ با 16 تيم و برگزاري منظم جام‌حذفي بود اما ديديد که عليه من جنگي به پا شد.

وي افزود: در تصميم‌گيري‌هايي که گرفته شد و صحبت‌هايي که کردند در نهايت گفتند جام حذفي نبايد باشد سپس تغيير نظر دادم و جام حذفي را برگزار کردم. هر کس چيزي مي‌گفت و هر اتفاقي که مي‌افتاد همه اعلام مي‌کردند اين مشکلات باعثش کي‌روش است ديديد که در اين شرايط جام حذفي انجام شد و چه مشکلاتي در تقويم به وجود آمد. يک تيم 18 روز بازي انجام نمي‌داد و تيمي مثل سپاهان مجبور بود هر سه روز يا چهار ‌روز يک بار به ميدان برود.

سرمربي تيم ملي تأکيد کرد: در اينجا باز هم جنگ عليه کي‌روش به راه افتاد و هر کسي مي‌گفت اين فشردگي مسابقات به دليل نظرات کي‌روش است هيچ کس اعلام نکرد که دليل اين اتفاق برگزاري ليگ 18 تيمي است.

تمامي اين اتفاقات مي‌افتاد و تمامي تقصيرات را به کي‌روش ربط مي‌دادند من همين جا به شما اعلام مي‌کنم بدون هيچ شکي ايمان دارم حداقل در پلي‌آف حضور خواهيم داشت حتي اعتقاد دارم شانسمان براي صعود مستقيم به جام‌جهاني در اختيار خودمان است و مي‌توانيم به اين عنوان نيز برسيم. اگر نظر من را مي‌خواهيد معتقد هستم بايد ليگ را با 16 تيم برگزار کنيم و جام حذفي را به صورت منظم کنار آن داشته باشيم.

اين نظر مردي است که 33 سال تجربه بين‌المللي دارد و در قاره‌‌هاي مختلف فعاليت کردم. من چهار بار نيز تجربه حضور در جام جهاني را دارم که يا به صحبت‌هايم توجه مي‌کنيد و يا اينکه توجه نخواهيد کرد.

کي‌روش در مورد مسئله مهدي رحمتي عنوان کرد: هنوز نمي‌دانم چرا داريم در اين ارتباط بحث مي‌کنيم چيزي که من از آن مطلع هستم اين است که اين بازيکن بازنشستگي خود را از مسابقات ملي اعلام کرده است. همانطور که شما نمي‌خواهيد متضرر شويد من نيز نمي‌خواهم روي شايعات حساب کنم و مسئله‌اي را تکرار نمايم وظيفه‌ام اين است که به بازيکناني که تا پايان حاضر هستند براي تيم ملي بجنگند احترام بگذارم تا پايان اين کار را انجام خواهم داد.

وي تأکيد کرد: من به عنوان مربي تيم ملي فکر مي‌کنيد زماني که تنها هستم آيا بايد به بازيکناني فکر کنم که تا پايان مي‌خواهد براي تيم ملي در خط مقدم بجنگند و يا به نفراتي بينديشد که يک روز حاضر به حضور در تيم ملي هستند و فردا چنين چيزي را نمي‌خواهم چرا در اين ارتباط بحثي مي‌کنيد راجع‌به نفراتي بايد حرف بزنيم که براي تيم ملي اشک مي‌ريزند و فرياد مي‌زنند بايد از اين نفرات در صفحه اول روزنامه‌هايتان بنويسيد و حرف بزنيد بازيکناني که مي‌خواهند براي تيم ملي بجنگند و صحبت در مورد ساير نفرات را نيز به سطل زباله‌ها قرار دهيد.

ورزش3

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
اظهارات کيروش در نشست خبري4

[h=2] سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: در هر پست به طور ميانگين 3 بازيکن در نظر دارم و فهرست تيم ملي 34 نفره است.

