سلامت نیوز : پزشكان اعلام كردند علت اینكه نمك موجب بالا رفتن فشارخون میشود این است كه نمك عملكرد تنظیم فشارخون با دمای بدن را برای دستگاه گردش خون دشوارتر میسازد.
به گزارش ایسنا، دكتر روبرت پی بلانك فیلد، متخصص بالینی طب خانواده در دانشكده پزشكی دانشگاه «وسترن ریزرو» و دكتر الن ال. گلیكمن متخصص علوم پزشكی در دانشگاه ایالتی «كنت» تاثیر مصرف آب و نمك را با مصرف آب به تنهایی، روی گروه 22 نفری از مردان سالمی كه فشارخون بالا نداشتند، آزمایش كردند.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این پزشكان بررسیهایی را روی فشار خون شركت كنندگان و همچنین دمای انتهای راست روده و شاخص قلبی (میزان خونی كه در هر دقیقه توسط قلب پمپاژ میشود) در این افراد انجام دادند و همزمان 5/1 تا 3 ساعت پس از فرایند گوارش، ادرار این افراد را نیز در هر دو گروه آزمایش كردند.
این آزمایشات نشان داد كه هضم آب و نمك خیلی بیشتر از هضم آب به تنهایی، دمای بدن را پایین میآورد و این تاثیر روی فعالیتهای طبیعی مغز اثر اختلالی برجای میگذارد.
این یافته در مجله "مطالعه فشار خون" به چاپ رسیده است.
:ناراحت:
به گزارش ایسنا، دكتر روبرت پی بلانك فیلد، متخصص بالینی طب خانواده در دانشكده پزشكی دانشگاه «وسترن ریزرو» و دكتر الن ال. گلیكمن متخصص علوم پزشكی در دانشگاه ایالتی «كنت» تاثیر مصرف آب و نمك را با مصرف آب به تنهایی، روی گروه 22 نفری از مردان سالمی كه فشارخون بالا نداشتند، آزمایش كردند.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این پزشكان بررسیهایی را روی فشار خون شركت كنندگان و همچنین دمای انتهای راست روده و شاخص قلبی (میزان خونی كه در هر دقیقه توسط قلب پمپاژ میشود) در این افراد انجام دادند و همزمان 5/1 تا 3 ساعت پس از فرایند گوارش، ادرار این افراد را نیز در هر دو گروه آزمایش كردند.
این آزمایشات نشان داد كه هضم آب و نمك خیلی بیشتر از هضم آب به تنهایی، دمای بدن را پایین میآورد و این تاثیر روی فعالیتهای طبیعی مغز اثر اختلالی برجای میگذارد.
این یافته در مجله "مطالعه فشار خون" به چاپ رسیده است.
:ناراحت: