• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اعتراف مانچيني پس از شكست: اشتباه كردم، معذرت مي خواهم!

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال منچسترسيتي با وجود قبول شکست سنگين مقابل ليورپول از اين که مهاجمش را تا پايان فصل از دست نداده خوشحال است.

00004379.jpg

تيم فوتبال منچسترسيتي در هفته‌ي سي و دوم رقابتهاي ليگ برتر انگليس ميهمان ليورپول بود و در پايان با نتيجه‌ي سنگين 3 بر صفر شکست خورد.

روبرتو مانچيني در پايان اين ديدار گفت: اين شکست تقصير من بود. امشب من اشتباه کردم و نتيجه‌ي آن را ديدم. فکر مي کردم بازيکناني که به زمين فرستاده‌ام مي توانند بهتر از اينها کار کنند،‌ اما اشتباه کردم و از هواداران عذرخواهي مي کنم. بازي واقعي تيم ما در حقيقت از دقيقه‌ي 20 آغاز شد.

سرمربي ايتاليايي منچسترسيتي در پاسخ به اين سوال که آيا توس تا پايان فصل قادر به بازي نخواهد بود، با قطعيت گفت: نه، نه. مصدوميت او چندان جدي نيست و مي تواند اندکي بعد ما را در ليگ همراهي کند.

مانچيني درباره‌ي ديدارهاي آينده تيمش هم اظهار کرد:‌ من دو روز پيش و از آخرين تمرين تيم تا به امشب تفکر اشتباهي داشتم. بايد از اين اشتباه درس بگيرم تا در بازيهاي بعدي تکرار نشود. من مقابل تاتنهام سه بازيکن تازه‌کار را به زمين فرستادم و به همين دليل سطح تمرکز تيم تا حد زيادي پايين آمد. فضاي زيادي در اختيار ليورپول قرار داديم و آنها در 20 دقيقه‌ي اول فوق العاده بازي کردند. در بازي‌هاي بعدي مسلما مرتکب اين اشتباه نخواهم شد.

بالا