[TD]
00942548.jpg
[/TD]

کارلوس کي‌روش در ادامه نشست خبري خود در ادامه توضيحاتش در مورد مهدي رحمتي گفت: به سؤال شما جواب مي‌دهم اما از آن سوء برداشت نکنيد من به عنوان سرمربي تيم ملي مي‌گويم اين بازيکن (مهدي رحمتي) رسما اعلام بازنشستگي کرده و اطلاعات ديگري در اين زمينه نداريم و مسائل ديگر در حد شايعه است، خواهش مي‌کنم يک از زمان من را براي شايعات مطرح شده اتلاف نکنيد و مسئله‌اي را من به اين مطلب اضافه مي‌کنم ما به بازيکناني که در اختيار داريم بسيار ايمان داريم. اکنون هم در مسير درستي حرکت مي‌کنيم. انتقاد‌ها را مي‌شنويم و در موردش صحبت مي‌کنيم. اين لازمه موفقيت است.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران با اشاره به شرايط بازيکنان يک اخطاره تيم گفت:‌ يک مسئله ديگري هم که بايد به آن توجه کنيم، آن است که 7،8 بازيکن يک اخطاره داريم و در صورتي که کارت زرد بگيرند محروم مي‌شوند همچنين ممکن است با مصدوميت‌هايي روبرو شويم. تمام اين مسائل را بايد در نظر بگيريم.

به گزارش فارس، وي افزود: از مسائل ديگر که بايد به آن توجه کنيم آن است که ليگ برتر 20 ارديبهشت تمام مي‌شود و بازيکنان اکثرا به مسافرت مي‌روند بنابراين اگر در اردوي تيم ملي بازيکني مصدوم مي‌شود نمي‌توانيم بازيکن ديگري را دعوت کنيم به همين دليل بايد تعداد بازيکن بيشتري در اختيار داشته باشيم. به طور ميانگين در هر پست 3 بازيکن را در اختيار خواهيم داشت و ليست تيم ملي 34 نفره است، 4 بازيکن هم به تيم ملي دعوت مي‌کنم تا روند آماده‌سازي را شروع کنيم.

کي‌روش در ادامه نشست مطبوعاتي خود درباره دعوت از بازيکنان دورگه با اشاره به اينکه بايد مسائلي را عنوان کند تا از خود دفاع کرده باشد، گفت: خيلي دقيق مي‌خواهم درباره برخي مسائل صحبت کنم. من اگر سرمربي هستم کار خود را انجام مي‌دهم نه مثلا علي دايي وظيفه سرمربي آناليز و استعداديابي بازيکنان مختلف است تا بازيکنان را متقاعد کند تا به تيم ملي بيايند.

وي افزود: سرمربي وظيفه دارد تا تمام مسائل و موارد را دقيق مورد ارزيابي قرار دهد و بازيکن را براي حضور در تيم ملي متقاعد کند. به همين دليل بوده است که پيش از اين دژاگه به تيم ملي نيامده بود.

من همچون يک وزير امور خارجه مي‌مانم شما نمي‌توانيد به وزير امور خارجه بگويد چرا به عراق سفر کرده است زيرا مسئوليت اوست من هم همين مسئوليت را دارم و بايد اين وظيفه را انجام دهم.

در ادامه نشست خبري کي‌روش، سرمربي تيم ملي به موضوعي اشاره کرد که معتقد بود تاکنون آن را بيان نکرده بود و گفت:‌ اکثر اوقات در سفرهايي که انجام مي‌دهم با هزينه شخصي و هزينه‌اي که خودم پيشاپيش پرداخت کرده‌ام سفر مي‌کنم. شما به عنوان رسانه‌هاي ايران مشکلات مالي را مي‌دانيد که گريبانگير ما است. من با پول خود و خانواده‌ام اين سفرها را انجام مي‌دهم.

کي‌روش در مورد انتقادهايي که از رسانه‌ها انجام داده، يادآور شد: من از تمام رسانه‌ها گلايه نکردم بلکه از شخص خاصي که سرمنشا اين مسائل بود انتقاد کردم. به خاطر اين بود که يک و يا دو نفر سفارش کرده بودند که گزارش مرخصي‌هاي من پخش شود. عادلانه اين بود که قبل از پخش اين گزارش مي‌آمدند و به من مي‌گفتند چرا به آلمان سفر کردي؟ اين در حالي است که اکثر اوقات من با هزينه خودم سفر مي‌کنم.

