استفاده از چاقوی کند در بریدن لیمو منجر به از بین رفتن ویتامین C موجود در این میوه میشود
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: لیموترش منبع غنی از ویتامین C است و دیابتیها و مبتلایان به فشار خون نباید مصرف این منبع غنی را فراموش کنند.
جام جم سرا: نسرین یادگاری با تأکید بر مصرف لیموترش به صورت تازه گفت: در افرادی که مبتلا به فشار خون هستند با مصرف لیموترش به جهت مزه ترش، اسیدسیتریک و املاح سدیم، منیزیم و پتاسیم موجود در آن، فشار خون کاهش مییابد و آنتیاکسیدان موجود در آن باعث باز شدن جداره رگها و نهایتاً فعال شدن ماهیچههای عروق بدن و کاهش فشار خون میشود.
وی افزود: بهترین حالت مصرف لیموترش مصرف به شکل تازه است و مصرف آن به جهت اینکه منبع غنی فیبر و آنتیاکسیدان است برای هیچ گروه سنی ممنوعیتی ندارد.
این کارشناس تغذیه با تأکید بر اینکه در مصرف لیموترش نباید صرفاً به مصرف آب آن اکتفا کرد، افزود: فیبر موجود در آب میوه فیبر محلول است اما، پرزهای این میوه علاوه بر ویتامین C و آنتیاکسیدان باعث رسیدن فیبر نامحلول به بدن میشوند. لیموترش مبنع مناسبی برای بیماران دیابتی است و از بروز سرطان و همچنین انواع سکته جلوگیری میکند. در فصل گرما میتوان آن را در کنار آب مصرف کرد، چراکه عطش روزانه را کاهش میدهد و به افزایش زمان ماندگاری آب در بدن کمک شایانی میکند.
یادگاری با اشاره به لزوم بریدن لیموترش با چاقوی تیز عنوان کرد: استفاده از چاقوی کند در بریدن لیمو منجر به از بین رفتن ویتامین C موجود در این میوه میشود و همچنین در نگهداری آن باید مواردی همچون نگهداری با نایلون در یخچال مورد نظر قرار گیرد چراکه واکنش آن با هوای درون یخچال، ویتامین C موجود در لیمو را کاهش میدهد.(ایسنا)