وي تاکيد کرد: اين گزارش و سفارش از درون فدراسيون و افرادي که ما مي‌شناسيم صورت گرفته است. دليل اينکه من ناراحت شدم اين بود که چرا پيش از پخش‌ آن نيامده با من مطرح کند. من سرمربي‌ بودم که 7،8،9ماه بدون دريافت هيچ پولي کار کرده‌‌ام تاکنون درباره اين مسئله شکايت نکرده بودم اين براي اولين بار است که مطرح مي‌کنم. هدف و منطق پخش اين گزارش چيست؟ در حاليکه من در خارج از کشور هستم و پول و حقوقي هم نمي‌گيرم.

کي‌روش خاطر نشان کرد: در زمان کنوني نيازمند هستيم تا تک تک هواداران از تيم ملي حمايت کنند و به مسائل بي‌ارزش پرداخته نشود. قدرت و شهامت اين را دارم که بخواهم رو در رو با افرادي که اين کارها را انجام مي‌دهند حرف‌هايم را بزنم. مسائلي وجود دارند و قطري‌ها درون خود ما هستند. تکرار مي‌کنم که نيازمند حمايت رسانه‌ها هستم شخصي که آمده حرف هايي را شنيده بايد مي‌آمد و درباره آن سوال مي‌پرسيد که آيا صحت دارد يا نه؟

سرمربي تيم ملي درباره استعدادهايي که در ايران حضور دارند تصريح کرد: من از دو سال گذشته تمامي بازيکنان را زير نظر دارم. بازيکني از دسته دو به تيم ملي آمد که پس از آن به پرسپوليس ملحق شد. اسامي زيادي هستند که بخواهم به آن اشاره کنم. در تيم علي منصوريان بازيکنان زيادي مشغول هستند که در تيم ملي هم بازي مي کنند. يعقوب کريمي، پيام صادقيان، محسن مسلمان و بازيکنان ديگري که با هماهنگي من به تيم ملي آمدند.

وي با انتقاد از اينکه برخي‌ها اعلام مي‌کنند کي‌روش بازي‌هاي ليگ برتر را مشاهده نمي‌کند، يادآور شد: من تمام بازي هاي بازيکنان را زير نظر دارم چرا من به کويت سفر کردم؟ به خاطر اين که قصد داشتم بازيکنان را انتخاب کنم و در خدمت فوتبال باشم. آيا شما مربي در مسابقات ديديد که در سطح من باشد و روي نيمکت بنشيند؟ آيا رايکارد در تيم فوتبال زير 22 سال عربستان روي نيمکت نشست اما من اين کار را انجام دادم زيرا اين کار من است و براي استعداديابي دست به چنين کاري زدم.

کي‌روش افزود: بازيکنان دسته دو وجود دارند که احتمالا استعداد خوبي هم دارند اما مشکل اينجاست که آنها آمادگي بازي بين‌المللي را ندارند. پس ما با دو مسئله روبرو هستيم. يکي برنامه بلند مدت و ديگري برنامه کوتاه‌مدت. بازيکنان داخلي را زير نظر داريم. مثالي براي شما مي‌زنم و آن اين است که رضا حقيقي هم‌اکنون کجاست؟ او در پرسپوليس بازي مي‌کند و از تيم ملي به آنجا رسيد.

کارلوس کي‌روش در مورد مواقعي که در ايران حضور ندارد و بازي‌هاي ليگ برتر برگزار مي‌شود، گفت: حتي زماني که 15 روز در ايران حضور ندارد تمامي بازي‌ها بصورت ضبط شده در اختيارم قرار مي‌گيرد و در کنار دستيارانم سيموئز و نمازي آنها را زير نظر دارم.

وي افزود: دليل اينکه چرا بازيکنان اروپايي و دورگه مدنظرم قرار دارند اين است که اگر خاطرتان باشد موفقيت تيم ملي ايران در اواخر 90 به دليل بازيکناني مثل دايي و مهدوي‌کيا بود که اکثر آنها در اروپا بازي مي‌کردند به بازيکنان باتجربه بين‌المللي نياز داريم. ما هيچگاه با فجر سپاسي و الهلال بازي نمي‌کنيم،‌عقيده دارم اگر 4 تا 5 بازيکن خوب بين‌المللي داشته باشيم و آنها را در کنار ساير نفرات ميکس کنيم، مي‌توانيم فوتبال قابل‌ قبول‌تري را ارائه کنيم. بازيکنان اروپايي در صورتي مي‌توانند براي ما بازي کنند که توانايي‌هايشان را به اثبات برسانند و به صرف اينکه لژيونر هستند، نمي‌تواند در ترکيب قرار بگيرند. خوشحالم که اين سؤال را پرسيديد و توانستم عقايدم را به شکل بهتري بيان کنم.

سرمربي تيم ملي در مورد عملکرد بازيکنان، اظهار داشت: از لحاظ روحيه و اعتماد به نفس تيمي شرايط بسيار خوبي داريم شما در تمرينات حضور داشتيد و اين مسائل را ديديد بازيکنان ما بهترين هستند و همواره عملکرد خوبي داشتند. ما نيز از عملکرد آنها رضايت داريم. در فوتبال گاهي برنده و گاهي بازينده هستيم اين مسئله‌اي است که هيچ شکي در مورد آن وجود ندارد. همه نفرات از لحاظ تعهد و عملکرد بهترين بودند. مي‌خواهم بگويم هرگاه بازيکنانم درون زمين هستند و من کنار آنها قرار دارم بهترين لحظات زندگي من در ايران سپري مي‌شود. اين نشان مي‌دهد که به چه مقداري از حضور در ايران رضايت داريم.

ورزش3

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
اظهارات کيروش در نشست خبري5
[h=2] سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: من و ساير مربيان خارجي توقع نداشتيم با حضور در ايران با بازيکنان رئال و منچستر کار کنيم.

[TD]
00940022.jpg
[/TD]

کي‌روش در مورد اينکه مربيان خارجي سابق از حضور در ايران راضي نبودند عنوان کرد: 6 مربي که مي‌گوييد از حضور در ايران گله‌مند بودند برايم مهم نيست، شما نتيجه مي‌خواهيد و اينکه من راضي هستم و يا ناراحت هستم مشکلي را حل نمي‌کند. واقعيت اين است زماني که من بلاژويچ، ويرا و برانکو به ايران آمديم توقع نداشتيم با بازيکنان رئال و منچستر کار کنيم. اما در منچستر هم هر روز مي‌توانيم پيشرفت کنيم و بازيکنان به سوي جلو حرکت داشته باشند. اين وظيفه من و تمام مربيان پيشين است که تيم‌مان در زمين عملکرد بهتري را ارائه کند.

وي تاکيد کرد: براي ارائه يک فوتبال بهتر بايد شرايط تمريني و امکانات بهتري داشته باشيم ما به توپ، لباس و تجهيزات بهتري نياز داريم،‌سؤال اينجاست که در صورت فراهم نکردن اين امکانات نمي‌توانيم پيشرفت کنيم. مثالي را برايتان بيان مي‌کنم خردادماه با تيم ملي قطر بازي داريم آيا شما تاکنون در خرداد در قطر حضور داشتيد؟ شما مي‌دانيد هواي قطر در آن تاريخ چقدر شرجي است. براي تيم ملي بسيار مهم است که در آن زمان با لباس‌هاي درايوفيت به ميدان بروند. اين لباس مخصوص بازي در زمان گرماست و دلايل علمي دارد به خاطر اينکه باعث مي‌شود بدن شما به جاي از دست دادن 5 ليتر آب تنها 2 ليتر از دست بدهيد.

به گزارش فارس، کي‌روش خاطرنشان کرد:‌آيا چنين امتيازي را مي‌خواهيم از دست بدهيم و آن را به حريفمان بدهيم ما تجهيزات کاملي نداريم و اين باعث مي‌شود دچار افت شويم. چرا مربياني مثل کي‌روش اويچ و ويرا با اين مشکلات بايد دست و پنجه نرم کنند؟ دليلش اين است که دو هفته مانده به شروع مسابقات هنوز اين لباس‌ها را به دستمان نرسيده است در حالي که 2 سال است درخواستمان را ارائه داديم. شرکت آل اشپورت تضمين کرد که اين لباس‌ها را به ما برساند اما هنوز اين اتفاق نيفتاده است اگر لباس‌هاي درايفيت را به تن نکنيم شانس‌مان پائين مي‌آيد به تجهيزات بيشتر احتياج داريم و اگر اين امکانات به دست‌مان نرسد دچار مشکل مي‌شويم. اگر از لحاظ روحي و امکاناتي در تمامي نقاط آماده نباشيم از هدفمان دور خواهيم شد.

کارلوس کي‌روش در ادامه نشست سه ساعته خود با خبرنگاران اظهار داشت: امروز وقت زيادي دارم تا به سؤالات شما پاسخ دهم. در پايان نشست هم ويدئوهايي برايتان آماده کرده‌ايم و به آنهايي که دوست دارند نشان مي‌دهيم.

وي در مورد ليگ 16 تيمي در فوتبال ايران گفت: يک مثال برايتان مي‌زنم حتما ديده‌ايد پدر مادري که فرزندشان را در مناطق عمومي مثل هواپيما و رستوران و يا جاهاي ديگر تنبيه فيزيکي مي‌کنند. اين مسئله ناراحت کننده است. اما چرا اين اتفاق مي‌افتد. دليلش اين است که آن بچه در خانه هر کاري که دوست داشته و هر بي‌نظمي که مي‌خواسته انجام داده و بعد پدر و مادرش به يکباره از او مي‌خواهند در رستوران آداب را به طور کامل رعايت کند و هيچ حرکت غير عرفي انجام ندهد. قاشق و چنگال را دستش بگيرد و کاملا باشخصيت باشد. در حالي که در 200 روز گذشته در خانه نظم و انضباط را رعايت نکرده است.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران ادامه داد: اين مشکل هم در ليگ هست و نقطه‌ها و پازل‌هاي شکسته و گمشده در ليگ ايران زياد است. فشار مسابقات هم هست. ما نمي‌توانيم بازيکنان را فقط در تيم ملي آماده کنيم. نبايد 200 روز قبل را فراموش کرد. تمرکز خيلي مهم است ما در تمرينات تيم ملي بر روي تمرکز تمرين مي‌کنيم. بازيکنان بايد در ليگ و تيم‌هاي باشگاهي رشد کند و اين رشد فقط در تيم ملي اتفاق نمي‌افتد.

کارلوس کي‌روش در ادامه اين نشست خبري تصريح کرد: چندي پيش مطلبي را ريسک کردم و گفتم و اظهار داشتم برخي بازيکنان تمارض و وقت‌کشي مي‌کنند. خيلي افراد بعد از اين حرف‌ها به من حمله کردند. از شما مي‌پرسم آيا وضعيت تمارض و دايو کردن بازيکنان در 8 ماه گذشته بهتر نشده است؟ فکر مي‌کنم در 6 ماه گذشته بازيکنان کمتري اين کار را انجام داده و تمارض کردند. وضعيت عالي نشده است اما رو به رشد بوده به خاطر آنکه يک نفر شهامت داشت تا در موردش حرف بزند و دستش را در آتش برد. کسي هم بايد شهامت داشته باشد و بگويد ليگ ايران بايد 16 تيم داشته باشد بعد از آن خواهيد ديد که در دو سه سال بعد وضع فوتبال بهتر مي‌شود.

کي‌روش در مورد دعوت از بازيکنان جوان گفت: تعدادي بازيکنان جوان به اردو دعوت مي‌کنيم همانطور که در گذشته اين کار را کرديم. يعقوب کريمي، محسن مسلمان، آرش افشين، رضا حقيقي، احساس حاج‌صفي، کريم انصاري‌فرد را به اردو دعوت مي‌کنيم.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در مورد اينکه وضعيت بازيکنان استقلال چه خواهد شد، گفت: من بازيکنان اين تيم را به تيم ملي دعوت مي‌کنم ولي نمي‌دانم آنها در اردو حضور پيدا خواهندکرد يا نه. ديدگاه رسمي من اين است که متوجه اهميت ليگ قهرمانان آسيا هستم و حساسيت آن را درک مي‌کنم.با اين حال در مورد حضور بازيکنان استقلال تصميم‌گيري را به مسئولان اين باشگاه واگذار مي‌کنم اما اگر بازيکنان استقلال به اردو بيايند بسيار خوشحال مي‌شوم. فکر مي‌کنم بازيکنان استقلال اگر بيايند بهترين اتفاق براي فوتبال ايران رخ مي‌دهد.

وي افزود: معتقدم اولويت اول و بالاترين اولويت فوتبال ملي است. هر چند اگر بازيکنان استقلال هم نيايند اين مسئله را درک مي‌کنم. با اين حال خوشحال خواهم بود که اگر آنها در اردو حاضر شوند.

کارلوس کي‌روش در ادامه عنوان کرد: من اشاره‌اي به سرمربي انگليس و اسپانيا دارم آنها رونالدو و يا ژاوي را در اختيار مي‌گيرند در حالي که پيش از آن بازيکنان در تيم‌هاي باشگاهي خود بازي کرده بودند. فکر مي‌کنيد آنها دغدغه بازي رونالدو را دارند؟ به او استراحت مي‌دهند شما انصاري فرد و حاج صفي را که با نفت آبادان و گهر بازي دارند، در نظر بگيريد و من آنها را براي بازي با کره جنوبي خواهم خواست. وظيفه من اين است که به آنها تمرين بدهم.

وي افزود: بايد اطلاع‌رساني دقيقي انجام بگيرد تا تمامي اذهان عمومي متوجه شوند که چرا چنين برنامه‌ريزي را انجام مي‌‌دهد. شما يک قطار را در اروپا در نظر بگيريد که قلب آن لکوموتيو است که باشگاه‌ها تشخيص مي‌دهد درحالي که در ايران اين نقش برعهده فدراسيون است.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران خاطرنشان کرد: خواهش مي‌کنم افراد را توجيه کنيد. برخي صحبت‌ها مطرح مي‌شود که افراد مطلع نيستند ما اگر به پلي‌آف راه پيدا کنيم برخي مي‌گويند که چرا کي‌روش اردوهاي بلند مدت در نظر مي‌گيرد. يک حقيقت بگويم که اروگوئه هر هفته در ليگ‌هاي اسپانيا و پرتغال بازي مي‌کنند اما بازيکنان ما چه،‌بازيکنان ما مقابل نفت، گهر، نفت آبادان و آلومينيوم بازي مي‌کنند. آيا فکر مي‌کنيد‌بازيکنان ما آمادگي بازيکنان اروگوئه را دارند؟‌بايد بگويم که اينگونه نيست.

وي افزود‌: من به تيم ملي آمدم تا سطح بازيکنان را بالا ببرم. کفاشيان من را به ايران آورد تا بتوانم سطح بازيکنان را افزايش بدهم. خواهش مي‌کنم اين پيغام را به همه برسانيد. دليلي ندارد که من در هتل بازيکنان باشم ترجيح مي دهم در خانه بمانم.ضمانت قرارداد من طبق روزهايي نيست که به اردو مي‌روم اين موضوع بايد جا بيفتد.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در پايان اين نشست درباره بارزيکنان دورگه‌اي که مي‌توانند تيم ملي را همراهي کنند خاطرنشان کرد: در حال حاضر مدارک قوچاني‌نژاد، دانيال داوري و اميد نظري آماده است و همچنين شجاعي هم در ليست ما حضور دارند. حال نمي‌دانيم در چه روز و تاريخي مي‌توانيم در تيم ملي حاضر شوم.

ورزش3

بالا